Nieuwe maan 24 juni 2017 - Ontwikkel je emotionele intelligentie.

Op 24 juni hebben we een krachtige nieuwe maan die jou kan helpen je emotionele intelligentie te vergroten! De zon en de maan staan tijdens deze nieuwe maan beide in het teken 'Kreeft' en dit zorgt ervoor dat jij de komende periode je emotionele intelligentie op verschillende niveaus in je leven verder kunt ontwikkelen. Emotionele intelligentie betreft de manier waarop je met emoties omgaat. Dit kunnen je eigen emoties, maar ook de emoties van anderen zijn. 

Read More
Elke MoormanComment
Een plaatsje op de wereld met 'special powers'.

Ik hou van reizen! Het liefst zo veel en zo vaak mogelijk en ondanks dat ik het liefst zo veel mogelijk van de wereld zie ga ik de afgelopen jaren met regelmaat naar Marokko. Het afwisselende landschap zorgt ervoor dat dit land mij nooit gaat vervelen en dat ik elke keer weer verrast blijf worden. 8 maanden geleden kwam ik terecht in Sidi Kaouki en mijn hart maakte een sprongetje.. 

Read More
Elke MoormanComment
Waarom echt 'voelen' je gaat helpen relaxter te leven.

We ervaren ze de hele dag door, gevoelens, gedachten en emoties. Fijne gevoelens laten we maar al te graag toe maar de lastige of vervelende gevoelens en gedachten hebben we meestal liever niet. Vaak doen we er dan ook van alles aan om deze niet te hoeven voelen. Angst voor wat we tegenkomen als we deze gevoelens krijgen en de onwetendheid over wat zij ons willen vertellen zorgt ervoor dat we er het liefst zo snel mogelijk voor weglopen.

Read More
De energie van de volle maan op 9 juni | Intuïtief communiceren

Aanstaande vrijdag 9 juni is het volle maan. Om 11 minuten over 3 is de energie op zijn sterkst en dat maakt de komende dagen en dan met name de twee dagen voor de volle maan en de twee dagen na de volle maan, een waardevolle periode om je bewust te worden van verschillende aspecten in jezelf.  Tijdens de volle maan zijn de frequenties van de maan actiever en om die reden kun je zaken die zich afspelen in jouw onbewuste makkelijker belichten.

Read More
Elke MoormanComment
Mediteren is HOT!

Mediteren is HOT! En dat is niet voor niets want regelmatig mediteren zorgt ervoor dat je mind fit, flexibel en helder wordt! Een fitte mind helpt je om mentaal je grenzen te kunnen verleggen waardoor jij uiteindelijk de mogelijkheid hebt jezelf echt te leren kennen en het maximale uit jezelf te halen! Mediteren geeft je de mogelijkheid je gevoelens en gedachten waar te kunnen nemen en je bewust te worden van wat er werkelijk in jou speelt. 

Read More
Nieuwe maan 25 mei 2017 - Time to master your communication

Aanstaande donderdag om 21.45 in de avond is de energie van de nieuwe maan het sterkst om patronen te doorbreken en de keus te maken om een nieuwe lifestyle te intergreren die ervoor zorgt dat jij de beste versie van jezelf kunt zijn!

Het thema van de nieuwe maan op 25 mei 2017 is communicatie. De uurhoek horoscoop van deze nieuwe maan die gemaakt is voor Nederland bevestigd dit. Als ik spreek over communicatie dan bedoel ik alle vormen van communicatie. 

Read More
Mediteren met onze methode? Een review door FLORAA

In de afgelopen jaren ben ik door meerdere mensen gewezen op de positieve lichamelijke gevolgen van mediteren. Telkens als ik experts vertelde over mijn hoge stressniveau, hormoonproblemen en weerstand werd mij weer verteld dat ik mijn stress kunstmatig moest verminderen en hiermee mijn weerstand, energie en mind een boost kon geven. Ook de tientallen allergieën die ik al meer dan 10 jaar met me mee sleep nemen toe in periodes met stress en dat lokt weer nieuwe allergieën uit. Maar ja, meditatie, gaat dat niet een stapje te ver? Hoe ik ben gestart met leren mediteren:

Read More
Elke Moorman
Waarom boksen je kan helpen je doelen te bereiken.

Waarom boksen? Die vraag krijgen wij vaak als mensen horen dat er tijdens onze retreats gebokst en gemediteerd gaat worden. Ondanks dat het imago van boksen de afgelopen jaren al sterk verbeterd is wordt deze sport toch nog vaak geassocieerd met agressiviteit en haantjesgedrag. Boksen schrikt nog steeds veel mensen af en dat vinden wij jammer want boksen is zoveel meer dan wat dit imago oproept! De kracht van boksen zit in de discipline, de focus en het uithoudingsvermogen. Deze drie elementen heb je ook nodig als je de doelen in je leven wil bereiken. 

Read More