top of page
Mediteren-Online_edited.jpg

#MASTER YOUR FREEDOM!

 VERANDER JE ENERGIEVELD 

 VOEL JE VRIJ! 

 INSTAGRAM MEDITATIE TRAINING

 START OP 1 SEPTEMBER 2021 

 Alleen deze editie: Deelnemen voor 99,- 

scroll

Welcome to the age of Aquarius! Een nieuw tijdperk waarin een nieuwe energiestroom beschikbaar is op aarde. Een krachtig energetisch veld waar ook jij op in kunt tunen om zo vanuit jouw natuurlijke ritme aan te trekken wat écht bij jou past! Of je nou nog nieuw bent in meditatie of juist al veel aan persoonlijke ontwikkeling hebt gedaan, iedereen kan de next steps zetten. Dit is hét moment! Ga een maand lang aan de slag met maar liefst 16 verschillende meditaties & master your freedom.

 

Herken je dit?

- Je voelt dat je jouw leven anders wilt inrichten, maar je weet niet hoe.

- Situaties blijven zich herhalen, terwijl jij toe bent aan vernieuwing!

- Je wilt erachter komen wat voor jou écht belangrijk is en hoe je dit op een harmonieuze manier in de wereld zet. 

Persoonlijke ontwikkeling is superbelangrijk voor jou en je bent toe aan een volgende stap.

- Je weet dat er een natuurlijke energie flow bestaat, je weet alleen nog niet hoe jij daar contact mee kunt maken.

- Je wil je helemaal vrij voelen en leven vanuit je volste potentie.

Zullen wij je een geheim verklappen?

Alles is energie en alles bestaat uit energiepatronen. Jij kunt leren om jouw energiepatronen te beheren. Transformeer tijdens deze training de energiepatronen die jou belemmeren en ervaar direct meer vrijheid en daadkracht. Met onze technieken shift jij je energieveld! Je leert jezelf kennen voorbij blokkades en beperkende overtuigingen en zet meteen een nieuwe krachtige en harmonieuze versie van jezelf in de wereld. Na deze training voel jij je vrij, krachtig & vol energie! 

artipoppe-logo-black.jpg

Elke, Christiano en Robinson hebben mijn leven met hun meditatietrainingen via Instagram verrijkt de afgelopen maanden. Hun technieken zijn simpel, effectief en life-changing. Ik was heel blij toen ze met hun online trainingen begonnen en hoop stiekem dat ze een programma ontwikkelen dat de rest van mijn leven doorgaat ;-). Verslavend, deze technieken! Het blijkt zo simpel om een diepere laag in je leven te ontdekken, ik raad het iedereen aan.

 

- Anna, Artipoppe

WAAROM NU DEELNEMEN

Vastzitten aan verouderde energiepatronen, dat is helemaal niet nodig! Wij hebben de kunde, de ervaring en de methode waarmee ook jij af kunt rekenen met verouderde patronen. Want een leven in vrijheid is vast ook één van jouw belangrijkste kernwaarden.

Door aan de slag te gaan met onze nieuwste meditatietechnieken bevrijd jij jezelf van verouderde energiepatronen. Je begint tot in de diepten te beseffen dat alles - ja echt alles - energie is en dat jij zelf de krachtige creator van je leven bent. Hierdoor trek je aan wat echt bij jou past én je weet na deze training precies hoe jij meditatie kunt toepassen in je leven. In 31 dagen transformeer jij jezelf! Klinkt goed, toch?

Shift je energie en ervaar hoe je kunt leven in energetische vrijheid. Maak nu gebruik van onze early bird actie en krijg het 2e ticket gratis. Heb je al een keer meegedaan? Contact ons dan vooral even voor een speciaal aanbod dat we voor jou hebben.

“Wij doen al meer dan 20 jaar onderzoek naar de werking van meditatie- en visualisatietechnieken op het menselijk bewustzijn. Sinds 15 jaar geven we professionele meditatietrainingen aan particulieren en bedrijven en tevens organiseren wij holistische retreats waar de afgelopen jaren al honderden mensen aan hebben deelgenomen. Elke dag bestuderen en ontwerpen wij technieken die een diepe, helende werking hebben. Dit is onze passie! De methodes die wij hebben ontwikkeld, hielpen al duizenden mensen om grote stappen te zetten in hun leven. Deze technieken geven jou de mogelijkheid jezelf echt te bevrijden. Tijdens deze training ga je hier volop mee aan de slag. Geloof ons: dit wil je niet missen!”

