Wat gaan we doen tijdens het Balance your Soul Retreat?

Meditatie retreat

Hey you! Vraag jij je ook af wat we gaan doen tijdens het Balance your Soul Retreat van 16-20 oktober? Omdat wij merken dat jullie erg benieuwd zijn naar het programma hierbij een uitgebreide post!

Tijdens het Balance your Soul Retreat in Sevenum (inderdaad, een retreat in ons eigen land) staat er een volledig team voor jou klaar, om jou van maandag t/m vrijdag, een geweldige midweek te gaan laten beleven! Alles in het teken van Balance your Soul.

Onder Balance your Soul verstaan wij het verkennen van je potentieel en het verbinden van je innerlijke en uiterlijke wereld waardoor er balans ontstaat. Balans tussen je gedachten, gevoelens en emoties en het vinden van balans tussen de combinatie tussen inspanning en rust. We gaan jou helpen om de herfst goed te beginnen! 

Alles begint bij je mindset. Maar, een positieve, sterke mindset alleen is niet voldoende. We gaan je laten ervaren hoe je los kunt komen van oude gedachten en patronen die jou er nog van weerhouden om te doen of bereiken wat je echt wil. 

En hoe gaan we dat doen?

- Lezingen over de werking van jouw psyche.

- Je dagelijkse boksles voor meer fysiek uithoudingsvermogen, kracht en vitaliteit.

- Yoga voor flexibiliteit en stabiliteit en het ontspannen van je lichaam.

- Dagelijks twee geavanceerde meditatietrainingen waardoor je meer focus, inspiratie en innerlijke rust gaat ervaren. Zo belangrijk om jezelf verder te kunnen ontwikkelen!

- Gezond en biologisch/scharrel eten met een Zuid-Amerikaanse taste. Elke dag vers gekookt door onze kokkin.

En hoe ziet dat er dagelijks uit?

Natuurlijk leggen wij een dagelijks programma vast, maar daarnaast stemmen wij ons graag af op de groep. Dit kan ervoor zorgen dat we besluiten het schema iets aan te passen. Het onderstaande programma is zoals Balance your Soul er ongeveer uit gaat zien. 

Programma:

Balance your Soul start op maandag 16 oktober om 14.00. We ontvangen jou op onze locatie in Sevenum (Noord Limburg) met een kleine lunch en daarna heb je de gelegenheid om je spullen uit te pakken en de accommodatie te verkennen. Om 16.00 beginnen we met de eerste boksles en deze wordt afgesloten met een yogales. Tijd om te douchen, om te kleden en de eerste avondmaaltijd staat klaar! S'avonds volgt de eerste meditatie, een verdere kennismaking en uitleg.

Op naar dag 2!

Op de woensdag, donderdag en vrijdag ziet het programma er ongeveer hetzelfde uit. Rond acht uur s'ochtends gaan we ontbijten en daarna mediteren. Na de meditatie volgt om 10.00 de boksles en rond 12.00 is het tijd voor de lunch. Rond 14.00 staat er een yogales op het programma die helemaal in het teken staat van het ontspannen van je lichaam en extra flexibiliteit. Je energie gaat volop stromen! Rond 18.00 is het tijd voor het avondeten en  sluiten dagelijks af met een meditatie en uitleg over de werking van je psyche.

Vrijdag 20 oktober is de laatste dag en dan beginnen we met een boksles om 7.00. Na een uur gebokst te hebben volgt er een yogales van een half uur en vervolgens  gaan we ontbijten. Na het ontbijt volgt de afsluiting en rond tien uur verlaten we de locatie met een mooie ervaring rijker!

Is Balance Your Soul iets voor jou? 

Als jij graag meer uit jezelf wil halen, gelijkgestemden wil ontmoeten en openstaat voor nieuwe inzichten is Balance your Soul zeker iets voor jou! Balance your Soul is een moment voor jezelf wat je neemt om te kunnen rusten, te groeien en een moment waarop je nieuwe inzichten kunt opdoen. Verdiepen in meditatie, heerlijk ontspannen met yoga en lekker actief bezig zijn. We zien ernaar uit om jou te mogen ontvangen!

Uit wie bestaat het team?

Christiano 

Zijn passie voor het doorgronden van het leven heeft hem ertoe gezet om te gaan ontdekken hoe de menselijke psyche werkt en sinds 12 jaar runt Christiano het trainingsinstituut Innertechnology. Doormiddel van geavanceerde meditatietrainingen, coaching en bokstraining stimuleert hij mensen om in beweging te komen om zo hun innerlijk potentieel te benutten en het maximale uit het leven te halen. Voor hem zijn spiritualiteit, psychologie en wetenschap nauw met elkaar verbonden en vullen zij elkaar aan. Christiano besteed veel van zijn tijd aan het optimaliseren van zijn meditatie, coaching en trainingstechnieken en hij brengt zijn advies, coaching en meditaties met kundigheid, heel veel humor en toewijding. 

Elke

Reizen en mediteren zijn voor mij een 'way of life' en door deze met elkaar te combineren ontstaat er voor mij een krachtige combinatie die mij bewust maakt van alles wat het leven ons te bieden heeft. Fysiek reizen gecombineerd met het ontdekken van jezelf geeft mij inzicht in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Het ontmoeten van andere culturen en het ontdekken van nieuwe plaatsen geeft mij vrijheid, energie en zorgt voor nieuwe inzichten. Tijdens Balance Your Soul ben ik verantwoordelijk voor de gehele organisatie.

Sandra

Tijdens het Balance your Soul RETREAT in Nederland krijg je 1 x per dag een yogales van Sandra. De stijl van deze lessen kan het best omschreven worden als een redelijk zachte manier van Yoga. Je gaat leren hoe je het beste kunt ontspannen en hoe je verbinding maakt met je lichaam. De lessen zijn gericht op flexibiliteit en daarnaast letten we erop dat je gedurende de houdingen ontspanning ervaart. Dit zodat je energie volop kan stromen en je een lekker rustig en tevreden gevoel ervaart.

Louisa

Louisa zal tijdens de gehele midweek overheerlijke maaltijden bereiden.

We hopen je te zien op onze mooie locatie van 16 t/m 20 oktober in Sevenum!

Elke MoormanComment