Retreat-mediteren-Boksen-Sport-Marokko.jpg

Rossa about our Back to Basic Retreat…

One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challeging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco. 

Ik vond Elke, Robinson en Christiano hele prettige mensen voor dit retreat. Elke is super betrokken vanaf moment 1 dat je contact met haar hebt. De locatie, eten, sfeer en mensen is iets wat me erg heeft geïnspireerd en ik denk dat de hele groep dat wel had, dat was erg voelbaar. Het begeleidend team gaf je dan ook een gevoel van vrijheid, alles kan en mocht en ze hadden totaal geen oordeel over je, heel fijn! Ze stonden de hele week voor ons klaar ook als je één op één sessies wilde doen. Je moet dit gewoon een keertje doen!
Jullie zijn toppers en iedereen bedankt voor deze bijzondere ervaring die we toch maar even hebben gedaan met z'n allen, Yeah!

So as they say, Alhamdoelilah ❤🙏🏻

 
Schermafbeelding 2018-05-11 om 20.12.39.png

Jasmijn about our Back to Basic Retreat...

Wat een bijzondere ervaring! Net terug van een geweldige week in Sidi Kaouki. Bij aankomst was het voor mij even wennen aan de enorme rust die hier hangt aangezien we zo gewend zijn om veel prikkels om ons heen te hebben, maar man wat mis ik dat nu! M'n dagelijkse wandeling bij zon opkomst in pure stilte, het samen mediteren, fanatiek boksen, heerlijk eten en dat allemaal met alleen maar fijne mensen. Ik kan met recht zeggen dat dit het gaafste is wat ik ooit heb gedaan! Thnx Elke, Cristiano, Bas en iedereen die mee was.. Jullie zijn toppers!

 
retreat1.JPG

Lizzy about our Back to Basic Retreat..

Retreat met een gouden randje!

Deze reis met Innerdoorway is als een oase voor je lichamelijke en mentale gesteldheid. Vooraf had ik weinig ervaring met zowel boxen als mediteren. Tijdens het retreat heb ik op verschillende manieren de kracht van meditatie kunnen ontdekken. Daarnaast heb ik me kunnen ontwikkelen in de basistechnieken van het boxen. Bij beide onderdelen werd je door ervaren krachten bijgestaan en was er, indien wenselijk, ruimte voor persoonlijke verdieping. Naast dit programma was er ook alle ruimte om de mooie omgeving te ontdekken. Hoewel het thema back to the basics is, heeft het verblijf in Sidi Kaouki je genoeg comfort te bieden: mooie kamers (with a view), schoon sanitair en fantastisch eten.

 
Retreat-mediteren-innerdoorway-marokko

Bobby about our Back to Basic Retreat...

MAGIC. Mijn reis naar Marokko was een van de meest bijzondere reizen die ik maakte. Hoe spannend ik het vond om 'alleen' te gaan, met een groep waarin ik precies niemand kende en naar een plek waar ik nooit was geweest. Wat heeft meditatie mij nu al veel gebracht. (nooit gedacht dat ik het zo chill zou vinden) 

Maar wat was het magisch! 
And I did it, gewoon gegaan en genoten tooo the max. 

Dankjewel voor deze mooie week vol inzichten, fijne lezingen,
lekker eten en gezelligheid!

 
Boksen-Marokko-Retreat

Froukje about our Back to Basic Retreat...

Bijzonder, fijn en intens. De retreat in Sidi Kaouki heeft me veel gebracht, van ontspanning en plezier, maar ook innerlijke rust, meer zelfkennis en nieuwe inzichten. Heb het als een hele fijne week ervaren, een fijne groep en met speciale dank naar Elke en Christiano. En dat alles in het mooie Marokko.. mooie natuur, lekker eten en lieve mensen. Het heeft me in alle opzichten verrast!

 
Rondreis-reisbureau-Marokko.jpg

Wat een bijzondere plek, wat een bijzondere week, groep, sfeer en vibe!!!
Onbeschrijfelijk voor mij hoe het voelde om een week samen met Christiano, Elke en de groep door te brengen in Marokko. Het land waar ik zo verliefd op ben. Het heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Ik was niet bekend met mediteren maar toch gebeurde er veel en vooral in combinatie met een groep gelijk gestemde versterkt dat alles alleen maar meer en meer.

Ik ben de confrontatie met mezelf aan gegaan en heb het zo positief en fijn ervaren! Ik voelde me rijk toen ik sidi verliet en dankbaar voor alles wat we met elkaar meegemaakt hadden. Ik zou het iedereen aanraden, wat gaaf om zo basic met je zelf bezig te zijn. Wat geweldig georganiseerd en wat een geweldige trainingen en kennis, echt bizar hoe gaaf en ik durf hardop te zeggen, dit kan niemand beter dan Christiano en Elke. Een gouden combinatie.