Nieuwe maan 23 juli 2017: Durf vernieuwend en uniek te zijn.

Aanstaande zondag is de energie van de nieuwe maan het sterkst om patronen te doorbreken en de keus te maken om verder te bouwen aan een lifestyle die ervoor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn!

Voordat wij uit gaan leggen waar jij je de komende periode het beste in kunt ontwikkelen, gebruiken we eerst astrologische vaktaal om te duiden hoe wij aan deze informatie komen. Daarna leggen wij het uit zodat jij als lezer deze informatie kunt inzetten om jezelf te verbeteren en/of te vernieuwen.

Nieuwe maan 23-07-2017

De nieuwe maan valt nu op 0 graden in het teken leeuw, in het 10de huis uurhoek, conjunct de maan en Mars, vierkant Uranus.

Wat wil dit zeggen? Een bijzondere combinatie omdat deze nieuwe maan een mix is van primaire vuur energie, secundaire aarde energie en de vooruitstrevende, innovatieve energie van Uranus. 

Waar kunnen we ons de komende periode in ontwikkelen?

Deze nieuwe maan geeft ons de gelegenheid om de komende 14 dagen, de periode tussen de nieuwe en volle maan, onszelf te ontwikkelen in "vernieuwend en uniek zijn".

Als je durft vernieuwend en uniek te zijn, dan maakt jouw ontwikkeling een gigantische stap in de juiste richting! Neem de tijd om te voelen hoe krachtig deze energie is en wat je hiermee kunt bereiken. 

Hoe kom je erachter wanneer jij vernieuwend en uniek bent?  

In jouw zoektocht om vernieuwend & uniek te worden zul je buiten de kaders moeten denken van wat jij denkt dat 'sociaal geaccepteerd' is. Durf te gaan ontdekken wat er in jouw fantasie afspeelt en durf te gaan doen wat jij het liefst zou willen. Ben niet bang om te falen want als je echt durft te springen dan zul je zien dat je veel verder komt dan wat je ooit had gedacht!

Om erachter te komen hoe dit voor jou werkt, kun je jezelf de volgende vragen stellen tijdens je meditatie.

  • Blijf jij nog binnen de kaders van wat jij denkt dat 'sociaal geaccepteerd' is? 
  • Zijn er dingen die je heel erg graag zou willen doen maar waarvan je het idee hebt: 'daar zit niemand op te wachten?'  
  • Wat beperkt jou om te doen wat je het liefst zou willen? 
  • Wat zou je doen als je nergens bang voor was en waar ben je nog bang voor?

NU is het dé tijd om je psychische grens te verleggen. Je intuïtie vertelt jou precies wat jij het liefste wil doen, en deze nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om uit de bestaande kaders te breken. Deze super krachtige maan zorgt ervoor dat je creatieve ideeën een enorme boost krijgen en maakt het mogelijk om grote stappen te zetten.

Durf je creatieve ideeën uit te werken, ze te delen en te toetsen.

Misschien bereik je je doel niet meteen, maar wat je zeker wel bereikt is verdieping in jezelf en die kun je straks gaan gebruiken om uiteindelijk je doel te bereiken. Het secundaire aarde element leert ons dat elke stap een waardevolle stap is. 

Elke stap die je vol overgave zet betaalt zich 100 keer terug!

Misschien zul je niet direct het resultaat zien van de stappen die je zet, maar uiteindelijk bereik jij je doel en ga je de vreugde ervaren van de stappen die je nu gemaakt hebt! We gaan een bijzondere periode tegemoet en wat wij je mee wilen geven de komende periode:

Durf te dromen, durf te springen en verleg je grenzen.

Enjoy this new moon and dare to JUMP! Christiano & Elke

Elke MoormanComment