Volle maan 6 september 2017 | Materialiseer je dromen

billy-huynh-278252.jpg

Wanneer is het juiste moment om een bepaalde stap te zetten? Om te bouwen aan je dromen of om juist even rust te nemen? De stand van de maan en de energie van een bepaalde periode kan ons helpen om inzicht te krijgen in waar we het beste onze focus op kunnen richten. De aankomende volle maan op woensdag 6 september gaat ervoor zorgen dat we inzichten krijgen die ons helpen om onze dromen te kunnen gaan materialiseren. Dat we het ontastbare tastbaar kunnen gaan maken. Waarom dit zo is en hoe je er het beste mee aan de slag kunt gaan? Wij vertellen het je graag!

Het materialiseren van je dromen. Wat betekent het precies en hoe werkt het?

De aankomende volle maan staat in Vissen en conjunct Neptunus. Dit maakt het een bijzonder goede periode om jouw dromen te materialiseren omdat de vissen energie ervoor zorgt dat jij datgene kunt zien wat nu nog onbereikbaar lijkt. Soms ontstaat er een idee, een glimp, een sparkel, een beeld van wat jij het liefste wil doen. Iets wat helemaal bij jou past, wat klopt met wat je van binnen voelt. Een droom, een gevoel, of een weten, dat dit is wat jij het liefste wil. Vanuit je diepste intenties heb jij nu de mogelijkheid om contact te maken met deze dromen en ze te gaan verwezenlijken.

Door de energie van de komende periode  wordt jouw inlevingsvermogen  extra geactiveerd en ben je  ontvankelijker voor beelden en niet tastbare gewaarwordingen. Daarnaast hebben we nu de mogelijkheid  om het ’ongrijpbare’ tot onze werkelijkheid te maken en onze dromen vorm te geven. Dit gegeven wordt extra versterkt doordat de zon in het 12e huis staat van de uurhoroscoop van deze volle maan.

Om je doel te materialiseren moet jij jouw doel worden

Als we een droom hebben en we deze willen verwezenlijken zullen we moeten transformeren naar ons doel. Vaak blijven we redenen verzinnen waardoor we het transformeren naar ons doel voor onszelf onmogelijk maken. Geen geld, geen tijd, geen zin,  te druk met ons familieleven. Redenen genoeg om iets niet te doen. 

Om echter wel volledig voor jouw droom te kunnen gaan, is de meest krachtige methode om tegen jezelf te zeggen dat je er alles voor over hebt en al het andere wat niet bij jouw droom past, los wil laten om jouw droom te kunnen verwezenlijken. Het volgen van een opleiding kan je een basis verschaffen, maar opleiding en kennis alleen is niet voldoende om jouw dromen tot  je realiteit te maken. Om je doel te materialiseren moet jij 'het doel'  worden.

Je vraagt nu nu vast af hoe je dat dan doet, jouw doel worden. 

Deze volle maan geeft ons de gelegenheid om onszelf te kunnen transformeren naar ons doel. We zullen in staat zijn het onbereikbare te zien en door hard te werken, toewijding en kritisch te kijken kunnen we ervoor zorgen dat wij het doel worden. Door de energie van de planeet Neptunus, maan in Vissen en zon in Maagd zullen we in staat zijn om bestaande maatstaven te doorbreken en het onmogelijke neer te zetten waardoor dit een nieuwe maatstaf kan worden.

Durf je doel te worden

Bij elke verandering die we ondergaan zal het universum antwoorden met een transformatieproces. Want om jouw droom te verwezenlijken, om uiteindelijk te kunnen worden wat jij echt wil, zul je door een proces moeten gaan. Een proces wat niet altijd alleen maar leuk of makkelijk zal zijn, maar waarbij uitdagingen op je pad zullen komen. Je kunt je verloren voelen, het idee krijgen dat je de weg kwijt bent, wellicht veranderen je eetgewoontes of krijg je het gevoel dat je je wil terugtrekken. Een transformatieproces kan  zwaar aanvoelen en het loslaten van wie je was en met wie jij je identificeerde kan soms verdrietig voelen. Besef echter dat een grote verandering altijd komt met transformatieprocessen. Transformatieprocessen zijn wezenlijk en waardevol om jezelf te kunnen verbeteren. Je transformeert zowel lichamelijk als geestelijk om je voor te bereiden om jouw droom te gaan materialiseren. 

Nothing worth having comes easy.jpg

Als jij je bewust bent van de keus die je gemaakt hebt en je proces kunt zien als een waardevolle periode die jou de juiste informatie geeft om jouw droom te kunnen materialiseren, dan zal dit je helpen. Durf een keus te maken die uit je hart komt en geef je over aan de manier waarop het universum jou zal helpen je droom te verwezenlijken.


Goodbye comfortzone. it's time to make a commitment for my future and who i want to become.


Tijdens het Balance your Soul Retreat zullen we het onderwerp 'het materialiseren van je dromen' ook uitgebreid gaan bespreken. Wij gaan je tijdens deze midweek helpen om oude overtuigingen en ideeën die jou nog tegenhouden los te laten. Met zeer geavanceerde meditatietechnieken, bokslessen en yoga nodigen we je uit om je eigen potentieel te verkennen, zodat jij jezelf kan opladen voor een nieuw begin. https://www.innerdoorway.nl/balanceyoursoulretreat/

Liefs, Elke & Christiano

Elke MoormanComment