MasterMind Retreat, Nederland

Fitmind Academy organiseert samen met Innerdoorway: twee keer een 4-daagse MasterMind Retreat op de meest ZEN locatie ever in Nederland. Dit doen wij van 2 tot 5 september en in de herfstvakantie van 21 tot 24 oktober. Dit is jouw kans om next level te gaan! Tijdens dit retreat zijn aanwezig: Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven van Fitmind Academy & Elke Moorman van Innerdoorway.

Wil jij vanuit je volste potentie leven? Wil je duurzaam succes bereiken? Wil je meer synchroniciteit en balans ? It's time to go next level, it's time to grow in your flow.

Retreat-fitgirls-innerdoorway-master-mind-nederland

2 - 5 september | 21 - 24 oktober 2019. Domburg.

MasterMind ‘Grow in Your Flow | 3 nachten/4 dagen, maandag t/m donderdag.

Aankomsttijd dag 1: 12:00 uur. Vertrek dag 4: 16:00 uur.

Voor wie?

Voor vrouwen die duurzaam succes willen bereiken en er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf, en de commitment aan willen gaan om met hun hele ‘zijn’ next level te gaan. Voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen (her)vinden en behouden, en vanuit hun innerlijke verlangens kunnen gaan leven. Alles wat je ooit heeft tegengehouden gaan we doorbreken en dat niet alleen: we leren jou hoe je dat je rest van je leven kan blijven doen. 
Heb jij een eigen bedrijf of wil je een eigen bedrijf starten? Dan zijn deze dagen perfect om een volgende stap te zetten en om jouw missie overeen te gaan laten komen met wat je van binnen voelt. We brengen in kaart wie je bent en wat je wilt bereiken en creëren samen de volgende stappen. Heb je geen eigen bedrijf maar wil je ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt in het leven? Dan is dit retreat ook heel geschikt voor jou! 

retreat-MasterClass-retreats-ontwikkeling

Wie zijn er tijdens dit retreat aanwezig:

Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven zijn niet alleen ondernemers in hart en nieren, zij hebben een enorme passie voor persoonlijk groei. Na jarenlang het succesvolle platform FITGIRLS te runnen, besloten ze zich te ontwikkelen tot NLP Master Coach en yogi’s to be. Met deze kennis richtte zij hun tweede succesbedrijf op: Fitmind Academy waarmee zij met hun eigen Be Your Own Guru methode al honderden vrouwen coachen d.m.v. hun eigen ontwikkelde online programma’s, workshops, retreats en events! Dit doen zij met heel veel passie gecombineerd met een missie om vrouwen in beweging te zetten en op de juiste koers te brengen.

Elke Moorman werkt sinds 2016 aan haar eigen onderneming Innerdoorway. Met Innerdoorway organiseert ze retreats en rondreizen in het magische Marokko, waarbij Mind en Body centraal staan. Ze heeft een grote passie voor meditatie en persoonlijke ontwikkeling en alles wat dat haar heeft gebracht wilt ze nu met anderen delen. Ze startte Innerdoorway vanuit de gedachte dat je pas écht je eigen balans kunt vinden als je zowel mentaal als fysiek fit bent. Toen ze zelf vijf jaar geleden met meditatie begon en zelf ging ervaren wat meditatie kan betekenen voor je persoonlijke ontwikkeling, werd het haar missie om meditatietrainingen te gaan organiseren op bijzondere plaatsen. Innerdoorway is voor haar veel meer dan alleen werk; het is haar levensmissie.

De aanmeldingen voor dit retreat verlopen via Innerdoorway. Dus wil jij je plekje reserveren? Vul dan ons contactformulier in of stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op.


Prijzen

  • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met eigen badkamer 747,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).

  • 2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met gedeelde badkamer met 1 andere kamer 647,- euro p.p. (All-in prijs. Geen extra bijkomende kosten ter plaatse).

Locatie

Onze luxe villa ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed, vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee. Er is geen verkeer of het moet een nieuwsgierig hert zijn dat door de ramen naar binnen kijkt. In de villa bevinden zich een yogastudio een verwarmd binnenzwembad, sauna en een tennisbaan. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.


Dit retreat is alleen voor vrouwen.