Ondernemen vanuit een spirituele basis is de toekomst. Doe mee aan onze nieuwe maan challenge en win!

Nieuwemaan-astrologie-spiritueel

Nieuwe maan

Dinsdag 15 mei 2018

Een nieuwe maan is het begin van een energetische cyclus die zijn hoogtepunt kent bij volle maan. Een nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om je visie opnieuw te creëren, doelen te stellen en intenties te zetten. Elke nieuwe maan heeft een eigen thema. Dit thema geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken en om de keuze te maken om verder te kunnen bouwen aan een lifestyle die er voor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Astrologische Analyse van de nieuwe maan op 15 mei 2018.

Uurhoek van Nederland, nieuwe maan 15-5-2018. Maagd ascendant met de zon en maan in het 9e huis.

Creëer stabiliteit door jezelf meer ondernemend op te stellen.

Aanstaande dinsdag is er een nieuwe maan en deze nieuwe maan biedt enorme kansen voor ondernemende mensen! De nieuwe maan op 15 mei heeft namelijk alles te maken met het versterken van jezelf en je onderneming.  Als je leert om van 'binnen' naar buiten te gaan werken dan heb je de mogelijkheid om jezelf en je onderneming enorm te laten groeien. Hiermee bedoelen wij dat het belangrijk is om je vanuit je gevoelsniveau af te stemmen op je doel. Hierdoor ontstaat er meer 'Flow' in jouw handelingen en creëer je synchroniciteit tussen jou en datgene dat je wilt bereiken. 

Op dit moment staan Mars, Pluto en Saturnus in het teken Steenbok en de zon en de nieuwe maan in Stier. Dit is hét moment om jezelf op gevoelsniveau te versterken om zo jezelf en je onderneming te upgraden, of om een nieuwe onderneming te starten. 

De energie van Steenbok en Stier werken nu samen en geven ons de kans om verder te groeien als mens door ondernemend te zijn. Ondernemen kun je op verschillende manier zien; Het kan zijn binnen je eigen bestaande onderneming óf bij de onderneming waar jij nu werkzaam bent. Wellicht heb je plannen om een nieuwe onderneming te gaan starten. Ook aan jezelf werken is ondernemen. Wellicht besluit je om aan jezelf te werken en zo het leven te creëeren wat jij het liefste wilt hebben.  

Wil je nu optimaal gebruik maken van de energie van de tekens STIER en STEENBOK? Maak dan de keuze om meer ondernemend te zijn.

DURF VERDER TE GROEIEN DOOR GEWOON TE DOEN!

Heb je plannen of ideeen om jezelf te verbeteren in je werk en als mens? Dan is het nu de tijd om serieuze stappen te zetten. 

Om werkelijk te kunnen groeien als mens is het vanuit een spiritueel standpunt gezien belangrijk om je op gevoelsniveau te gaan verbinden met datgene wat je wil bereiken. Als je de keuze maakt om jezelf op gevoelsniveau te gaan verbinden met je doelen, ga je snel groeien als mens. Als je groeit als mens ga je automatisch groeien als ondernemer. We bedoelen niet alleen het ondernemen op zakelijk vlak, maar eigenlijk het ondernemen op alle levensgebieden. 

Hoe je dit kunt doen? Neem de komende twee weken de tijd om te mediteren en te reflecteren om er zo achter te komen wat jou nog tegenhoud om een volgende stap te zetten. Besluit om jezelf zowel spiritueel als materieel te gaan ontwikkelen en zet een stap om zo je dromen en doelen te gaan verwezenlijken.

LET OP: CHALLENGE! 

WIN EEN PAAR LEDEREN NIKKO BOKSHANDSCHOENEN.

Hoe kun jij winnen?

Vertel ons: 

Wat zou jij het liefste doen maar stel je al heel lang uit? Vertel het onderaan deze post en deel dit bericht. Als je mee doet met deze challenge dan maak je nu de keus om hier de komende twee weken een stap in te zetten. Tag je buddy die jou hierbij gaat motiveren.

Om jou te motiveren een volgende stap te zetten verloten wij één paar echt lederen NIKKO bokshandschoenen t.w.v 55,- Tijdens de volle maan op 29 mei maken wij de winnaar bekend. Je kunt reageren onder de post op onze Facebook pagina of Instagram pagina of via de Facebook pagina van Innertechnology. Deel het Facebook bericht en tag de persoon die jou gaat motiveren! 

Liefs Elke & Christiano