Volle Maan 19 Februari 2019 | Praktisch omgaan met spiritualiteit

todd-diemer-221398-unsplash.jpg

Volle Maan

Deze volle maan nodigt je uit om te gaan handelen vanuit je diepste kern. De maan staat in het teken Maagd en de Zon staat in Vissen. Dit zorgt ervoor dat je nú word uitgedaagd om vanuit pure creativiteit en universele wijsheid hier op aarde iets neer te gaan zetten wat écht vanuit jou komt en tevens het universum dient. We mogen allemaal bijdragen om ‘een stukje paradijs op aarde’ te gaan creëren. En met ‘paradijs' bedoelen wij het neerzetten van iets unieks hier op aarde. Iets puur vanuit jou. Iets wat kracht, harmonie en de wijsheid van het universum vertegenwoordigd. 

Op dit moment hebben we op aarde mensen nodig die iets gaan neerzetten wat harmonie, ontwikkeling en balans gaat brengen. Iets wat meer dan alleen economische groei oplevert. Want als je alleen uit bent op economische groei zonder een duurzaam component, dan gaat dit uiteindelijk ten koste van onze aarde en haar natuurlijke bronnen. 

Deze maan nodigt ons uit om harmonie en balans samen te brengen met materiële rijkdom. Puur materiële rijkdom zonder rekening te houden met de aarde zelf kan erg destructief zijn. Hierdoor kunnen we de balans van de aarde en van onszelf uit het oog verliezen. Het teken Vissen zal ons stimuleren om de balans in onszelf en in onze omgeving weer terug te vinden. Dit teken laat ons zien dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Wij zijn allemaal verbonden met elkaar en alles wat er bestaat. Alles wat we doen heeft invloed op elkaar. Dit is een wetmatigheid die wij hier op aarde wel eens vergeten en als we dit vergeten dan zorgt dit voor disbalans. Tijd om daar nu iets aan te gaan veranderen!

Enjoy this full moon.

Elke MoormanComment