Retreat, Rondreis of Workation, welke reis past bij jou?

Persoonlijke ontwikkeling is steeds belangrijker aan het worden. De wereld is enorm in beweging en ons bewustzijn groeit steeds sneller. En met het veranderen van dit bewustzijn zien we zoveel mooie initiatieven ontstaan in de wereld! Elke ochtend weer maakt het mij blij om te zien hoeveel mensen er opstaan en besluiten dat het zo genoeg is. Mensen die de regie weer in eigen handen nemen, hun missie op aarde gaan volgen en uit gaan dragen waar zij voor staan. Het gaat steeds belangrijker worden om de verbinding die wij met onszelf hebben te verdiepen.

Even terug naar vier jaar geleden. De start van Innerdoorway! Ik wist en voelde aan alles dat ik mocht bijdragen aan deze bewustzijns revolutie door middel van het organiseren van reizen. Reizen waarbij er ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling en waarbij gelijkgestemden elkaar tegen kunnen komen om kennis met elkaar te delen en inzichten te krijgen. En wat is Innerdoorway de afgelopen jaren gegroeid! Waar we drie jaar geleden begonnen met 2 retreats per jaar, zijn we nu een reisorganisatie geworden waar alleen in het voorjaar van 2020 al 9 reizen op de planning staan.

In dit artikel vertel ik je meer over de verschillende reizen waaraan je kunt deelnemen zodat je kunt zien wat het beste bij jou past. Veel plezier met lezen!

Meditatie & Boks Retreats

Drie jaar geleden begon het allemaal met onze Meditatie & Boks Retreats. Deze Retreats geven wij in Sidi Kaouki een super klein dorpje aan de Marokkaanse kust. Drie jaar geleden werden wij ‘gegrepen’ door de krachtige energie van deze plaats en wisten we dat dit de plek voor onze Meditatie & Boks Retreats ging worden.

Dit Retreat is voor iedereen die eraan toe is om zichzelf verder te ontwikkelen. Je krijgt in 6 dagen een uitgebreide meditatie-techniek aangeleerd waarmee je leert hoe je zelf je hersengolven kunt gaan verlagen naar Theta en Delta niveau (De bewustzijnsniveau’s van optimale stilte)

Dit Retreat word begeleid door Christiano, Robinson, Bas en Elke die je inzicht geven in de werking van je psyche en je tools aanreiken waarmee jij meer uit jezelf kunt halen. Naast de meditatiecursus is er dagelijks een explosieve Boks-Workout, ontdekken we samen de omgeving en worden er door de koks op onze locatie de heerlijkste gerechten gekookt. BEACH VIBES! Voor dit Retreat heb je nog geen ervaring nodig met meditatie en / of boksen. Wel zoeken we mensen die met een open mind deelnemen aan deze reis.

DIT RETREAT IS ZOWEL VOOR MANNEN ALS VROUWEN

Data:

9 t/m 14 april 2020 inclusief een voorovernachting op 8 april

16 t/m 21 april 2020 inclusief een voorovernachting op 15 april

7 t/m 12 mei 2020 inclusief een voorovernachting op 6 mei

14 t/m 19 mei 2020 inclusief een voorovernachting op 13 mei

Speciale editie voor iedereen die al een keer heeft deelgenomen en nog verder wil verdiepen:

11 t/m 16 juni 2020 inclusief een voorovernachting op 10 juni

Inspiratie Rondreizen

Tijdens de Retreats werd ons steeds vaker de vraag gesteld of we niet ook konden helpen bij het samenstellen van een reis door Marokko. En zo ontstond het idee voor een rondreis voor vrouwen door dit magische land! Reizen met gelijkgestemden, de veiligheid van een groep, maar wel ruimte voor jouw persoonlijke ervaring. In de afgelopen 7 jaar heb ik enorm veel door Marokko gereisd, heel veel lieve, mooie, inspirerende mensen leren kennen en op veel plekken een krachtige energie gevoeld. De routes die we tijdens de 10-daagse rondreizen afleggen zijn hierop gebaseerd.

De eerstvolgende 10 -daagse Inspiratie Rondreis gaat plaatsvinden van zaterdag 21 september 2019 - maandag 30 september 2019. Voor deze reis zijn er nog twee plekken beschikbaar. Deze reis start meteen als jij aankomt in Marrakech. Er staat een chauffeur voor je klaar die je naar onze eerste locatie op twee uur reizen vanaf Marrakech zal brengen. Dit is het startpunt voor een reis door de Hoge Atlas, kleine bergdorpjes, Ait Boughmez, Palmen oases en een nacht in een nomadenkamp in de Sahara. Tijdens deze reis leggen we ongeveer 1500 km af in een bus met onze eigen privé chauffeur. Deze reis is er vooral op gericht om Marokko te leren kennen, maar er zullen ook een aantal meditaties gegeven worden zodat jij je nog beter kunt afstemmen op jezelf en op Marokko.

