Travel diary: Meditation & Boxing Retreat in Sidi Kaouki.

mediteren-boksen-marokko

Afgelopen week was het tijd voor het derde Meditation & Boxing Retreat in Marokko. Deze keer voor de tweede keer in Sidi Kaouki. Ik vind het soms moeilijk om te omschrijven wat er met mij gebeurd als ik in Marokko ben en wat de reden is dat ik jullie zo graag mee wil nemen naar dit voor mij bijzondere land. Maar laat ik eens een poging doen.

De energie die ik op een bepaalde plaats voel is voor mij heel erg belangrijk. Zo ontdekte ik vijf jaar geleden dat ik in Marrakech enorm veel energie krijg. Het is voor mij een stad die bruist en waar ik enorm geïnspireerd raak en mogelijkheden zie. Voor mij dan ook heerlijk om hier een paar dagen te zijn als ik inspiratie nodig heb. In Marrakech ben ik niet te stoppen en raast de energie door mijn lichaam.

In Sidi Kaouki voel ik iets anders. Ik voel rust en tegelijkertijd zoveel kracht. Alsof ik kan communiceren met de natuur. Op deze plek kun je helemaal loskomen van alles. Voor heel even is Sidi jouw wereld en bestaat er niet meer dan het ruisen van de zee, een stralende sterrenhemel en een energie die ervoor zorgt dat je jezelf kunt vernieuwen, opladen, transformeren en patronen kunt doorbreken. 

Deze keer kwamen er 20 deelnemers samen in Sidi Kaouki om 6 dagen lang te gaan mediteren en boksen. Het werd een fantastische reis met bijzondere momenten. Ik wil iedereen enorm bedanken dat ik mijn liefde voor Marokko met jullie mocht delen. Het was een reis om nooit meer te vergeten.

Graag deel ik hierbij met jullie een aantal mooie momenten. En wil jij ook met ons mee op reis? Van 12 t/m 17 april en van 19 t/m 24 april 2018 ben je welkom in Sidi Kaouki. Een voorovernachting op onze accommodatie is bij de prijs inbegrepen. Meer info? 06-43050032 of stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl

Hier voel ik me thuis..

Hier voel ik me thuis..

Marokko-retreat-8.JPG
Marokko-retreat-12.JPG
Schermafbeelding 2017-06-30 om 10.29.13.png
Marokko-retreat-14.JPG
Retreat34.JPG
strand-retreat-1.JPG
DSC00421.JPG
1AB8A063-AEC4-4396-899C-F8E3047DD989.jpeg
retreat9.JPG
Retreat18.JPG
Retreat28.JPG
Elke MoormanComment