Een exotische theetuin middenin de polder.

theetuin-millingen-natuur-wandeling

Middenin de Millingerwaard, een prachtig natuurgebied, ligt deze theetuin. Afgelopen zondag parkeerde ik de auto aan de rand van het natuurgebied en na een half uur lopen kwam ik aan bij de prachtige tuin. Helemaal verscholen in de Millingerwaard, wat een cadeautje! De lunch is goed en van alle kleuren, bloemen en planten wordt je vanzelf helemaal vrolijk. Met mijn schrijfblok in de hand heb ik heerlijk zitten werken in de tuin. 

Wat de tuin voor mij extra speciaal maakt zijn de marokkaanse invloeden die overal terug te zien zijn. De tafeltjes, de kelim kussens en de tegels bij het fontein, ik hou van de kleuren!  Verder is de tuin een mix van verschillende culturen en in combinatie met de zon die scheen zorgde dat direct voor een vakantiegevoel.

Als je de tuin gaat bezoeken houd er dan rekening mee dat je er niet met de auto kunt komen. De wandeling naar de theetuin toe is echter ook zeer zeker een aanrader. Je auto kun je parkeren bij het kerkje in Kerkerdom en vanuit daar ga je lopend verder.

Wil jij de Millinger Theetuin bezoeken? Het adres is: 

De Millinger Theetuin
Klaverland 9 in Millingen aan de Rijn

Elke MoormanComment