#MASTER YOUR FREEDOM!

ONTDEK HOE ONZE MEDITATIE TECHNIEKEN JOUW LEVEN TRANSFORMEREN.

INSTAGRAM MEDITATIE TRAINING  

START: 5 MEI 2021 

scroll

Herken je dit?

- Je voelt dat je jouw leven anders wilt inrichten, maar je weet niet hoe.

- Situaties blijven zich herhalen, terwijl jij toe bent aan vernieuwing!

Persoonlijke ontwikkeling is superbelangrijk voor jou.

- Je weet dat er een natuurlijke energie flow bestaat, je weet alleen nog niet hoe jij daar contact mee kunt maken.

Zullen wij je een geheim verklappen?

Alles is energie en alles bestaat uit energiepatronen. Jij kunt leren om jouw energiepatronen te beheren. Transformeer tijdens deze training de energiepatronen die jou belemmeren en ervaar meteen meer vrijheid en daadkracht. 

Na deze training voel jij je vrij, krachtig & vol energie! 

Elke, Christiano en Robinson hebben mijn leven met hun meditatietrainingen via Instagram verrijkt de afgelopen maanden. Hun technieken zijn simpel, effectief en life-changing. Ik was heel blij toen ze met hun online trainingen begonnen en hoop stiekem dat ze een programma ontwikkelen dat de rest van mijn leven doorgaat ;-). Verslavend, deze technieken! Het blijkt zo simpel om een diepere laag in je leven te ontdekken, ik raad het iedereen aan.

 

- Anna, Artipoppe

Master your Freedom

Master your Freedom

€ 199,00Price

WAAROM NU DEELNEMEN

Vastzitten aan verouderde energiepatronen, dat is helemaal niet nodig! Wij hebben de kunde, de ervaring en de methode waarmee ook jij af kunt rekenen met verouderde patronen. Want een leven in vrijheid is vast ook één van jouw belangrijkste kernwaarden! 

 

Door aan de slag te gaan met onze nieuwste meditatietechnieken bevrijd jij jezelf van verouderde energiepatronen. Hierdoor ga je aantrekken wat echt bij jou past. In 31 dagen transformeer jij je leven. Dat wil jij toch ook?

“Wij doen al meer dan 20 jaar onderzoek naar de werking van meditatie- en visualisatietechnieken op het menselijk bewustzijn. Sinds 15 jaar geven we professionele meditatietrainingen aan particulieren en bedrijven. Elke dag bestuderen en ontwerpen wij technieken die een diepe, helende werking hebben. Deze technieken geven jou de mogelijkheid jezelf echt te bevrijden. Tijdens deze training ga je hier volop mee aan de slag. Geloof ons: dit wil je niet missen!”

DIT BEREIK JE MET DEZE TRAINING:

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt een enorme boost!

 • Je shift verouderde energiepatronen naar bevrijdende energiepatronen.

 • Je leert op een harmonieuze manier te creëren en manifesteren. 

 • Je ontdekt hoe krachtig onze meditatiemethode is om jouw leven vorm te geven.

 • Je gaat een groots gevoel van verbondenheid ervaren met jezelf, met anderen en met alles wat er bestaat. En dat voelt fantastisch!

 • Je gaat steeds meer inzien in welk tijdperk we als mensheid zijn beland. Het Aquariustijdperk!

Ga nú aan de slag met onze nieuwste meditatietechnieken.

Deze meditatietechnieken bevatten de juiste energie-frequenties die beperkende collectieve energiepatronen direct transformeren. 

meditatie-training.jpeg

MASTER YOUR FREEDOM

Extra's als je deelneemt:

 • Jouw ‘kosmische’ ogen worden geopend. 

 • Je ervaart meer vrijheid, meer bewustwording en je zult merken dat je sneller afstemt op je ware potentie. 

 • Jij activeert je oneindige potentieel, zodat jij weer gaat leven in harmonie met de aarde en de natuur. 

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

Jij krijgt woensdag 5 mei 2021 toegang tot de besloten groep Master your Freedom op Instagram. Deze groep blijft een maand actief. Dit betekent dat je een maand met dezelfde mensen in deze energetische groep vertoeft. Zo creëren we met elkaar een krachtige transformatie community! Bij vragen over je proces staan wij je persoonlijk te woord via de chat.

1. Je start op vrijdag 26 februari met het doornemen van het e-book dat je van ons per

e-mail toegestuurd krijgt. 

2. In het besloten account zijn alle meditaties direct zichtbaar. Per dag hebben we ingedeeld welke meditatie je gaat doen.

2. In totaal duurt het trainingsschema 22 dagen inclusief rustdagen. Daarna heb je nog ruim 10 dagen om zelf aan de slag te gaan met jouw favoriete meditatiebestanden. 

