top of page
Kustreis Marokko

KUSTREIS

ONDEK DE ZUIDELIJKE KUST VAN MAROKKO TIJDENS DEZE 8-DAAGSE REIS

INCLUSIEF YOGA

scroll

 GET ZEN @ THE COAST & ONTDEK DE WESTELIJKE SAHARA

8-daagse reis | Ladies Only

Ga mee en ontdek de kracht en mystieke vibes van de Marokkaanse kust! Vanuit onze uitvalsbasis – een prachtig huis gelegen op een klif in de plaats Mirleft, aan de Atlantische Oceaan – zoeken we de verbinding en connectie met de bevolking, natuur en de zee. We mediteren op plaatsen met krachtige, ongerepte energie en tunen in op de krachtige natuur. We starten de dag met een helende yogales op de rooftop van onze locatie.

 

De aangename temperaturen maken het heerlijk toeven aan de kust. De stranden zijn in de winter en in het voor- en najaar leeg, wat zorgt voor een bijzonder magische vibe. Alles staat deze dagen in het teken van jouw ontspanning. Wij nemen je daarvoor alle zorgen uit handen.


Deze reis is precies wat jij nodig hebt als je…


-    …toe bent aan ontspanning én het leuk vindt om een land te verkennen;
-    …de kust van Marokko wilt ontdekken en een bezoek wilt brengen aan de Westelijke Sahara;
-    …openstaat voor een unieke ervaring in Marokko samen met een groep vrouwen;
-    …wilt genieten van yoga, meditaties, reiki en wandelingen.


De reis is volledig door ons georganiseerd maar er is uiteraard ook genoeg tijd en ruimte voor jou persoonlijk. Elke en Marleen zijn de gehele reis aanwezig om jou een unieke ervaring te bezorgen. De reis is alleen voor vrouwen.


De eerstvolgende yoga kustreis vindt plaats van 18 – 25 maart 2021.

VERBLIJF

Een heerlijk huis in het zuiden van Marokko, op een klif aan de zee. Een mystieke plek waar je je hart verliest aan de wilde golven, de kracht van het niets, de nabij gelegen palmen oases en de krachtige, transformerende energie. Dat is onze uitvalsbasis voor deze reis, op ongeveer 2 uur afstand van het vliegveld in Agadir. Hier kom je tot rust, hier heel je, én hier verken je de nog onontdekte omgeving. Onderdeel van de reis is een 2-daagse tocht naar een geheime oase in de westelijke Sahara.


Om jou echt met jezelf en het mystieke Marokko te laten connecten geeft Elke meditaties tijdens de reis. Yoga in het ochtendzonnetje, meditaties in de avond, een krachtige energie en heerlijke maaltijden: deze kustreis omvat alles om jou een unieke, onvergetelijke ervaring te bezorgen.


Het huis is met veel liefde en smaak ingericht door Lisa. Dat voel je! Kijk maar eens naar onderstaande foto’s.