Ik ben Elke (35) Gek op reizen, mediteren en oprichtster van Innerdoorway. Graag vertel ik je iets meer over mijzelf!

Reizen en mediteren zijn voor mij een 'way of life' en door deze met elkaar te combineren ontstaat er voor mij een krachtige combinatie die mij bewust maakt van alles wat het leven ons te bieden heeft. Mijn interesse voor nieuwe vormen van reizen werd enorm gewekt door mijn afstudeerrichting duurzaam toerisme. Tijdens en na het behalen van mijn studie ben ik zelf veel gaan reizen. Fysiek reizen gecombineerd met het ontdekken van jezelf geeft mij inzicht in wie ik ben en wat voor mij belangrijk is. Het ontmoeten van andere culturen en het ontdekken van nieuwe plaatsen geeft mij vrijheid, energie en zorgt voor nieuwe inzichten.

Tijdens één van mijn reizen kwam ik terecht in Marokko en ik was meteen verkocht! De energie van het land, de kleuren, de mensen, het maakte een enorme indruk op mij. In 2012 heb ik Marrakech Musthaves opgericht. Een bedrijf waarmee ik een stukje authentiek vakmanschap naar Nederland bracht en zo het verhaal deelde van getalenteerde vakmensen. Door de vele reizen die ik maakte naar Marokko leerde ik het land steeds beter kennen en ontstond het idee om dit met mensen te gaan delen. Dit doe ik doormiddel van het organiseren van retreats, waarbij aandacht is voor je mind en body. Hierdoor heb jij de mogelijkheid om weer terug te gaan naar jouw echte basis en ga je ontdekken wat voor jou écht belangrijk is. Het is mijn missie geworden om mensen een combinatie tussen inspanning en ontspanning te bieden in een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse ritme. Naast de retreats organiseer ik ook rondreizen waarbij ik je graag kennis laat maken met het 'echte' Marokko.

Met Innerdoorway neem ik jou graag mee naar plaatsen waar jij de mogelijkheid hebt jouw leven te verrijken en te vernieuwen.

Tijdens de retreats en rondreizen werk ik samen met gepassioneerde professionals die ik hierbij graag aan je voorstel!

Christiano Greve | Meditatie & boks expert

Onze retreats in Marokko worden geleid door Christiano die met zijn jarenlange ervaring als meditatie coach en boksinstructeur al vele mensen letterlijk en figuurlijk in beweging gebracht heeft. 

Zijn passie voor het doorgronden van het leven heeft hem ertoe gezet om te gaan ontdekken hoe de menselijke psyche werkt. Sinds 12 jaar runt Christiano samen met zijn broer het trainingsinstituut Innertechnology. Door middel van geavanceerde meditatietrainingen, coaching en bokstrainingen stimuleert hij mensen om in beweging te komen om zo hun innerlijke potentieel te benutten en het maximale uit het leven te halen.

Ik heb ontdekt hoe waardevol het is om lichaam en geest concreet te verbinden met als resultaat een sterk, jong, vitaal en gebalanceerd lichaam en vitale geest

Tijdens de meditation & boxing retreats laat ik jou graag kennis maken met de krachtige methode die ik ontwikkeld heb. - Christiano

Marleen Jansen | Travelagent

Tijdens onze rondreizen door Marokko is Marleen jouw Hostess en zorgt zij tijdens de gehele reis dat het jou aan niets ontbreekt. Door haar enorme passie en liefde voor Marokko is deze enthousiaste avonturier de aangewezen persoon om samen met jou Marokko te verkennen. Lekker eigenwijs en net iets anders dan normaal zoekt zij de mooiste plekjes en laat zij jou net zo thuis voelen in Marokko als dat zij zich voelt. Door haar contacten met de lokale bevolking weet zij je altijd weer een unieke ervaring te bezorgen.

En dit zeggen onze gasten…

Retreat met een gouden randje!

Deze reis met Innerdoorway is als een oase voor je lichamelijke en mentale gesteldheid. Vooraf had ik weinig ervaring met zowel boxen als mediteren. Tijdens het retreat heb ik op verschillende manieren de kracht van meditatie kunnen ontdekken. Daarnaast heb ik me kunnen ontwikkelen in de basistechnieken van het boxen. Bij beide onderdelen werd je door ervaren krachten bijgestaan en was er, indien wenselijk, ruimte voor persoonlijke verdieping. Naast dit programma was er ook alle ruimte om de mooie omgeving te ontdekken. Hoewel het thema back to the basics is, heeft het verblijf in Sidi Kaouki je genoeg comfort te bieden: mooie kamers (with a view), schoon sanitair en fantastisch eten.

- Lizzy

Wat een bijzondere plek, wat een bijzondere week, groep, sfeer en vibe!!!
Onbeschrijfelijk voor mij hoe het voelde om een week samen met Christiano, Elke en de groep door te brengen in Marokko. Het land waar ik zo verliefd op ben.
Het heeft mij persoonlijk heel veel gebracht. Ik was niet bekend met mediteren maar toch gebeurde er veel en vooral in combinatie met een groep gelijk gestemde versterkt dat alles alleen maar meer en meer.
Ik ben de confrontatie met mezelf aan gegaan en heb het zo positief en fijn ervaren!
Ik voelde me rijk toen ik sidi verliet en dankbaar voor alles wat we met elkaar meegemaakt hadden.
Ik zou het iedereen aanraden, wat gaaf om zo basic met je zelf bezig te zijn. Wat geweldig georganiseerd en wat een geweldige trainingen en kennis, echt bizar hoe gaaf en ik durf hardop te zeggen, dit kan niemand beter dan Christiano en Elke. Een gouden combinatie.

- Marloes

Rondreis-Marokko-Innerdoorway-01.jpeg

Marokko 2019

Het is onze passie om voor jou een unieke beleving te organiseren! - Team Innerdoorway