Boucherouite kleden, gemaakt op intuïtie & gevoel.

Door de vele reizen die ik maak naar Marokko blijft mijn liefde voor de prachtige handgemaakte items die er te vinden zijn altijd levend. Marokko inspireert mij enorm wat betreft kleuren, textiel, vormen en de échte handarbeid die hier nog volop in leven is. Wellicht ken je ze wel, de prachtige boucherouite kleden die met de hand geknoopt worden door de vrouwen in het Atlas gebergte. Deze kleden hebben geen vaststaand patroon, maar worden gemaakt op intuïtie van degene die het tapijt knoopt. Op die manier is elk tapijt uniek en valt je oog vaak op één van de designs waardoor jij je aangesproken voelt. 

Zelf heb ik ook een kleed in huis liggen en voor mij symboliseert het kleed een stukje kracht wat ik ook voel als ik in Marokko ben. Meer dan alleen een mooi accessoire dus! Elke dag maakt het me weer blij om naar dit kleed te kijken en vraag ik me af wie er uren aan mijn mooie kleed heeft gewerkt. De boucherouite tapijten worden gemaakt van restanten textiel zoals katoen, wol, nylon en bijvoorbeeld bedlinnen. Gerecyclede stoffen die de mooiste tapijten opleveren! Mij weten ze te raken en ik ben heel erg benieuwd hoe jullie erover denken. Zou jij ook wel een boucherouite in je kamer willen hebben? 

Ik heb een aantal mooie verzameld en deze zijn ook te koop. Wil je een boucherouite bestellen? Stuur mij dan een berichtje.

boucherouite-rug-living-room.jpg

Boucherouite Carpets

Inspiration

Boucherouite-Marokko-Handgemaakt-1.jpeg

Vintage 

De maat van dit tapijt is 155 x 127 en de kosten zijn: 275,-

Boucherouite-verkoop-interieur-handgemaakt.jpeg

Maat 185 x 90

Kosten: 285,-

Handgeknoopt-wollen-tapijt.jpeg

Wollen tapijt

De maat van dit tapijt is 110 x 150 en de kosten voor dit kleed zijn 495,-

Boucherouite-Marokko-Tapijt-Interieur.jpeg

Beauty!

 

Maat: 1 meter x 237 en de kosten zijn 290,-

Boucherouite-handgemaakt-Interieur-4.jpeg

Colors!

 

Dit tapijt is 180 x 155 en de kosten zijn 495,-

Dit zijn een aantal van de mooie tapijten die nu te koop zijn bij Innerdoorway. Meer tapijten staan in onze shop op Facebook. Verder zijn we veel in Marokko en nemen we ook regelmatig andere mooie spullen mee. Dus heb je iets moois gezien? We kunnen altijd kijken of we je kunnen helpen of dat we iets vergelijkbaars op voorraad hebben. Vul het contactformulier op de website in of stuur een mailtje naar: elke@innerdoorway.nl

Shoppen-Interieur-tapijten.jpeg
Vintage-tapijten-Interieur-Marokko.jpeg