DIT BEREIK JE MET DEZE TRAINING:

 • Jouw persoonlijke ontwikkeling krijgt een enorme boost!

 • Je shift verouderde energiepatronen naar bevrijdende energiepatronen.

 • Je leert op een harmonieuze manier te creëren en manifesteren in samenwerking met het Effi-kwantumveld.

 • Je ontdekt hoe krachtig onze meditatiemethode is en trekt aan wat echt bij je past.

 • Je ervaart een groots gevoel van verbondenheid met jezelf, met anderen en met alles wat er bestaat. En dat voelt fantastisch!

 • Je verhoogt je energiefrequentie en beseft hoe alles met elkaar verbonden is.

 • Je realiseert je in welk tijdperk we als mensheid zijn beland. Het Watermantijdperk!

Deelnemers over Master your Freedom:

Master your Freedom heeft mij inzicht gegeven in hoe energie werkt. Ik heb mezelf hierdoor beter leren kennen. Ik heb geleerd naar mijzelf te te luisteren en meer te voelen in plaats van te denken! Ik leef nu meer vanuit vertrouwen en ontspanning. Door de meditaties is mijn missie nog duidelijker geworden!

Mirella Mesu - Ontwerper

Er is een hele nieuwe wereld voor mij opengegaan! Ik ben een nieuweling in mediteren, maar ik merk nu al verschil in mijn dagelijks leven. Ik voel me energieker, positiever ik ervaar meer rust in mijn hoofd. Alsof er eindelijk balans is tussen mijn gedachtes en mijn emoties. Ik heb geleerd om het leven meer te laten flowen in vertrouwen.

Leonie Zaytoune - Fotografe

Jullie uitstraling, kennis, fijne stemmen, inhoud, aanpak, vriendelijkheid.. eigenlijk alles bij jullie klopt voor mij. Ik vond jullie al toppers, waar ik 100% vertrouwen in heb en jullie kwamen op het juiste moment weer op mijn pad. Zo dankbaar voor! Met deze training hebben jullie jezelf wederom overtroffen! Ga zo door.

Myrna Vinkenburg - Operationeel directeur

Ga nú aan de slag met onze nieuwste meditatietechnieken.

Deze meditatietechnieken bevatten de juiste energiefrequenties die beperkende collectieve energiepatronen direct transformeren. 

meditatie-training.jpeg

MASTER YOUR FREEDOM

Extra's als je deelneemt:

 • Jouw ‘kosmische’ ogen worden geopend. 

 • Je ervaart meer vrijheid, meer bewustwording en je zult merken dat je sneller afstemt op je ware potentie. 

 • Jij activeert je oneindige potentieel, zodat jij weer gaat leven in harmonie met de aarde en de natuur. 

 • Al jouw vragen over deze thema's worden persoonlijk door ons behandeld via de direct message (DM) functie in Instagram.

ZO GAAT HET IN ZIJN WERK

Jij krijgt vanaf woensdag 1 september 2021 toegang tot de besloten groep Master your Freedom op Instagram. Deze groep blijft een maand actief. Dit betekent dat je een maand met dezelfde mensen in deze energetische groep vertoeft. Zo creëren we met elkaar een krachtige transformatie community! Bij vragen over je proces staan wij je persoonlijk te woord via de chat.

1. Je start op woensdag 1 september met het doornemen van het e-book dat je van ons per e-mail toegestuurd krijgt. Op die avond is direct de eerste live-groepsuitzending.

2. In het besloten account zijn alle meditaties direct zichtbaar. Per dag hebben we ingedeeld welke meditatie je gaat doen.

2. In totaal duurt het trainingsschema 24 dagen, inclusief rustdagen. Daarna heb je nog ruim 10 dagen de tijd om zelf aan de slag te gaan met jouw favoriete meditatiebestanden. 

3. Er zijn tijdens deze training drie live-uitzendingen waarin wij kosmische informatie delen en waarin jij ons al je vragen mag stellen. Deze uitzendingen woon je live bij of kijk je op een later moment terug.

Wij worden hier mega enthousiast van. Jij ook?! 

