VOLLE MAAN 19 APRIL 2019 | DE RELATIE DIE JIJ HEBT MET JEZELF

Vandaag is het volle maan in einde Ram en dat wil zeggen dat de komende periode echt een super waardevolle tijd is om aan de slag te gaan met het thema: RELATIES.

De relatie die jij hebt met jezelf.

Relaties kun je zien in de breedste zin van het woord, maar met name de relatie die jij aangaat met jezelf staat nu centraal. Het gaat een fijne tijd worden om een boost te geven aan dit thema en daarom is het nu een zeer goede tijd om jezelf beter te leren kennen!

Wellicht vraag je je af hoe je het beste kunt gaan ontdekken hoe de relatie met jezelf nu is en daarom hebben we een aantal vragen opgesteld die jou hierbij kunnen gaan helpen. Door het beantwoorden van deze vragen geeft de krachtige energie van deze volle maan jou de gelegenheid om meer over jezelf te weten te komen.

  • Als je jezelf zou vragen wat jij écht van jezelf vind, wat zou je antwoord dan zijn?

  • Op welke punten veroordeel jij jezelf en hoe zou je hierin anders naar jezelf kunnen kijken?

  • Zijn er kanten die je niet kent van jezelf of die je liever niet laat zien?

  • Zijn er kanten die je niet leuk vind aan jezelf?

  • Welke kanten vind jij wel leuk aan jezelf en zou je daar de komende tijd meer gebruik van willen maken?

  • Wat mag jij nog meer van jezelf gaan zien om zo je dromen waar te kunnen maken?

Hoe positioneer jij jezelf in relaties?

Doordat deze volle maan het Ram/Weegschaal stuk belicht staat de komende periode ook in het teken van jouw positionering in relaties. Het is belangrijk om jezelf af te vragen of je écht openstaat voor de persoon die voor jou staat en of je ‘durft’ te zien wie hij of zij is en waarom iemand op een bepaalde manier handelt. Als we leren om ons open te stellen voor een andere persoon en eerlijk naar en situatie durven te kijken, dan ga je nieuwe dingen ontdekken in een relatie die jou waarschijnlijk veel op gaan leveren.

Sta in gedachten eens stil bij de relaties om je heen. Waar sta jij in de relatie en waar staat de ander? Het is interessant om dit voor jezelf te gaan onderzoeken. Je kunt relaties in de breedste zin van het woord zien en het kan dus gaan om een collega, je partner, je zoon of dochter, je werkgever of bijvoorbeeld een zakenrelatie.

Jezelf in onze Maatschappij

De energie van deze volle maan stimuleert jou om te gaan ontdekken hoe jij jezelf krachtig kunt gaan neerzetten in deze maatschappij en ook dat is een super mooi en waardevol thema! Heb je er wel eens over nagedacht hoe jij je op een krachtige manier kunt gaan positioneren? Wat wil je uitstralen en wie wil je bereiken? Welke boodschap heb je te vertellen en hoe wil jij het liefste met anderen omgaan en hoe zou je willen dat anderen met jou omgaan? Dit zijn nu belangrijke vragen die je voor jezelf kunt gaan beantwoorden. De antwoorden gaan je helpen om jezelf op een krachtige manier neer te gaan zetten.

Het is belangrijk om de komende periode te beseffen dat er een grote kracht schuilt in de manier waarop jij een bepaalde persoon benaderd. De manier waarop je dit doet kan ervoor zorgen dat jij uiteindelijk iets wel of niet gaat bereiken. Probeer open te staan voor een ander, verschillen te erkennen en zie ook je eigen aandeel in een relatie. Als je dit meer gaat zien zul je zien dat de relaties om je heen ook op een positive manier een boost krijgen.

Wil jij jezelf écht leren kennen? JUMP! En ga met ons mee op retreat.

En wil je graag meer weten over wie je bent, waar je staat op dit moment en hoe je aan de slag kunt om bepaalde patronen te doorbreken? Tijdens onze Retreats besteden wij hier super veel aandacht aan! In mei geven wij weer twee Back to Basic Retreats waarbij alles draait om het leren kennen van jezelf.

Wij hebben een programma gemaakt waarin je in 6 dagen terug gaat naar jouw echte basis. Hieronder verstaan wij dat je voor jezelf gaat onderzoeken waar je op dit moment staat, of je een leven leeft wat bij je past, wat zou je willen houden in je leven en wat zou je willen veranderen. Wat zou je willen bereiken en wat belemmert jou nog? Tijdens Back to Basic krijg je van ons alle tools om dit te gaan onderzoeken.

Je kunt nog mee van:

9 tm 14 mei

16 tm 21 mei.