De mooiste plekken in Marokko, op reis met 14 vrouwen!

Bestemming Marokko! Al jaren lang is Marokko onze favoriet en inmiddels hebben wij hier al vele avonturen beleefd. Omdat wij graag onze passie met jullie willen delen is het idee voor een rondreis ontstaan! Sinds 2016 organiseren wij met Innerdoorway retreats aan de Atlantische kust en vanuit daar kregen wij steeds vaker de vraag of het ook mogelijk is om bij ons rondreizen te boeken door dit prachtige land. Innerdoorway is sinds 2017 een officieel reisbureau en in november 2018 is het zo ver, de eerste rondreis waarbij er 14 vrouwen mee kunnen op avontuur is dan een feit!

Ondertussen zijn de voorbereidingen in volle gang en vandaag geven we je graag een kijkje achter de schermen! 

Rondreis-Marokko-01.JPG
Rondreis_Marokko-Innerdoorway-01.JPG

En dit zijn wij! Elke en Marleen. Wij doen niets liever dan reizen door Marokko om de mooiste plekken te ontdekken die we met jou willen delen.

Hierboven zie je ons in Merzouga en testen wij het luxe tentenkamp wat wij hebben uitgekozen om te gaan overnachten tijdens de rondreis in november. Slapen onder de sterren maar toch aan comfort geen gebrek! De tenten die wij hebben uitgekozen hebben een eigen toilet en zelfs een douche.

In 9 dagen reizen we van Marrakech naar Merzouga, het beginpunt van de Sahara. Onderweg zien we de mooiste landschappen en slapen we in mooie eco-lodges.

Tijdens onze ontdekkingsreis kwamen we terecht in Ait Boughmez en deze omgeving is zo mooi dat we ook hier twee nachten zullen verblijven tijdens de rondreis. Wat een schoonheid! 

Wat Marokko voor ons zo bijzonder maakt, is dat je elk uur een ander landschap ziet. Ook al zit je uren in de bus, rondreizen is hier een feestje! Wat wij erg mooi vinden is de eenvoud en puurheid die wij ervaren tijdens onze rondreizen. De kleuren van de dorpen die opgaan in het landschap waardoor alles een eenheid lijkt te vormen, de lucht die op elk moment van de dag weer anders kleurt, de vriendelijke bevolking die je graag kennis laat maken met hun land. Magic! 

Wij werken het liefst zo veel mogelijk samen met de lokale bevolking en overnachten in lodges die respect hebben voor het behoud van de natuur.

Ga je met ons mee op reis? Deze rondreis gaat plaatsvinden van 1-9 november. Aankomst en vertrekpunt is Marrakech.

We hebben in totaal 14 plekken in de bus en deze rondreis is alleen te boeken door vrouwen. 

De kosten voor deze 9- daagse reis bedragen 1095,- per persoon op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je alleen, of op een gedeelde twee, drie of vierpersoonskamer. Alle maaltijden, al het vervoer (incl. air port pick up & drop off), wandelingen en excursies zijn inbegrepen in de prijs. We reizen rond in een bus met chauffeur en Marleen en Elke zijn de gehele reis aanwezig.

  • Let op: deze prijs is exclusief de vlucht naar Marokko en annuleringsverzekering.
  • Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.

We helpen je graag met het boeken van een vlucht!

Wil je meer weten over deze rondreis? stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl of bel: 06-43050032