Volle maan 5 oktober 2017. Het is tijd voor oprechte communicatie!

jeremy-bishop-264510.jpg

Morgen hebben we een krachtige volle maan in Weegschaal oppositie Ram. De maan staat in RAM en de zon in WEEGSCHAAL. Een belangrijke volle maan die in het teken staat van oprechte communicatie. It's time for change!

Steeds meer en meer gaan we merken dat er in onze wereld waardevolle informatie wordt achtergehouden enkel omdat mensen en/of bedrijven een bepaalde machtspositie willen behouden. Er is veel chaos in de wereld en door de onduidelijke informatie die overal te vinden is weten we zelf vaak ook niet meer wat waar is. Door onze focus te gaan verleggen naar oprechte communicatie hebben we de mogelijkheid om dit te veranderen!

Let's connect.

Schermafbeelding 2017-10-04 om 13.59.12.png

Hoe wij als mensheid met elkaar omgaan en communiceren, gaat een belangrijk thema worden voor de komende periode. Het is nu de tijd om onze eigen balans hierin op te gaan maken. Dit is niet alleen belangrijk voor onszelf, heel de evolutie van de wereld hangt af van hoe wij met elkaar omgaan en communiceren. Er is zoveel winst te behalen als we oprecht met elkaar gaan communiceren!  Laten we hier de komende periode, met zijn allen, een collectieve verandering in door gaan voeren.

De ram energie die deze volle maan met zich meebrengt, gaat ervoor zorgen dat mensen die van nature meer ‘ik’ gericht zijn zich meer op ‘wij’ gaan richten. Mensen die veel op anderen gericht zijn, hebben nu de mogelijkheid zich meer op zichzelf te gaan richten. Op deze manier gaat er meer balans ontstaan in onszelf en hebben we de mogelijkheid om ook collectief veranderingen door te voeren. 

Plaats de intentie om 'oprecht' te gaan communiceren

Wij moedigen je aan om hier nu mee te gaan beginnen. Door de intentie en de wens in het collectief te plaatsen en te vragen om 'oprecht te gaan communiceren'  kunnen we met zijn allen deze belangrijke collectieve verandering doorvoeren. Het hangt al in de lucht en de volle maan morgen gaat dit wereldwijd versterken. Als we oprecht met elkaar gaan leren communiceren zul je zien dat we super snel gaan groeien! De aarde heeft het nodig dat we elkaar leren begrijpen om zo nieuwe en efficiënte gedragsregels te kunnen ontwikkelen die nodig zijn voor de nieuwe tijd die gaat aanbreken. 

Gebruik daarom deze volle maan om je eigen communicatie, de communicatie naar jezelf en naar anderen, te verbeteren. De wereld is enorm in verandering en de toekomst zal er compleet anders uitzien dan wat wij nu gewend zijn. Deze toekomst vraagt om een nieuwe benadering en alle veranderingen starten bij onszelf. - Christiano & Elke

Elke Moorman1 Comment