FOTOGRAFIE REIS

GA MEE OP FOTOGRAFIEREIS SAMEN MET INNERDOORWAY &

ILEENJA MARINA

scroll

FOTOGRAFIE & PERSONAL BRANDING KOMEN SAMEN

IN EEN REIS DOOR MAROKKO

Op reis om te leren fotograferen. Klinkt als een droom, toch? Tijdens de fotografiereis van Innerdoorway en fotografe Ileenja Marina is dat precies wat je gaat doen. We nemen je mee naar de mooiste plekken om daar te leren fotograferen en gaan daarnaast dieper in op personal branding. Ileenja Marina start bij de basis en gaat steeds een stapje verder. De nadruk tijdens deze reis ligt op het creëren van je eigen stijl en het leren fotograferen. De fotografiereis is een ervaring met gelijkgestemde fotografen, boordevol waardevolle tips & tricks die ervoor zorgen dat jij écht goed leert fotograferen. En dat op de allermooiste plekken van Marokko!

  • Ben jij een hobbyfotograaf die van haar hobby haar werk wil maken?

  • Sta je te popelen om het mooie, fotogenieke Marokko vast te leggen?

Dan is deze reis écht iets voor jou. Volledig door ons georganiseerd, maar uiteraard is er ook genoeg tijd en ruimte voor jouw persoonlijke ervaring. Deze reis is voor vrouwen en gedurende de gehele reis zijn Elke & Ileenja aanwezig.

VOOR INSCHRIJVING

Momenteel zijn we deze reis volop aan het ontwikkelen! Wil jij er als eerste bij zijn en weten wanneer de reis gaat plaatsvinden? Laat dan in onderstaand formulier je e-mailadres achter zodat jij de eerste bent die alle data en informatie ontvangt!

JA! IK WIL MEE MET DEZE 
FOTOGRAFIEREIS IN MAROKKO!

Meet the team

Ileenja Marina

lleenja is fotograaf, social media specialist & business coach. Ze leert jou de fijne kneepjes van het vak.

Elke

Elke verzorgt samen met Marleen de organisatie en begeleiding én geeft als spiritual gangster meditaties op mystieke krachtplekken.

Marleen

Organisatie en begeleiding van deze reis ligt o.a. in handen van Marokko expert Merlin Morocco. Ze speurt voor jou naar de mooiste fotogenieke plekken. 

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina