Nieuwe maan 25 mei 2017 - Time to master your communication

Aanstaande donderdag om 21.45 in de avond is de energie van de nieuwe maan het sterkst om patronen te doorbreken en de keus te maken om een nieuwe lifestyle te intergreren die ervoor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn!

Het thema van de nieuwe maan op 25 mei 2017 is communicatie. De uurhoek horoscoop van deze nieuwe maan die gemaakt is voor Nederland bevestigd dit. Als ik spreek over communicatie dan bedoel ik alle vormen van communicatie. Communicatie via je gevoel, via het intellect en ook non verbale communicatie. Heb jij wel eens nagedacht of hetgene wat jij verteld dezelfde waarde heeft voor jou als voor iemand anders? Vaak gaan we ervan uit dat mensen helemaal begrijpen wat wij bedoelen en raken we teleurgesteld als dit niet zo is.

Het is nu tijd om stil te staan bij het feit dat wij allemaal op verschillende manieren informatie verwerken en waarnemen. Het besef dat wij op verschillende manieren informatie interpreteren en dat dit verschil gelinkt is aan de persoonlijke ervaring van iemand, gaat jou het inzicht geven dat we nog veel kunnen leren omtrent communicatie! Sta daarom open voor de unieke manier van communicatie die iedere persoon heeft.

Vanuit mijn persoonlijke ervaring heb ik geleerd dat het heel erg belangrijk is om jezelf eerst af te stemmen op de persoon waarmee je communiceert. Je afstemmen zorgt ervoor dat er een harmonieuze energiestroom ontstaat tussen jou en de ander. Een harmonieuze energiestroom geeft de mogelijkheid om te kunnen ontdekken waar jullie het écht over willen hebben.

''Je ontmoet mensen met een reden en die reden is vaak niet meteen zichtbaar en komt pas naar boven als er een doorstroming van energie plaatsvindt.''

Om echt te kunnen communiceren mag je het oordeel wat jij hebt over jezelf en over de ander opzij zetten. Sta open voor wat de ander jouw te vertellen heeft en ga er voor jezelf achter komen  wat jij over wil brengen. Om hierachter te komen stel je jezelf deze vraag de komende periode: Wat is voor mij echt belangrijk en wat wil ik delen met anderen. 

Deze nieuw maan heeft een lucht/aarde combinatie die ervoor zorgt dat jij er nu achter kunt komen wat jij te vertellen hebt aan de wereld! 

Gebruik je meditaties om erachter te komen wat jouw boodschap is en tune in op de energie van deze nieuwe maan.

Christiano