WAT ANDEREN ZEGGEN

"Een week onderweg met de training en ik voel nu al een ontzettende bevrijding in het loskomen van oude patronen én externe verwachtingen. Ik voel een diepere connectie met mijn intuïtie en het universum. Dat geeft een sterk vertrouwen en een fijn gevoel. Aanrader dus!"

 

desiree.jpeg
 • Ik heb nog nooit een training bij jullie gedaan. Kan ik meedoen?
  YES! Iedereen kan meedoen met deze unieke meditatie training via instagram. Deze training is zowel voor beginners als voor gevorderden. Heb je extra hulp nodig of persoonlijke vragen? Dan staan wij je graag te woord via de direct message (DM) functie op Instagram.
 • Hoeveel uur per week ga ik ongeveer aan de slag met deze training?
  Wij hebben een schema gemaakt en de eerste drie weken van deze training ben je een half uur tot een uur per dag aan het mediteren. Tussendoor zijn er ook rustdagen waarop je alles even laat landen en integreren. De laatste week van deze training kies je zelf met welke meditaties je aan de slag gaat en bepaal je helemaal zelf hoeveel tijd jij erin stopt. Tijdens de training zijn er drie live-uitzendingen die een uur duren. Deze kun je achteraf ook terugkijken.
 • Waar kan ik aan denken bij verouderde energiepatronen?
  We sommen een aantal patronen voor je op die je vast zult herkennen: Tunnelvisie Dwangmatig handelen Drang naar controle Teleurstelling Angst voor verlies Angst voor verandering Je verloren voelen Moedeloosheid Schuld, spijt en twijfel Tegenstrijdigheid Oordeel en zelfoordeel Minderwaardigheid Onzekerheid en verwarring Schaamte Onveiligheid Extremen Polariteit en dualiteit Hebzucht en machtzucht Onwetendheid Strijd en verzet Herken je één of meerdere van deze patronen? Laten we ze dan gaan vernieuwen!
 • Wat is het Watermantijdperk?
  De stand van de maan en planeten zorgt ervoor dat we het leven op aarde op een bepaalde manier kunnen ervaren. Zo heeft elk tijdperk zijn ‘regels’ om evolutie te stimuleren. In het vorige tijdperk, het Vissentijdperk, waren religie en de staat degene die de macht hadden. Dualiteit was de kracht die de werkelijkheid bepaalde. Macht en rijkdom waren maar voor een paar mensen weggelegd. Het was een zogenaamde ‘darkage’. Dat wil zeggen dat wij mensen weinig wisten over de afkomst van de mens en hard moesten werken om te kunnen overleven in een wereld van onwetendheid en vol extremen. Velen van ons worden zich er nu van bewust dat we op aarde ook een andere werkelijkheid kunnen leven. We mogen onszelf leren kennen om balans te brengen in de wereld en in onze psyche. Onbewust voelen veel mensen dat onze werkelijkheid verandert, dit biedt perspectief. Zeker na de Saturnus-Jupiter conjunctie in 0 graden Waterman afgelopen 21 december is het voelbaar dat de mensheid een globale upgrade heeft gekregen in bewustzijn. Het zou zonde zijn als we geen gebruik maken van deze upgrade, toch? Nu wij ons in het zogenaamde Watermantijdperk begeven, gaan we op collectief en op persoonlijk vlak naar een nieuw ervaringsveld. De begrippen die horen bij dit nieuwe ervaringsveld zijn: Gelijkwaardigheid Samenwerking Bewustwording Connectie Spirituele intelligentie Expansie Duurzaamheid Balans Vrijheid Holistisch denken Eindeloze creativiteit Grote mogelijkheden tot groei Broederschap Om deze begrippen in je leven te gaan verankeren is het shiften van verouderde energiepatronen een must en dat ga je doen tijdens deze training!
 • Wat heb ik nodig om mee te kunnen doen?
  Het enige wat jij nodig hebt is een Instagram account en een open mind! De training geven wij in een besloten Instagram groep. Na het bestellen van je ticket, stuur je een vervolgverzoek naar het account Master your Freedom en op 5 mei laten wij je toe tot de groep. Het is prettig om met 'oortjes' of een koptelefoon naar de meditaties te luisteren voor het beste geluid.
bottom of page