Hi you, girl with a wild heart.

Vandaag heb ik een boodschap voor jou!

Vandaag heb ik een boodschap voor jou!

Soms voel ik me raar. Voel ik me anders. Of gewoon een beetje stom. Omdat er steeds weer iets gebeurd wat mijn leven volledig overhoop gooit. Iets wat ik toch even niet aan had zien komen, maar dan, hop daar is het! No way back. Ik kan me de vraag stellen: waarom ik? Maar die tijd ben ik al lang voorbij. Ik heb besloten om het toe te gaan juichen, want weet je wat? Elke keer als er weer iets gebeurd waarvan ik in eerste instantie denk: Why? Voel ik al snel dat er geen andere optie is en dat het me altijd weer een stapje verder brengt naar de persoon die ik echt ben!

Ik heb mezelf geleerd om in alles de ervaring te kunnen zien. Ik heb mezelf geleerd om alles te doorleven. Ik heb mezelf geleerd dat ik best op mijzelf kan vertrouwen en ik heb onderzocht wat mij blij en gelukkig maakt.

Ik weet dat mijn dromen groot zijn. Ik weet dat ik ook een vat vol tegenstrijdigheden ben. Het liefst vrij, maar me ook verbonden voelen. Het liefst altijd op reis, maar ook weer graag thuis. Graag alleen, maar dan ook weer in de drukte tussen de mensen. Als ik maar de vrijheid kan voelen om mijn dagen te vullen met de dingen die ik graag doe. Als ik maar kan dromen, als ik maar kan ontdekken. Mezelf als persoon telkens weer kan vernieuwen.

En jij?

Ik ben benieuwd wie je bent, waar je van droomt. Wat jou nog tegenhoudt om bepaalde keuzes te maken. Of laat jij je nergens door stoppen? Ben je nog ergens bang voor? Wat is je grootste droom? Welke ideeën borrelen er in jou die jij aan de wereld wil laten zien?  

Ik hoop dat als jij met ons mee gaat op reis, je de tijd neemt om dit alles te onderzoeken. Om je innerlijke wereld te gaan verkennen. Ik bied je graag deze plek. Waar je even helemaal niemand hoeft te zijn. Waar je terug kunt naar jouw eigen echte basis. Ontdekken wat voor jou belangrijk is. Wat voor jou werkt en wat niet. Waar je even los mag laten wie je denkt te zijn. Waar je kan leren weer in the flow te komen. In te zien dat je niet hoeft te stoppen wat het leven je wil laten zien, maar om het leven te omarmen. 

 

Is this your call?

You are welcome!!

 

12 - 17 april 2018 | 19 - 24 april 2018

2 retreats aan de magische atlantische kust in Marokko. 

Elke MoormanComment