BEDRIJFS

WORKATION

SAMEN MET JOUW TEAM OF BEDRIJF NAAR MARRAKECH

(DEZE REIS IS OP AANVRAAG)

scroll

MET JE TEAM NAAR MAGISCH MARRAKECH

Om met jouw team de beste resultaten te boeken is het belangrijk om je medewerkers te blijven prikkelen. Pas als zij de juiste mindset en mentale focus te pakken hebben gaan zij optimaal functioneren. Een workation met je team naar Marrakech is een onvergetelijke ervaring. Het is niet alleen een prachtige, gezamenlijke reis, maar ook een belangrijke verdiepingsslag in jouw team.

Bij de intensieve opdrachten die we als bedrijf uitvoeren kunnen werkdruk en stress een belangrijke rol spelen. Belangrijk is dat onze medewerkers daar goed mee om kunnen gaan. Deze bedrijfstraining heb ik persoonlijk ervaren als een mooi ''instrument'' om beter naar situaties te kijken en te ontspannen. De meditatietechnieken die je leert helpen daarbij. Voor mij een goede reden om mijn medewerkers dit ook te laten ervaren!

Peter - Partner IPM

OP ZOEK NAAR DE JUISTE BALANS

IN EEN OP MAAT GEMAAKTE TRAINING

Waar liggen de uitdagingen voor jouw team? Samen inventariseren we welke behoeftes en vraagstukken er zijn en op basis daarvan stellen we de reis samen. We maken een kick-ass trainingsplan dat jouw team volledig in de juiste focus en mindset brengt. Deze workation is dé manier van trainen van de toekomst, dat geloven wij oprecht.


In de huidige tijd krijgen medewerkers enorme hoeveelheden informatie te verwerken. Er ligt, onbewust, veel druk op hun mentale vermogens omdat zij continu analyseren, denken in oplossingen en innovatief bezig zijn. Deze continue staat van alertheid veroorzaakt spanning en stress. De mind en het zenuwstelsel hebben nu eenmaal rust en tijd nodig om te kunnen herstellen na veel activiteit. Dat gun je je medewerkers toch ook?

Een balans vinden tussen activiteit en mentale rust is daarom enorm belangrijk. Het heerlijke Marrakech is de ideale plek om naar die juiste balans op zoek te gaan. Als jouw medewerkers deze balans gevonden hebben, zijn zij in staat om zonder problemen hun focus, doelgerichtheid, mentale rust en daadkracht te behouden. En dat komt je gehele team ten goede.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Meet the team

Elke

Elke is verantwoordelijk

voor deze reis. Ze regelt de mooiste plekken en excursies en geeft meditaties.

Christiano is de bedrijfstrainer

tijdens deze reis. Hij zorgt ervoor dat de mensen in jouw team zichzelf écht leren kennen.

Alex

Alex geeft de strategische sparrings- 

sessies tijdens deze reis en is daarnaast verantwoordelijk voor het begeleiden van de teams.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina