Ik ben Elke (34) Gek op reizen, mediteren en oprichtster van Innerdoorway. Graag vertel ik je iets meer over mijzelf!

Reizen en mediteren zijn voor mij een 'way of life' en door deze met elkaar te combineren ontstaat er voor mij een krachtige combinatie die mij bewust maakt van alles wat het leven ons te bieden heeft. Fysiek reizen gecombineerd met het ontdekken van jezelf geeft mij inzicht in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Het ontmoeten van andere culturen en het ontdekken van nieuwe plaatsen geeft mij vrijheid, energie en zorgt voor nieuwe inzichten.

Tijdens één van mijn reizen kwam ik terecht in Marokko en ik was meteen verkocht! De energie van het land, de kleuren, de mensen, het maakte een enorme indruk op mij. In 2012 heb ik Marrakech Musthaves opgericht. Een bedrijf waarmee ik een stukje authentiek vakmanschap naar Nederland bracht en zo het verhaal deelde van getalenteerde vakmensen. Door de vele reizen die ik maakte naar Marokko leerde ik het land steeds beter kennen en ontstond het idee om dit met mensen te gaan delen. Dit doe ik doormiddel van het organiseren van retreats, waarbij aandacht is voor je mind en body. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om weer terug te gaan naar jouw echte basis. Het is mijn missie geworden om mensen een combinatie tussen inspanning en ontspanning te bieden in een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse ritme. Naast de retreats organiseer ik ook rondreizen waarbij ik je graag kennis laat maken met het 'echte' Marokko.

Met Innerdoorway neem ik jou graag mee naar plaatsen waar jij de mogelijkheid hebt jouw leven te verrijken en te vernieuwen!


Waarom  Marokko?

Marokko is een land waar de energie van de plaats en de rust van de natuur een krachtige uitwerking heeft op het bereiken van ons doel. Het is het land waar ik al jaren met veel liefde kom, bijzondere mensen ontmoet heb en waar het voor mij elke keer weer een beetje thuiskomen is. Het land met zijn bijzondere schoonheid heeft mij diep geraakt en graag wil ik jou laten ervaren hoe je in dit land van uitersten de rust en kracht in jezelf kunt (her) ontdekken.

TEAM RETREATS

Tijdens de Retreats en rondreizen werk ik samen met deskundige professionals die ervoor zorgen dat jij de juiste begeleiding en ondersteuning krijgt. 

 Christiano Greve Ormeno

De Meditation & Boxing Retreats worden geleid door Christiano die met zijn jarenlange ervaring als meditatie coach en boks instructeur al vele mensen letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht heeft. 

Zijn passie voor het doorgronden van het leven heeft hem ertoe gezet om te gaan ontdekken hoe de menselijke psyche werkt. Sinds 12 jaar runt Christiano samen met zijn broers het trainingsinstituut Innertechnology. Doormiddel van geavanceerde meditatietrainingen, coaching en bokstraining stimuleert hij mensen om in beweging te komen om zo hun innerlijk potentieel te benutten en het maximale uit het leven te halen. Christiano: Ik heb ontdekt hoe waardevol het is om lichaam & geest concreet te verbinden met als resultaat een sterk, jong, vitaal en gebalanceerd lichaam en een vitale geest. Tijdens de Meditation & Boxing Retreats laat ik jou graag kennismaken met de krachtige methode die ik ontwikkeld heb.’ 

 Marleen Janssen

Tijdens onze groep-rondreizen door Marokko is Marleen jouw hostess en zorgt zij tijdens de gehele reis dat het jou aan niets ontbreekt. Door haar enorme passie en liefde voor Marokko is deze enthousiaste avonturier dé aangewezen persoon om samen met jou Marokko te verkennen. Lekker eigenwijs en net iets anders dan normaal zoekt zij de mooiste plekjes en laat zij jou net zo thuis voelen in Marokko als dat zij zich voelt. Door haar contacten met de lokale bevolking weet zij je altijd weer een unieke ervaring te bezorgen.

reizen-marokko-reisbureau.jpg
Marokko-retreat-mediteren-rondreis
Innerdoorway_sidiKaouki-14.jpg
Rondreis-reisbureau-Marokko.jpg

Retreat met een gouden randje!

Deze reis met Innerdoorway is als een oase voor je lichamelijke en mentale gesteldheid. Vooraf had ik weinig ervaring met zowel boxen als mediteren. Tijdens het retreat heb ik op verschillende manieren de kracht van meditatie kunnen ontdekken. Daarnaast heb ik me kunnen ontwikkelen in de basistechnieken van het boxen. Bij beide onderdelen werd je door ervaren krachten bijgestaan en was er, indien wenselijk, ruimte voor persoonlijke verdieping. Naast dit programma was er ook alle ruimte om de mooie omgeving te ontdekken. Hoewel het thema back to the basics is, heeft het verblijf in Sidi Kaouki je genoeg comfort te bieden: mooie kamers (with a view), schoon sanitair en fantastisch eten.

- Lizzy

Wat een bijzondere plek, wat een bijzondere week, groep, sfeer en vibe!!!
Onbeschrijfelijk voor mij hoe het voelde om een week samen met Christiano, Elke en de groep door te brengen in Marokko. Het land waar ik zo verliefd op ben.
Het heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Ik was niet bekend met mediteren maar toch gebeurde er veel en vooral in combinatie met een groep gelijk gestemde versterkt dat alles alleen maar meer en meer.
Ik ben de confrontatie met mezelf aan gegaan en heb het zo positief en fijn ervaren!
Ik voelde me rijk toen ik sidi verliet en dankbaar voor alles wat we met elkaar meegemaakt hadden.
Ik zou het iedereen aanraden, wat gaaf om zo basic met je zelf bezig te zijn. Wat geweldig georganiseerd en wat een geweldige trainingen en kennis, echt bizar hoe gaaf en ik durf hardop te zeggen, dit kan niemand beter dan Christiano en Elke. Een gouden combinatie.

- Marleen