top of page
Marokko Retreat

MAROKKO RETREAT

MEDITEREN, BOKSEN & WERKEN AAN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING | Start datum = nog onbekend. Hopelijk 2022!

scroll

AWAKEN YOUR MINDPOWER 

 6-daags Meditatie & Boks Retreat

Spiritual gangsters opgelet! Wil jij jezelf beter leren kennen en tevens jouw bewustzijn optimaal upgraden? Dat is wat wij samen met jou gaan doen tijdens de 6-daagse Meditatie & Boks Retreats in Marokko. Maak kennis met onze unieke meditatiemethode en leer hoe je de verbinding met jezelf kunt versterken. Je gaat (weer) voelen en ervaren wat voor jou écht belangrijk is in het leven! Wij begeleiden jou hierbij met liefde. Ga je mee?
 

We zijn als mensheid onderweg naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin we ons weer gaan herinneren wie we echt zijn en wat we hier op aarde komen doen. Een tijdperk met enorm veel potentie. Kennis die lange tijd verloren was wordt weer onderdeel van ons bestaan. De kracht van onze intuïtie is daarin heel belangrijk. Om te kunnen luisteren naar onze intuïtie moeten we onze systemen – onze gevoelens, gedachten en emoties – opnieuw leren beheren. Ons 6-daagse Meditatie & Boks Retreat in Marokko helpt je hierbij.


Deze reis is geschikt voor mannen en vrouwen. Vanaf september 2020 gaan onze retreats in Marokko weer van start.

"Eat, Work-out, Retreat. Innerdoorway combineert boksen en meditatie tijdens hun retreats in Marokko."

- Flair & ViVa

RETREAT LOCATIE

Maak kennis met de krachtige energie aan de kust van Marokko. Dit is dé plek om je terug te trekken, te rusten, te ontwikkelen, trainen en verdiepen. Het ideale decor om samen met ons patronen te doorbreken en jezelf echt te leren kennen. In Sidi Kaouki, een adembenemend dorpje aan zee.


Sidi Kaouki is sinds 2017 de plaats voor ons Meditatie & Boks Retreat. De locatie waar we verblijven, Blue Kaouki, is een beach huis waar je kunt genieten van meditatiesessies, een dagelijkse bokstraining, coaching, heerlijk eten en lezingen over de werking van je psyche, hormoonhuishouding en je energiesysteem.


In Sidi Kaouki is de energie nog ongerept. De plaats blijft ons roepen en de krachtige energie nodigt uit om afstand te nemen van je dagelijkse routine. De zee werkt helend en het dorpje ademt vrijheid en puurheid. De bewoners van het gebied hebben ons verteld dat dit alles te maken heeft met de ‘sufi healer’ Sidi Kaouki, die hier lang geleden woonde.


Deze ongerepte omgeving is de ideale plek om diepe rust en innerlijke stilte te ervaren. Om jezelf krachtig en van binnen uit te upgraden. Om emotionele en innerlijke vrijheid te ervaren die je ook na de reis mee naar huis zal nemen. Met al onze liefde, kennis en kunde ondersteunen wij jou in je groeiproces.

ONZE RETREATS ZIJN VOOR IEDEREEN DIE...

  • Openstaat voor persoonlijke groei

  • Kennis wil maken met onze zeer geavanceerde meditatiemethode

  • Er klaar voor is om de diepte in te gaan

  • Meer vrijheid wil ervaren in het leven

  • Wil afrekenen met belemmerende patronen en overtuigingen

  • Wil werken aan persoonlijke ontwikkeling

  • Het leuk vindt om te boksen (of wil leren boksen)

 

Om mee te doen aan ons retreat heb je geen ervaring nodig met boksen en/of mediteren. Wees niet bang dat je nog niet genoeg ervaring hebt of dat de lessen juist onder jouw niveau zijn, de lessen zijn voor iedereen geschikt. Wij stemmen alles af op de groep. Dit retreat is geschikt voor vrouwen en mannen. Per retreat kunnen maximaal 15 mensen deelnemen.