Keep your eyes on the true calling upon your live..

Hoe vaak vertel jij jezelf iets wat eigenlijk niet waar is? Blijf je vasthouden aan het oude omdat het vertrouwd en veilig voelt maar mis je daardoor echte verbinding, dieptes en leef je niet je volste potentie? Wake up! πŸ‘πŸΌ

Het leven heeft altijd iets nieuws voor je in petto en als je durft los te laten en met volle overgave het nieuwe durft te omarmen dan ga je zien dat er zoveel mogelijk is. Alleen jijzelf weet wat jouw echte waarheid is en alleen jijzelf kan elke dag weer de keuze maken om ervoor te kiezen om dit voor jezelf te onderzoeken. Verstop je niet langer maar ga je angsten aan. Onderzoek het stemmetje diep van binnen wat je verteld dat er misschien nog wel iets anders op je wacht. Neem eens in de zoveel tijd de ruimte om jezelf de vraag te stellen of jij je eigen waarheid leeft of dat je ergens nog dingen doet omdat het wel veilig en vertrouwd is. Omdat je denkt dat het zo hoort of omdat je denkt dat je geen andere keuze hebt. 

Laten we elkaar helpen om onze volste potentie te leven en om te kunnen groeien, om alles te mogen ervaren wat er op ons te wachten ligt. We zijn op weg naar een nieuwe wereld waarbij onze intuΓ―tie, een holistische aanpak en eenheid een grote rol spelen. We worden ons steeds meer bewust van wat er om ons heen afspeelt. We gaan van ratio naar gevoel en omdat dit niet iets is wat we van jongs af aan geleerd hebben kan dit soms zorgen voor verwarring. Door deze transit worden onze systemen omgegooid en gaan we met andere ogen naar de wereld kijken. De uitdagingen die we op ons pad krijgen kunnen zorgen voor een enorme verandering van mindset en het ontdekken van alles wat het leven ons te bieden heeft. Laten we elkaar daar een handje bij helpen en laten we daar vandaag mee beginnen! 

Enjoy weer een mooie zonnige dag.. β˜€οΈ

Liefs Elke

Retreat-Marokko-Mediteren.jpg

Keep your eyes on the true calling upon your live..

Squeeze the moment

Elke MoormanComment