MAGIC Marokko - Een fotoverslag van onze 10 - Daagse RONDREIS

Afgelopen mei organiseerde wij de tweede Back to Basic rondreis door Marokko! Een reis die wij organiseren speciaal voor vrouwen en die is voortgekomen uit een enorme passie die wij voelen voor voor dit magische land.

Het zijn de kleuren, de mensen, de natuur, maar er is meer. Alsof een kracht in dit land vraagt om gezien te worden. Een stukje mystiek en authenticiteit wat ons uitnodigt om dit samen te beleven en te delen. Voor ieder op zijn of haar eigen manier. Maar in verbondenheid met elkaar. Waarom wij deze reis alleen voor vrouwen organiseren? Het enige antwoord daarop is dat we voelen dat deze reis voor vrouwen bedoeld is.

Wij geloven dat we in een tijdperk leven waarin de energie heel erg aan het veranderen is. De wereld zoals wij hem kennen werd lange tijd gedomineerd door een allesoverheersende ‘verdraaide’ mannelijke energie die heeft gezorgd voor veel disbalans. Begrijp me niet verkeerd, maar verdraaide mannelijke energie is niet meer van deze tijd. Het is tijd geworden dat de mannelijke en vrouwelijke energie met elkaar gaan samenwerken om balans te creëren. Aangezien we op een omslagpunt zitten wil dit zeggen dat we ook nog veel uit te zoeken hebben met elkaar. Want wat is dan datgene wat balans gaat brengen in onze wereld? Wij geloven dat het tijd is om te gaan verzachten. Om meer naar binnen te gaan keren en meer innerpeace te gaan ervaren. Dat het tijd is om onze strijd, controle en oordelen te gaan vervangen voor een open mind en een natuurlijke flow. Een flow gebaseerd op intuïtie en hartenergie. En om dit te kunnen bereiken hebben we elkaar nodig. Zullen we moeten gaan verbinden, delen en leren van elkaar. Elkaar zonder oordeel kunnen zien en elkaar helpen om te kunnen groeien en ontwikkelen. En dit met een groep vrouwen delen tijdens een reis? Dat is heel erg fijn en bijzonder!

Tijdens onze rondreis reizen we samen maar is er ook ruimte voor jouw persoonlijke ervaring. Je bent altijd vrij om de rust op te zoeken en zelf op onderzoek uit te gaan. De meditaties die we zullen doen op verschillende plekken zijn altijd optioneel en je mag Marokko beleven zoals jij dat wil. We laten jou het land zien door onze ogen en jij bent degene die hier een eigen invulling aan geeft. Uiteraard zorgen wij voor de mooiste locaties, voorzien we je dagelijks van drie heerlijke maaltijden en nemen wij je alle zorgen uit handen.

Wat we op reis soms vergeten is om iets echt te beleven. Stilstaan, voelen wat iets met je doet. Ook in ons dagelijks leven zijn we vaak zo druk met van alles dat we de kracht van rust nemen zijn gaan onderschatten. Maar, een leven waarbij ook ruimte is voor rust, is zo essentieel voor ons! Tijdens deze rondreis maken wij je daar graag weer van bewust. Door meer in het moment te zijn zul je dingen intenser beleven en ga je weer voelen welke ‘boodschap’ er voor jou is. Want alles om ons heen is energie en vaak weten we onbewust waar we moeten zijn op een bepaald moment. Voel jij dat je bij deze reis in Marokko wil zijn? Waarschijnlijk is er dan ook een mooie boodschap voor jou.

De volgende rondreis maken wij van 21 - 30 september. We vertrekken vanuit Marrakech en reizen via de hoge Atlas, prachtige bergdorpjes, valleien en super mooie plekken naar de Sahara. In de Sahara gaan we ultieme stilte ervaren en slapen we in een luxe nomadenkamp. Vanuit daar reizen we verder en bezoeken we de Todra Gorges, Ait ben Haddou en de laatste twee dagen gaan we Marrakech verkennen. Wil je meer weten over deze reis? Kijk dan verder op onze website.

Wij hebben deze reis met heel veel liefde voor jou georganiseerd. Meer foto’s zien van de afgelopen reis? Lees dan nog even door!