top of page

Ga mee op

een magische

reis

naar meer bewustwording

Awaken%20your%20Inner%20Magician_juni%20

RETREATS

Hey you, als jij jezelf écht leert kennen, gaat alles stromen! Dan komt je creatiekracht vrij en kun jij je doelen gaan bereiken, zonder druk of dwang. Tijdens onze retreats krijg jij hier alle tijd voor! Je gaat op zelfonderzoek om zo je spirituele intelligentie te ontwikkelen en je volledig te focussen op jezelf. Dat voelt goed! Gun jezelf deze unieke ervaring en ga met ons mee. Al meer dan 500 mensen gingen jou de afgelopen jaren voor... In april 2022 geven wij een Awaken your Inner Magician Retreat in Spanje. Interesse? Lees snel verder!

Innerdoorway-Retreat-Retreats-reizen-Ned

RONDREIZEN

Het échte Marokko leren kennen, daar draait het om tijdens onze rondreizen. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen en ons als Marokko experts leg je een route af waarin je in 8 of 12 dagen, in alle veiligheid en met oneindige kennis, Marokko ontdekt. De nadruk ligt op slow travel. Bovendien leer je niet alleen het mooie Marokko kennen, maar maak je ook een innerlijke reis op persoonlijk vlak. Onze Marokko reizen gaan weer van start in 2022! Stuur ons een mailtje om op de wachtlijst te komen!

Reiki-Healing-Meditatie- Eindhoven.jpg

1 OP 1 SESSIE

Ben jij toe aan een volgende stap in jouw ontwikkeling? Dan ben ik hier voor jou! Naast alle reizen die ik organiseer geef ik energetische healing sessies in Eindhoven voor alle vrouwen die toe zijn aan een volgende stap in hun ontwikkeling. In de afgelopen jaren ontdekte ik hoe belangrijk het is om jezelf niet te vergeten tijdens je proces van persoonlijke groei en bewustwording. Graag ontdek ik samen met jou waar we nog winst kunnen behalen! Zo ga jij steeds meer leven vanuit vrijheid & ga jij je eigen krachten (nog) beter leren kennen. 

Sinds 2015 dé retreat expert van Nederland

Volgende online Volle Maan Gathering
15 mei 2022

 

Ontdek MYSTIEK Marokko

INNERDOORWAY

RETREATS - RONDREIZEN - WORKATIONS

Scroll down

"Bewustwording is de weg naar vrijheid."

- Innerdoorway

logo design website5.png

“Ik maakte niet alleen een prachtige reis door Marokko, maar ook een reis door mezelf. Ik leerde weer voelen wat goed voor me is, en wat juist niet. Ik overwon angsten. Ik kwam thuis met een kristalhelder beeld van mijn dromen en verlangens. Ik voelde wat ik nog neer wil zetten in dit magische leven. En vooral: wat écht belangrijk is. Diepe connecties met anderen, authentiek leven, altijd blijven voelen, altijd blijven spelen en natuurlijk: heel veel reizen!”

BLOGS

RETREAT, RONDREIS OF WORKATION

Innerdoorway staat voor duurzaam toerisme

Soms is het nodig om tijd voor jezelf te nemen. Om te reflecteren en even stil te staan bij waar het leven werkelijk om draait. Wij geloven dat een nieuwe omgeving ervoor zorgt dat je makkelijker afstand kunt nemen van je dagelijkse routine en onbewuste patronen. Daarom selecteren wij unieke locaties voor onze reizen en werken we samen met lokale partners. Onze partners hechten waarde aan duurzaamheid en het creëren van een unieke ervaring. Zij geloven, net als wij, in duurzaam toerisme. Duurzaam toerisme betekent voor ons:


... dat wij lokale projecten, kleinschalige bedrijven en ondernemers steunen
... dat wij 5 procent van de reissom aan een lokaal project doneren
... dat wij jou een land laten zien door de ogen van de locals


Als je op reis bewust de tijd neemt om een land of gebied écht te beleven, ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Onze unieke reiservaringen helpen jou om verder te groeien in bewustzijn, persoonlijke ontwikkeling en spirituele intelligentie. Op een unieke, duurzame & harmonieuze manier. We nemen je graag mee naar krachtplekken op aarde om zo jouw frequentie en daarmee de frequentie van de aarde te verhogen.

Meer informatie en meditaties ontvangen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief

Bedankt voor je inschrijving!

WAT ANDEREN ZEGGEN

One of the most impressive weeks of my life with all these beautiful souls. For me being in a group is something challenging, But this was special, meaningfull, loving and a beautiful experience. We all felt the magical vibe from Sidi Kaouki in Morocco.

bottom of page