Workation-Ondernemers-Marrakech-01.jpg

Workation voor startende ondernemers in Marrakech

Wil jij werken aan jouw business in het heerlijke creatieve en bruisende Marrakech? De volgende stappen zetten onder begeleiding van een Business Coach? Geïnspireerd raken door andere startende ondernemers? Dan is deze workation iets voor jou! De volgende Workation gaat plaatsvinden van

12 -19 maart 2020.

Van 12 t/m 19 maart 2020 verblijven we met 14 ondernemers in een super mooie Riad in Marrakech om te gaan werken aan jouw onderneming! Voor wie is deze reis: Je bent een beginnende ondernemer. Je weet wat je wil, maar je vraagt je af wat jouw volgende stap gaat worden in je business. Je hebt behoefte aan inspiratie, begeleiding, gelijkgestemden en een omgeving die uitnodigt om afstand te nemen van je dagelijkse patronen. Herkenbaar? Dan is onze workation in Marrakech iets voor jou!

Deze reis is in samenwerking met Meetings in the Sun. Meetings in the Sun is een platform en community voor plaats onafhankelijk werken. Tijdens deze reis zijn Alex van meetings in The Sun en Elke van Innerdoorway aanwezig om de gehele reis te begeleiden. Elke geeft meditaties, Alex neemt je mee in de wereld van Personal Branding en Business Coach David van Balen gaat met jou aan de slag om de volgende stap in je onderneming te kunnen zetten.

Wat gaan we doen?

Van 12 – 19 maart 2020 verblijven we in een groep van maximaal 14 ondernemers in een mooie riad midden in de oude stad van Marrakech. Vanuit deze uitvalsbasis gaan we aan de slag om jouw business een boost te geven!

Tijdens deze workation ga je samen met onze business coach de volgende stap in je startende onderneming zetten. Tegelijkertijd leer je de kleurrijke cultuur van Marokko kennen. Deze reis is ingedeeld in drie fasen om er voor te zorgen dat jij en jouw business de groei door gaan maken die je wilt. Fase 1 gaat over intentie, fase 2 over focus en  fase 3 over actie.

Programma

Dagelijks zul je bezig zijn met persoonlijke en zakelijke groei. Elke ochtend starten we met een meditatie en een business coach sessie. We hebben deze reis ingedeeld op basis van drie stappen: intentie, focus en actie. Aangezien wij geloven dat het bouwen van een succesvolle business nauw samenhangt met jouw passies, skills en doelen (niet alleen zakelijke doelen, maar doelen die jij belangrijk vind als persoon) zal hier voornamelijk aandacht voor zijn in het begin van de workation. Business coach David zal je begeleiden bij het zetten van de juiste intenties, die passen bij jou, bij wat je wilt en wat je kunt. 

Focus

Nadat dit kraakhelder is zullen we verder gaan met het thema focus. Niet alles hoef je namelijk NU te bereiken. Hoe maak je de keuze over wat nu belangrijk is en wat kan wachten? Hoe bereik je je doelen als je geen duidelijke focus hebt op wat je moet doen? Ook hierin wordt je begeleid. Je zult niet alleen begeleiding krijgen vanuit de coach, maar ook feedback vanuit de andere ondernemers. Want een netwerk van gelijkgestemden is zo waardevol!

Vervolgens is het tijd voor actie. Je weet wie je bent, wat je kan, je weet waar je heen wilt werken en je weet wat de stappen zijn. Tijd om daadwerkelijk al werk te verzetten. Bij veel (vooral startende) ondernemers zit er een stuk angst in dit stuk. Want wat als… Wat als dit niet de juiste stap was? Wat als iemand er iets van vind? Wat als… Ook in deze stap wordt je zowel op persoonlijk als op zakelijk vlak begeleid en daarna is het aan jou. Je moet het gewoon gaan doen! Maar wij zijn er nog wel allemaal bij om die eerste stappen samen met jou te zetten. Sterker nog, aan het einde van deze workation zijn wij er allemaal om deze eerste stappen en duidelijke richting die je nu in je bedrijf hebt, met je te vieren!

Je doet nieuwe kennis en vaardigheden op. Met duidelijke handvatten kan je de gewonnen kennnis en vaardigheden meteen toepassen en omzetten in resultaat. Je geniet, want dit is ook heel belangrijk, van de mooie omgeving en cultuur.

Datum: 12-03-2020 tot 19-03-2020
Reisduur: 8 dagen / 7 nachten
De prijs voor een gedeelde twee-persoonskamer (inclusief vroegboekkorting)

€ 1300,-

Deze prijs is inclusief: 7 overnachtingen in een mooie authentieke Riad in de oude stad van Marrakech (Zeer centraal gelegen), 3 heerlijke maaltijden per dag. Coaching en 1 op 1 sessies met een Business Coach (David van Balen). Meditaties en visualisaties door Elke van Innerdoorway. Ontmoetingen met lokale ondernemers die in Marrakech wonen en werken, heel veel leuke extra’s om de stad écht te leren kennen en toegang tot de co-workspace in Marrakech.

Boeken of meer informatie? Stuur een mailtje naar elke@innerdoorway.nl en wij nemen contact met je op.

Wat onze deelnemers zeggen:

Met een diep gevoel van dankbaarheid zit ik in het vliegtuig. Deze workation in Marrakech heeft me tot in mijn ziel geraakt. En niet alleen bij mij, maar bij alle ondernemers uit de groep, zijn zulke mooie inzichten ontstaan. Gisteren tijdens de reflectie viel het mij op dat eigenlijk iedereen hiernaartoe is gekomen om zijn business te versterken. Maar bij de grote meerderheid van de groep, waren de persoonlijke learnings en het eigen proces dat aan het licht kwam nog veel belangrijker dan de bedrijfsresultaten. Want jij bént je bedrijf!

Wat een week, wat een stad en wat een geweldige groep mensen! Ik zei het al meerdere keren in mijn stories: De workation was écht ge-wel-dig. Zoveel inzichten om nog te delen ook.

Wat een waanzinnige trip was dit! Samen met een groep van 12 ondernemers en een fantastisch team om ons te begeleiden. 8 dagen lang knallen is echt waanzinnig! Ik ging naar Marrakech met het idee om mijn bedrijf eens flink onder handen te nemen. En ik ben erachter gekomen dat mijn bedrijf pas kan gaan shinen als ik dat zelf ook doe. Een confronterend maar prachtig inzicht.