Nieuwe maan 15 februari: Intense belevingswereld.

nieuwe-maan-februari-2018-innerdoorway-retreat

Een nieuwe maan is het begin van een energetische cyclus die zijn hoogtepunt kent bij volle maan. Een nieuwe maan geeft je de mogelijkheid om je visie opnieuw te creëren, doelen te stellen en intenties te zetten. Elke nieuwe maan heeft een eigen thema. Dit thema geeft je de mogelijkheid om patronen te doorbreken en om de keuze te maken om verder te kunnen bouwen aan een lifestyle die er voor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn.

Astrologische Analyse van de nieuwe maan op 15 februari.

Uurhoek van Nederland, nieuwe maan 15-2-2018. Weegschaal ascendant met een sterk 5de huis waar de nieuwe maan in valt. De nieuwe maan staat conjunct Mercurius in 27 graden Waterman.

Intense belevingswereld.

Aanstaande donderdag is er een nieuwe maan en deze nieuwe maan heeft alles te maken met onze beleving van ‘tijd’.

Wellicht heb jij ook het gevoel dat alles steeds sneller lijkt te gaan. Hiermee bedoelen wij niet alleen de tijd, maar ook de ontwikkeling die je doormaakt in een bepaald tijdsbestek.

Als je nu de keus maakt om jezelf te gaan ontwikkelen (of wellicht heb jij dit een tijd geleden al voor jezelf besloten) dan zul je gaan merken dat je in steeds kortere tijd meer informatie op kan nemen en kunt verwerken.

Deze nieuwe maan staat achterin het teken Waterman en dit heeft alles te maken met dit thema. Het verwerken van informatie en de manier waarop we dit doen. We kunnen informatie steeds sneller opnemen omdat we op kosmisch niveau aan het veranderen zijn. Dit is natuurlijk super positief, alleen zullen onze geest en lichaam hier in eerste instantie wel aan moeten wennen. Onze beleving wordt steeds intenser en bevat tevens meer mentale en emotionele informatie. Op deze manier leren we steeds sneller van de ervaringen die we meemaken.

In het begin kan de intensiteit van je ervaringen misschien lastig zijn omdat je veel nieuwe dingen bij jezelf, en ook bij anderen, ontdekt. Veroordeel jezelf niet als je bepaalde dingen bij jezelf of bij anderen ziet waar je misschien van schrikt. Wees vooral lief naar jezelf en je omgeving en zie het als een kans om erachter te komen wat je nog anders mag doen om dichter bij jezelf of je doel te komen.

Neem de tijd om jezelf hierin te leren kennen en neem af en toe bewust even afstand van alles. Bewustwording van deze verandering zal ervoor zorgen dat je de informatie die binnenkomt makkelijker toe kunt laten. Je opgedane kennis kun je zo sneller integreren in jouw leven. Hierdoor wordt je niet alleen beter als persoon, maar ook ga je ontdekken hoe je nog makkelijk je doelen kunt gaan bereiken.

Besef ook dat het momenteel je interne wereld is die intens aanvoelt en dat het misschien even tijd kost om hier je nieuwe balans in te vinden.

Geniet van deze nieuwe maan!

 

 

 

Elke MoormanComment