Sfeerimpressie collage 1: 10 -daagse inspiratie rondreis inclusief meditatie (Hoge Atlas, Ziz Valley, Sahara, Ait ben Haddou, Marrakech)

Ook in 2020 staat deze rondreis weer op de planning en tevens komt er een rondreis met een nieuwe route:

Hierbij de data op een rijtje:

21 - 30 september 2019 : 10 -daagse inspiratie rondreis inclusief meditatie (Hoge Atlas, Ziz Valley, Sahara, Ait ben Haddou, Marrakech) Nog twee plekken beschikbaar

23 mei - 1 juni 2020 : 10 -daagse inspiratie rondreis inclusief meditatie (Marrakech, Hoge Atlas, Ziz Valley, Sahara, Ait ben Haddou)

DATUM VOOR DEZE REIS VOLGT: 10 daagse inspiratierondreis kust & yoga & meditatie (Essaouira, Tamraght, Taroudant, Marrakech

In het voor en najaar vind de 10 -daagse inspiratie rondreis inclusief meditatie plaats en vanaf 2020 nemen we daarnaast een nieuwe route in ons aanbod op: De 10-daagse yoga reis. Ook in de wintermaanden is het klimaat aan de Marokkaanse kust erg fijn. Het is er dan rustig en met temperaturen van rond de 20 graden. Een ideaal moment voor een helende yogareis! Ook deze rondreis is er voornamelijk op gericht om Marokko beter te leren kennen en daarnaast reist er een yogalerares met ons mee die tijdens deze reis fijne lessen zal gaan verzorgen. Dit is een reis met fantastische unieke plekken waar we gaan overnachten! BEACH VIBES!

LET OP: Onze 10- daagse rondreizen zijn alleen voor vrouwen. Tijdens de rondreizen zijn Elke & Marleen van Innerdoorway aanwezig.

Sfeerimpressie collage 2: 10 daagse inspiratierondreis kust & yoga & meditatie (Essaouira, Tamraght, Taroudant, Marrakech)

Het afgelopen jaar is Innerdoorway een tweetal samenwerkingen aangegaan en daar zijn ook mooie reizen uit ontstaan. Hierbij de reizen die we aanbieden in samenwerking met anderen:

Workation Marrakech in samenwerking met Meetings in the Sun

Meetings in the Sun is en platform voor plaats onafhankelijk werken. Zij organiseren op verschillende locaties workations. Een workation is een reis voor ondernemers waarbij je én een plaats leert kennen, en je werkt aan je business. Nu staat kwaliteit bij Meetings in the Sun voorop en om die reden ga je 8 dagen lang op pad met een business coach. Wij hebben deze ervaring voor je georganiseerd en zijn tijdens de gehele reis aanwezig. Ook zullen wij een aantal meditaties verzorgen.

Data:

3 t/m 10 oktober 2019 - Workation Marrakech (Nog twee plekken beschikbaar)

12 t/m 19 maart 2020 - Workation Marrakech

Deze reis is voor startende ondernemers. Dagelijks werk je onder begeleiding van een business coach aan je onderneming. Daarnaast verkennen we Marrakech, vertellen lokale ondernemers in Marrakech hun verhaal, bezoeken we de CO-work space in Marrakech en staan er 3 heerlijke maaltijden per dag voor jou klaar.

Tijdens deze reis zijn Elke van Innerdoorway en Alex en David van Meetings in the Sun aanwezig.

Sfeerimpressie Workation, Marrakech

Master Mind Retreat in samenwerking met FitMind Academy

Is Marokko voor jou te ver en ben je op zoek naar een Retreat in Nederland? Wellicht is één van onze MasterMind Retreats dan iets voor jou!

Dit Retreat is voor vrouwen die duurzaam succes willen bereiken, er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf en de commitment aan willen gaan om met hun hele ‘zijn’ next level te gaan!

Voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen (her)vinden en behouden, en meer vanuit hun innerlijke verlangens willen gaan leven. Alles wat je ooit heeft tegengehouden gaan we doorbreken en dat niet alleen: we leren jou hoe je dat je rest van je leven kan blijven doen. 

Dit Retreat is voor vrouwen en word gegeven door vrouwen. Dani, Lizzy en Elke zijn aanwezig tijdens deze Retreats. Locatie een super mooie villa in Domburg aan zee!

Sfeerimpressie MasterMind Retreat, Domburg aan zee

Heb je een vraag over deze reizen en / of de retreats? Dan sta ik je graag te woord!

Wij zijn bereikbaar op: 0643050032 of door een mailtje te sturen naar elke@innerdoorway.nl