Nieuwe maan 4 februari 2019

Ligt jouw focus momenteel op groei? Dan is de Nieuwe Maan aanstaande maandag extra speciaal!

In dit artikel vertellen we je graag meer over de horoscoop behorende bij deze nieuwe maan. We beginnen eerst met een korte duiding. De uurhoek horoscoop van de nieuwe maan in Nederland op 4 februari start met een weegschaal ascendant. Wat verder heel erg opvalt is het sterke aspect in het vijfde huis met de Zon, Maan, Mercurius en de zwarte maan conjunct met elkaar in Waterman. Tijdens deze nieuwe maan is het element LUCHT sterk vertegenwoordigd. De uitwerking die deze nieuwe maan heeft, zal ongeveer vier maanden gaan duren.

Denkpatronen

Deze nieuwe maan geeft ons de kans om onze denkpatronen goed onder de loep te nemen waardoor het mogelijk gaat zijn om je MIND te kunnen gaan MEESTEREN. De kracht van het teken Waterman ligt in “vernieuwend en authentiek’ zijn.

Vernieuwend en authentiek zijn, dat is de kracht van het teken Waterman. Maak gebruik van deze periode!

Deze nieuwe maan zal ervoor zorgen dat je in beweging gaat komen om te onderzoeken wat echt bij jou hoort en wat de komende periode jouw weg gaat worden. Bewustwording omtrent dit thema zal eerst op het mentale vlak beginnen en zal zich daarna gaan verbinden met jouw hart energie. De connectie tussen Mind en Hart zal jou gaan bevrijden van je oude mentale en emotionele gedachtepatronen die jou ervan weerhouden om echt authentiek te zijn. Hierboven hebben we aangegeven dat de energie die deze nieuwe maan vertegenwoordigd de komende vier maanden nog door zal werken. Dat wil zeggen, dat ook tijdens de retreats die wij gaan geven in april en mei, dit onderwerp nog erg actueel zal zijn.

Authenticiteit en vernieuwing ontdek je voornamelijk als je de tijd neemt om jezelf mentaal en fysiek terug te trekken van alledaagse bezigheden. Dit is ook de reden waarom we onze retreats geven in Sidi Kaouki, een ongerepte plek met authentieke energie. Tijdens deze retreats gaan Christiano en ons team jou persoonlijk begeleiden om je authentieke zelf te leren kennen doormiddel van meditatie en coaching.

Wat is jouw waarheid

Als je hier zelf al mee aan de slag wil, dan is het belangrijk om je gedachten over jezelf en over jouw omgeving onder de loep te nemen. Het teken Waterman staat onder andere voor het kunnen zien en het kunnen beseffen van jouw mogelijkheden. De Waterman energie nodigt ons uit om onze mentale grenzen te gaan verleggen en daarom raden wij je aan om voor jezelf na te gaan of jij je kan verbinden met jouw diepste waarheid. Om erachter te komen wat die waarheid is, kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Wat zijn jouw verborgen overtuigingen over jezelf en over het leven?

  • Waar geloof jij echt in?

  • Wat gaat de komende tijd jouw waarheid worden?

Kom los van conflicten

Om volledig gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden die in jou zelf aanwezig zijn, zul je eerst los mogen komen van collectieve en familiare gedachtepatronen die jou niet langer dienen. Dit kunnen overtuigen zijn van jezelf, van je ouders, vanuit een religie, of wellicht vanuit het collectief waarin je bent opgegroeid.

Het is belangrijk om te beseffen dat jouw gedachtepatronen alleen bruikbaar zijn als zij resoneren met de weg die jij bewandeld.

Merk je dat je toe bent aan vernieuwing in je leven? Begin dan nu met het vernieuwen van je gedachtepatronen en overtuigingen. We geven je graag een aantal tips zodat jij optimaal gebruik kunt maken van de energie van de komende nieuwe maan.

Tips:

  • Maak de keus om van persoonlijke groei een prioriteit te maken.

  • Kies er bewust voor om af en toe alleen te zijn. Zo leer jij jezelf beter kennen.

  • Mediteren zal je helpen om meester te worden van je gedachten. Het zal je gaan helpen om meer innerlijke rust te vinden in je leven en hierdoor krijg je meer focus en bewustwording over jezelf en je omgeving.

  • Om je gedachtepatronen echt te gaan vernieuwen is het belangrijk om even te veranderen van omgeving. Zoek hiervoor een omgeving op die jou de rust geeft om los te kunnen laten. Een retreat is hiervoor super geschikt!

Enjoy the moon!

Mediteren-Maan-Horoscoop-Innerdoorway.JPG

New Moon

Februari 2019