top of page
Marokko back to basic rondreis

MAGISCH

MAROKKO

HET ECHTE MAROKKO

IN 12 DAGEN | BACK TO BASIC MET INNERDOORWAY

scroll

RELEASE YOUR INNER NOMAD!

12-daagse rondreis | Ladies Only

Trotseer bergpassen, wandel door dorpjes, eet thuis bij de lokale bevolking en stem je af op het ritme van Marokko; ga mee op onze 12-daagse rondreis! Deze magische en unieke reis start in Marrakech en leidt je via de bergen (midden Atlas), prachtige valleien en kleine dorpjes in een rustig tempo naar de Sahara, waar we overnachten in een nomadenkamp. Samen met een groep gelijkgestemde vrouwen leggen we in 10 dagen 1500 kilometer af. Release your Inner NOMAD!


De meditaties van Elke helpen je om echt te connecten met jezelf en het mystieke Marokko. We slapen in fijne en mooie eco lodges, duurzaamheid is voor ons enorm belangrijk. De 12-daagse rondreis is volledig gebaseerd op slow travel. Een bijzondere reis om nooit meer te vergeten! De eerstvolgende Bergen/Sahara reis vindt plaats van 29 maart – 9 april 2021.
 

Dag 1

Airport Transfer (2 uur)


De dag van aankomst in Marrakech! Er staat een chauffeur klaar die jou ophaalt en je afzet bij de eerste lodge waar Marleen en Elke je ontvangen. De eerste dag heb je de mogelijkheid om lekker rustig te genieten van je aankomst in Marokko. Lunch 

welkomstmaaltijd zijn inbegrepen.

Dag 2

 Transport (4 uur)

 

Vandaag vertrekken we richting de Happy Valley: de prachtige & nog onontdekte vallei van Ait Boughmez. Hiervoor steken we de hoge bergpassen over. We brengen de nacht door in een ecolodge in de bergen.

Dag 3 & 4

Op de derde en de vierde dag verkennen we de vallei van Ait Bougmez. In dit gebied ervaar je het échte berberleven! We wandelen door de natuur en door dorpjes en we ontmoeten de  lokale bevolking die ver van de bewoonde wereld leeft. 

Dag 5

Transport (8 uur)

Een lange reisdag! We vertrekken vroeg in de ochtend uit Ait Boughmez en rijden verder richting de woestijn. We hebben nog flink wat kilometers voor de boeg voordat we aankomen in de Sahara en daarom overnachten we in Midelt.

Dag 6

Transport (3 uur)

 

Vandaag vervolgen we onze tocht richting de woestijn, maar voordat we daar aankomen is het eerst tijd voor de super speciale Ziz Vallei. Wij zijn echt verliefd op deze onontdekte parel. We overnachten op deze magische plek in een lodge omringd door duizenden palmbomen.

Dag 7

Transport (1,5 uur)

 

We worden wakker in de Ziz Valley en rusten in de ochtend lekker uit. In de middag vertrekken we naar Merzouga. Merzouga is het begin van de Sahara en tevens onze uitvalsbasis om de woestijn te gaan ervaren. We slapen in een mooi en luxe nomaden tentenkamp onder de sterrenhemel.

Dag 8

Transport (6 uur)

 

We worden wakker in de stille Sahara. Na het ontbijt is het tijd om onze spullen te pakken en aan de terugreis richting Marrakech te beginnen. Maar voordat we daar aankomen verblijven we eerst nog 2 nachten in Ait Ben Haddou!

Dag 9 & 10

Transport (4 uur)

 

Dag 9 brengen we door in Ait Ben Haddou. Je kunt deze dag lekker relaxen of een wandeling maken in de oude kasbah. De volgende ochtend maken we ons klaar om naar Marrakech te vertrekken. Rond het middaguur komen we aan in de bruisende stad.

Dag 11

Vandaag heb je in de ochtend de tijd om zelf Marrakech te gaan verkennen. Wij maken je wegwijs door onze favoriete routes met jou te delen en daarna kun je lekker op onderzoek uit.

 

In de middag staat er een verrassing op de planning.

Dag 12

De laatste dag van deze rondreis... Op deze dag maak je je klaar voor vertrek. Het vliegveld ligt op ongeveer een kwartier afstand van de riad, dus je bent er zo! Afhankelijk van het tijdstip waarop je vlucht vertrekt kun je de stad in of rust je nog even uit in de riad. 

Blijf je langer in Marrakech? Wij geven je graag tips!

Rondreis Bergen/Sahara 29 maart - 9 april 2021
Rondreis Bergen/Sahara 29 maart - 9 april 2021
Wanneer
29 mrt 2021, 11:00 – 09 apr 2021, 13:00
Waar
Marokko,
Marokko

KOSTEN

De kosten voor deze reis zijn 1595,-. Deze prijs is op basis van een gedeelde kamer. Afhankelijk van het hotel waar we verblijven slaap je alleen, of op een gedeelde twee- of driepersoonskamer.

 

Alle maaltijden, al het vervoer (incl. air port pick up & drop off), wandelingen, excursies en gidsen zijn inbegrepen in de prijs. Tevens geeft Elke geleide meditaties en begeleiden wij, Elke en Marleen, de gehele reis met al onze kennis, kunde en liefde. We reizen rond in een mooie bus met een privéchauffeur en begeleiding van een reisbureau uit Marrakech waar wij mee samenwerken. Marleen en Elke zijn de gehele reis aanwezig om ervoor te zorgen dat jij een unieke Marokko ervaring krijgt.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

Schermafbeelding 2020-05-11 om 21.06.31.

INCLUSIEF

WAT JE NAAST DE GEWELDIGE ERVARING EN DOSIS INSPIRATIE NOG MEER KRIJGT:

Deze prijs is inclusief:

 

  • 3 maaltijden per dag;

  • 10 overnachtingen in mooie lodges en 1 overnachting in een luxe tentenkamp in de Sahara;

  • transport voor de gehele reis (1500 km);

  • pick up en drop off vanaf het vliegveld in Marrakech;

  • excursies onder begeleiding van lokale gidsen;

  • Nederlandse begeleiding en lokale privé- chauffeur;

  • meditaties op krachtplekken om écht te kunnen connecten met de krachtige energie in Marokko, zo maak jij tijdens deze fysieke reis ook een reis naar binnen;

  • heel veel extra's!

 

Op deze reis is de STO-reisgarantie van toepassing.

EXCLUSIEF:

  • Een retourticket naar Marrakech

  • Reis- & annuleringsverzekering

WAT ANDEREN ZEGGEN

Afgelopen november met een prachtige groep vrouwen de mooie rondreis Back to Basic gemaakt. Wat een onvergetelijke ervaring, zoveel indrukken, bijzondere plekken, mooie mensen en dat alles met Marleen en Elke die zo goed voor je zorgen en ervoor zorgen dat het je aan niets ontbreekt. Ontzettend lief, betrokken en bevlogen laten ze je Marokko op z'n mooist zien. Een echte aanrader!! 

Meet the team

0H1A2809-innerdoorway.jpg

Marleen

Organisatie en begeleiding van deze reis ligt o.a. in handen van Marokko expert Merlin Morocco.

Elke-Moorman-Innerdoorway.jpg

Elke

Elke verzorgt samen met Marleen de organisatie en begeleiding én geeft als spiritual gangster meditaties op mystieke krachtplekken.

DSC_0895---edit.jpg

The Team

De liefde voor Marokko bracht ons  samen en resulteerde in een krachtige vriendschap. We doen niets liever dan die liefde delen met jou!

bottom of page