Retreat-Nederland_Domburg-01.jpg

Mastermind Retreat Grow in your Flow | Domburg Nederland.

Ben je toe aan een volgende stap in je leven? Wil jij je vier dagen lang omgeven met gelijkgestemden in een prachtige villa in Domburg en werken aan die volgende stap? Tijdens het MasterMind Retreat inspireren wij jou graag! Door middel van meditaties, visualisaties en opdrachten gaan we samen met jou onderzoeken wat voor jou werkt. Dit vierdaags Retreat in Nederland is voor vrouwen.

Let op: voor 2019 zijn deze Retreats volgeboekt, in het najaar van 2020 volgen de volgende MasterMind Retreats.

MasterMind Retreat, Nederland

Fitmind Academy organiseert samen met Innerdoorway: 4-daagse MasterMind Retreats op de meest ZEN locatie ever in Nederland. Tijdens deze retreats zijn aanwezig: Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven van Fitmind Academy & Elke Moorman van Innerdoorway.

Wil jij vanuit je volste potentie leven? Wil je duurzaam succes bereiken? Wil je meer synchroniciteit en balans ? It's time to go next level, it's time to grow in your flow.

Mediteren-Retreat-domburg-11.jpg

Grow in your Flow

MasterMind ‘Grow in Your Flow | 3 nachten / 4 dagen, maandag t/m donderdag.

Aankomsttijd dag 1: 12:00 uur. Vertrek dag 4: 16:00 uur. Tijdens deze week werken wij met visualisatie technieken, meditaties en oefeningen.

Voor wie?

Voor vrouwen die duurzaam succes willen bereiken en er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf, en de commitment aan willen gaan om met hun hele ‘zijn’ next level te gaan. Voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen (her)vinden en behouden, en vanuit hun innerlijke verlangens kunnen gaan leven. Alles wat je ooit heeft tegengehouden gaan we doorbreken en dat niet alleen: we leren jou hoe je dat je rest van je leven kan blijven doen. 
Heb jij een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf starten? Dan zijn deze dagen perfect om een volgende stap te zetten en om jouw missie overeen te gaan laten komen met wat je van binnen voelt. We brengen in kaart wie je bent en wat je wilt bereiken en creëren samen de volgende stappen. Heb je geen eigen bedrijf maar wil je ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt in het leven? Dan is dit retreat ook heel geschikt voor jou! 

Retreat-Domburg-Mediteren-01.jpg

Wie zijn er tijdens dit retreat aanwezig:

Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen ondernemers in hart en nieren, zij hebben een enorme passie voor persoonlijk groei. Na jarenlang het succesvolle platform FITGIRLS te runnen, besloten ze zich te ontwikkelen tot NLP Master Coach en yogi’s to be. Met deze kennis richtte zij hun tweede succesbedrijf op: Fitmind Academy waarmee zij met hun eigen Be Your Own Guru methode al honderden vrouwen coachen d.m.v. hun eigen ontwikkelde online programma’s, workshops, retreats en events! Dit doen zij met heel veel passie gecombineerd met een missie om vrouwen in beweging te zetten en op de juiste koers te brengen.

Elke Moorman werkt sinds 2016 aan haar eigen onderneming Innerdoorway. Met Innerdoorway organiseert ze retreats en rondreizen in het magische Marokko, waarbij Mind en Body centraal staan. Ze heeft een grote passie voor meditatie en persoonlijke ontwikkeling en alles wat dat haar heeft gebracht wilt ze nu met anderen delen. Ze startte Innerdoorway vanuit de gedachte dat je pas écht je eigen balans kunt vinden als je zowel mentaal als fysiek fit bent. Toen ze zelf vijf jaar geleden met meditatie begon en zelf ging ervaren wat meditatie kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling, werd het haar missie om meditatietrainingen te gaan organiseren op bijzondere plaatsen. Innerdoorway is voor haar veel meer dan alleen werk; het is haar levensmissie.

De aanmeldingen voor dit retreat verlopen via Innerdoorway. Dus wil jij je plekje reserveren? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.


Prijzen

  • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met eigen badkamer 747,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).

  • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met gedeelde badkamer met 1 andere kamer 647,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).

Mediteren-Retreat-07.jpg
Mediteren-Retreat-Nederland-03.jpg

Wat onze deelnemers zeggen:

Een paar maanden geleden werd ik via Instagram getagged in het bericht over een retreat van Fitmind Academy en Innerdoorway Retreats. Ik had me direct aangemeld niet wetende dat deze 3 organisators zich ook in NLP interesseren en een missie hebben om vrouwen meer in hun kracht te zetten. Nou en of, ze hebben mij tijdens het retreat zeker in mijn kracht gezet! Tijdens de retreat is er veel ruimte om in je eentje of samen te reflecteren. Er wordt heel goed voor je gezorgd in de breedste zin van het woord: er wordt heel gezond en vegetarisch (zelfs apart gluten en lactosevrij) voor je gekookt door een privé chefkok, je raakt heel gehecht aan de meiden om je heen waardoor het als een sisterhood voelt, de omgeving is geweldig en je wordt helemaal zen na het maken van een bos en strand wandeling and last but not least, het huis is geweldig, heel luxe net als in een resort. Wat heb ik persoonlijk uit de retreat gehaald? De blokkades die ik dacht te hebben deden er helemaal niet meer toe. Daarvoor in plaats kwam wel een ander besef: dat ik echt wat minder in mijn hoofd moet leven en meer van mijn gevoel mag toelaten om het uiteindelijk los te kunnen laten! Bedankt lieve Elke, Lizzy en Dani jullie zijn net zo mooi van buiten als van binnen en ik hoop dat jullie nog heeel veel van dit soort retreats kunnen organiseren zodat jullie nog meer meiden kunnen raken en helpen.

Anaïta Nasser

Locatie

Onze luxe villa ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed, vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee. Er is geen verkeer of het moet een nieuwsgierig hert zijn dat door de ramen naar binnen kijkt. In de villa bevinden zich een yogastudio een verwarmd binnenzwembad, sauna en een tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

Mediteren-retreat-Nederland-08.jpg
Mediteren-Retreat-nederland-04.jpg
Mediteren-Retreat-Domburg-09.jpg

Dit Retreat word gegeven door vrouwen en is voor vrouwen.

Wat onze deelnemers zeggen:

Wat een fijne dagen heb ik mogen beleven met jullie en de groep meiden! Alles mocht er ZIJN en dat voelde zo veilig, fijn en bevrijdend. Ik was super nerveus en stapte compleet uit mijn veilige wereldje maar bij aankomst voelde ik een warm welkom en dat warme gevoel is 4 dagen niet meer weggeweest.
De mooie gesprekken met jullie waarin jullie alle 3 een eigen kracht hebben overgebracht waren super waardevol.
Lizzy met haar warme, liefdevolle en humoristische insteek.
Dani met haar begripvolle, meelevende en 'schop onder je kont' insteek.
Elke met haar open, zachte en ' alles mag er zijn' insteek.
Ik kwam de villa in met angst en onzekerheid en stapte de villa uit met een gevoel van zekerheid en het vertrouwen om de toekomst in te gaan. Die toekomst die ik lang niet durfde in te kijken!

Bedankt lieverds ♡