3. Er zijn drie live-uitzendingen via Instagram waarin wij kosmische informatie delen en waarin jij ons al je vragen mag stellen. Deze uitzendingen woon je live bij of kijk je op een later moment terug.

 

De eerste live-uitzending voor de hele groep is op zaterdag 27 februari tijdens de Volle Maan & op 28 maart vindt de derde (en laatste) live-uitzending plaats met een live meditatie voor de hele groep.

Word je hier enthousiast van? Wij ook! 

Master your Freedom

Master your Freedom

€ 199,00Price

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Een week onderweg met de training en ik voel nu al een ontzettende bevrijding in het loskomen van oude patronen én externe verwachtingen. Ik voel een diepere connectie met mijn intuïtie en het universum. Dat geeft een sterk vertrouwen en een fijn gevoel. Aanrader dus!"

 

Veelgestelde vragen

Ik heb nog nooit een training bij jullie gedaan. Kan ik meedoen?


YES! Iedereen kan meedoen met deze unieke meditatietraining via instagram. Deze training is zowel voor beginners als voor gevorderden. Heb je extra hulp nodig of persoonlijke vragen? Dan staan wij je graag te woord via de direct message functie op Instagram.
Hoeveel uur per week ga ik ongeveer aan de slag met deze training?


Wij hebben een schema gemaakt en de eerste drie weken van deze training ben je een half uur tot een uur per dag aan het mediteren. Tussendoor zijn er ook rustdagen waarop je alles even laat landen en integreren. De laatste week van deze training kies je zelf met welke meditaties je aan de slag gaat en bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd jij erin stopt. Tijdens de training zijn er 3 live-uitzendingen die een uur duren. Deze kun je achteraf ook terugkijken.
Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?


Het enige wat jij nodig hebt is een Instagram account en een open mind! De training geven wij in een besloten Instagram groep. Na het bestellen van je ticket, stuur je een vervolgverzoek naar het account Master your Freedom en op 26 februari laten wij je toe tot de groep. Het is prettig om met 'oortjes' of een koptelefoon naar de meditaties te luisteren voor het beste geluid.
Wat is het Aquariustijdperk?


De stand van de maan en planeten zorgt ervoor dat we het leven op aarde op een bepaalde manier kunnen ervaren. Zo heeft elk tijdperk zijn ‘regels’ om evolutie te stimuleren. In het vorige tijdperk, het Vissentijdperk, waren religie en de staat degene die de macht hadden. Dualiteit was de kracht die de werkelijkheid bepaalde. Macht en rijkdom waren maar voor een paar mensen weggelegd. Het was een zogenaamde ‘darkage’. Dat wil zeggen dat wij mensen weinig wisten over de afkomst van de mens en hard moesten werken om te kunnen overleven in een wereld van onwetendheid en vol extremen. Velen van ons worden zich er nu van bewust dat we op aarde ook een andere werkelijkheid kunnen leven. We mogen onszelf leren kennen om balans te brengen in de wereld en in onze psyche. Onbewust voelen veel mensen dat onze werkelijkheid verandert, dit biedt perspectief. Zeker na de Saturnus-Jupiter conjunctie in 0 graden Waterman afgelopen 21 december is het voelbaar dat de mensheid een globale upgrade heeft gekregen in bewustzijn. Het zou zonde zijn als we geen gebruik maken van deze upgrade, toch?
Nu wij ons in het zogenaamde Watermantijdperk begeven, gaan we op collectief en op persoonlijk vlak naar een nieuw ervaringsveld. De begrippen die horen bij dit nieuwe ervaringsveld zijn: Gelijkwaardigheid Samenwerking Bewustwording Connectie Spirituele intelligentie Expansie Duurzaamheid Balans Vrijheid Holistisch denken Eindeloze creativiteit Grote mogelijkheden tot groei Broederschap Om deze begrippen in je leven te gaan verankeren is het shiften van verouderde energiepatronen een must en dat ga je doen tijdens deze training!
Waar kan ik aan denken bij verouderde energiepatronen?


We sommen een aantal patronen voor je op die je vast zult herkennen: Tunnelvisie
Dwangmatig handelen Drang naar controle Teleurstelling
Angst voor verlies
Angst voor verandering
Je verloren voelen Moedeloosheid
Schuld, spijt en twijfel Tegenstrijdigheid Oordeel en zelfoordeel Minderwaardigheid Onzekerheid en verwarring Schaamte Onveiligheid
Extremen
Polariteit en dualiteit Hebzucht en machtzucht Onwetendheid Strijd en verzet Herken je één of meerdere van deze patronen? Laten we ze dan gaan vernieuwen!

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina