VOLLE MAAN 13 oktober 2019 | Overstijg conflicten en confrontaties

Op zondag 13 oktober is het volle maan en deze volle maan geeft ons de kans om anders naar conflicten en confrontaties te kijken.

Voordat ik je hier meer over vertel, wil ik je vragen om even terug te kijken naar alles wat er gebeurd is in de afgelopen weken. Er waaide letterlijk en figuurlijk een transformerende wind die jou liet zien wat jouw volgende stap mag gaan worden. Een periode die nodig was om jou nog dichter naar je eigen kern te brengen. De afgelopen periode was een intense tijd die ons liet zien waar er andere keuzes gemaakt mochten worden.

Makkelijk? Dat zeker niet. Waardevol? JA!

Hoe meer jij je beseft dat dingen gebeuren om jou te laten zien wat klopt voor jou, hoe makkelijker het zal zijn om mee te bewegen tijdens intense periodes. Heb jij de afgelopen tijd ook veel inzichten ontvangen? Weet je diep van binnen al welke kant je op wil? Ga jij ook steeds beter voelen en onderscheiden wat wel en wat niet bij jou past? De komende tijd mag jij op ontdekkingstocht zonder je eindbestemming in zicht te hebben. Ga ervaren en ga de nieuwe persoon die jij geworden bent leren kennen.

De volle maan op zondag 13 oktober 2019

De volle maan op zondag 13 oktober staat in Ram en dit zal er de komende periode voor zorgen dat er conflicten en confrontaties kunnen ontstaan. Ik wil je echter graag vertellen dat deze conflicten en confrontaties een doel hebben!

Confrontaties & conflicten kunnen jou namelijk meer inzicht geven over jezelf en hoe jij jezelf wil verbinden en wil communiceren met een ander.

Hoe dichter we bij onze kern komen en hoe meer wij ons gaan afstemmen op onze natuurlijk flow, hoe meer we achter de waarheid komen en zien wat écht is. De confrontaties die we nu tegenkomen zijn bedoeld om hier nog meer en dieper inzicht in te krijgen. Doordat bij deze volle maan de maan in Ram en de zon in Weegschaal staat, krijgen we sterk de behoefte om uit te zoeken hoe onze relaties en samenwerkingen nu écht werken. Ram wil de waarheid weten en Weegschaal wil de harmonie bewaren en deze combinatie zorgt ervoor dat we willen ontdekken wie wij zijn in relatie tot een ander.

De confrontaties die nu ontstaan kunnen leiden tot inzichten in wie we zelf zijn en wie we zijn in relatie tot een ander. Ze laten ons zien hoe en waar we nog meer harmonie mogen creëren in onze relaties en samenwerkingen. De komende tijd is bedoeld om obstakels te transformeren die nu nog in de weg staan om dichter tot elkaar te kunnen komen.

Als je confrontaties op deze manier bekijkt kun je ze gebruiken als een middel om te kunnen groeien!

Is er iemand of een situatie die jou nog uitdaagt?

Als je confrontaties als uitdaging kunt zien, ervan leert en er liefdevol mee om gaat, kun jij meer persoonlijke groei bereiken.

Conflicten zijn spiegels voor jezelf en je medemens om te kunnen groeien.

Door in te zien dat we allemaal verschillend zijn, kunnen we écht van elkaar gaan leren. Kies ervoor om de harmonie te vinden in onze verschillen en elkaars verschillen onder ogen te zien. Laten we besluiten niet langer bang te zijn voor elkaars verschillen. Ga voor jezelf ontdekken in hoeverre jij wil samenwerken en in hoeverre jij je eigen pad wil bewandelen. We kunnen nú de mindset creëren om conflicten en confrontaties in ons voordeel te gaan zien. Ze vertellen ons iets over waar we staan en waar we naartoe willen. Ze vertellen ons iets over onszelf en over een ander. Zie de conflicten daarom als een boodschap om anders naar een ander en naar jezelf te (mogen) gaan kijken.

Een grote stap die je nu kunt maken is om dingen niet meer persoonlijk te nemen. Alles wat er de komende tijd zal gebeuren wil jou iets laten zien en is een kans om te groeien. Het is een mooie tijd waarin steeds meer gelijkgestemde (zielen) elkaar weer zullen terugvinden.

Leer te vertrouwen op jouw eigen natuurlijke flow. Door je uitdagingen te zien als les en ze niet persoonlijk te nemen krijg je informatie die jou helpt om te kunnen transformeren. Laat de energie van deze volle maan je daarbij helpen.

En is het tijd om jouw leven te verrijken en te vernieuwen? Ben jij eraan toe om meer in jouw natuurlijke flow te komen? De inschrijvingen voor onze reizen in 2020 zijn nu geopend:

  • 10 - daagse Back to Basic kust Rondreis Marokko (Alleen voor vrouwen) 29 februari - 9 maart 2020

  • Awaken your MindPower Retreats in Marokko (Mediteren & Boksen aan de Marokkaanse kust, alle lessen worden gegeven in het Nederlands)

    9 - 14 april 2020 | 16 - 21 april 2020 | 7 - 12 mei 2020 | 14 - 19 mei 2020