Volle maan 7 augustus 2017: De wereld wacht op jouw talent!

volle maan 8 augustus 2017

Op 23 juli was er een nieuwe maan die het thema: "durf vernieuwend en uniek te zijn'' heeft ingeleid. Heb je ons artikel over dat thema al gelezen? Zo niet dan raden we je aan om dit te doen. De aankomende volle maan heeft namelijk ook alles met dit thema te maken en kan ervoor zorgen dat je jouw unieke talent ontdekt of verdiept!

De aankomende volle maan is een combinatie van twee kosmische energieën, namelijk die van de sterrenbeelden Waterman en Leeuw. Deze combinatie geeft jou de gelegenheid en de mogelijkheid om erachter te komen waar je uniek in bent of waar je vernieuwend in wil zijn. Pak deze kans, deze wereld wacht op jouw talent!

Ik kan me voorstellen dat je je afvraagt: Waarom is de stand van de maan zo belangrijk? Laatst kregen wij een opmerking van iemand die zich stoorde aan de informatie die wij geven. Zij vond de informatie overbodig en is van mening dat je áltijd aan jezelf moet werken en dat we altijd onderdeel zijn van een groter geheel, ongeacht de stand van de maan.

Nu ben ik het helemaal eens met de zin: "Dat je altijd aan jezelf mag werken" en ''dat we allemaal onderdeel zijn van een groter geheel". Door echter de invloed en de uitwerking van de maan te bestuderen, ontdek je veel waardevolle informatie over de werking van onze levens cycli. Het leven bestaat uit momenten en periodes en het kan heel erg in je voordeel werken als je weet in welke periode of fase jij je bevindt. Als je dit weet kun je namelijk betere keuzes maken en het kan je helpen om situaties makkelijker los te kunnen laten. Ik zal een voorbeeld geven ter verduidelijking:

In de zomer zul je niet heel snel een winterjas gaan kopen toch? Dus voor een winkel die winterjassen verkoopt is het belangrijk te weten in welke periode het koud is, of wanneer het koud gaat worden. Zo kan de in- en verkoop beter ingepland worden.

De stand van de maan geeft ons informatie over wat er collectief gaande is. De maan kan jou een bevestiging geven over een idee of een gevoel wat je al hebt over een bepaalde handeling of situatie. Mocht je aan het twijfelen zijn, dan kun je wellicht door de informatie die je krijgt makkelijker een keus maken!


Er zijn momenten waarop het goed is om te handelen en er zijn momenten waarop het beter is om dat niet te doen.

Het is zeker niet onze bedoeling dat je zomaar iets aanneemt. Toets de informatie altijd met hetgeen wat zich in jou afspeelt. Als je dat doet dan zul je zien dat de informatie die de stand van de maan je geeft jou kan helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en in jouw omgeving. Om de juiste keuzes te maken is het belangrijk om wat er in je innerlijke beleving afspeelt te combineren met wat er op dat moment in de omgeving afspeelt.

Dan terugkomend op de volle maan van 7 augustus. Neem de tijd om te reflecteren en om erachter te komen waarin je uniek en vernieuwend bent. De energie van dit moment nodigt ons uit om dit te onderzoeken en uit te werken, zodat je het straks kunt toepassen in je leven. De eerste stap is onderzoeken, er daar is het nu de beste tijd voor!

Na de volle maan op 7 augustus krijg je de kans om het toe te gaan passen en te integreren in je leven. Je hebt hiervoor nog een paar dagen, dus trek je stoute schoenen aan. Mediteer, reflecteer of trek je terug om het thema van deze maan te onderzoeken. 

Christiano & Elke

 

 

Elke MoormanComment