top of page
Marokko Retreat

MAROKKO RETREAT

MEDITEREN, BOKSEN & WERKEN AAN JE PERSOONLIJKE ONTWIKKELING | Start datum = nog onbekend. Hopelijk 2022!

scroll

AWAKEN YOUR MINDPOWER 

 6-daags Meditatie & Boks Retreat

Spiritual gangsters opgelet! Wil jij jezelf beter leren kennen en tevens jouw bewustzijn optimaal upgraden? Dat is wat wij samen met jou gaan doen tijdens de 6-daagse Meditatie & Boks Retreats in Marokko. Maak kennis met onze unieke meditatiemethode en leer hoe je de verbinding met jezelf kunt versterken. Je gaat (weer) voelen en ervaren wat voor jou écht belangrijk is in het leven! Wij begeleiden jou hierbij met liefde. Ga je mee?
 

We zijn als mensheid onderweg naar een nieuw tijdperk. Een tijdperk waarin we ons weer gaan herinneren wie we echt zijn en wat we hier op aarde komen doen. Een tijdperk met enorm veel potentie. Kennis die lange tijd verloren was wordt weer onderdeel van ons bestaan. De kracht van onze intuïtie is daarin heel belangrijk. Om te kunnen luisteren naar onze intuïtie moeten we onze systemen – onze gevoelens, gedachten en emoties – opnieuw leren beheren. Ons 6-daagse Meditatie & Boks Retreat in Marokko helpt je hierbij.


Deze reis is geschikt voor mannen en vrouwen. Vanaf september 2020 gaan onze retreats in Marokko weer van start.

"Eat, Work-out, Retreat. Innerdoorway combineert boksen en meditatie tijdens hun retreats in Marokko."

- Flair & ViVa

RETREAT LOCATIE

Maak kennis met de krachtige energie aan de kust van Marokko. Dit is dé plek om je terug te trekken, te rusten, te ontwikkelen, trainen en verdiepen. Het ideale decor om samen met ons patronen te doorbreken en jezelf echt te leren kennen. In Sidi Kaouki, een adembenemend dorpje aan zee.


Sidi Kaouki is sinds 2017 de plaats voor ons Meditatie & Boks Retreat. De locatie waar we verblijven, Blue Kaouki, is een beach huis waar je kunt genieten van meditatiesessies, een dagelijkse bokstraining, coaching, heerlijk eten en lezingen over de werking van je psyche, hormoonhuishouding en je energiesysteem.


In Sidi Kaouki is de energie nog ongerept. De plaats blijft ons roepen en de krachtige energie nodigt uit om afstand te nemen van je dagelijkse routine. De zee werkt helend en het dorpje ademt vrijheid en puurheid. De bewoners van het gebied hebben ons verteld dat dit alles te maken heeft met de ‘sufi healer’ Sidi Kaouki, die hier lang geleden woonde.


Deze ongerepte omgeving is de ideale plek om diepe rust en innerlijke stilte te ervaren. Om jezelf krachtig en van binnen uit te upgraden. Om emotionele en innerlijke vrijheid te ervaren die je ook na de reis mee naar huis zal nemen. Met al onze liefde, kennis en kunde ondersteunen wij jou in je groeiproces.

ONZE RETREATS ZIJN VOOR IEDEREEN DIE...

 • Openstaat voor persoonlijke groei

 • Kennis wil maken met onze zeer geavanceerde meditatiemethode

 • Er klaar voor is om de diepte in te gaan

 • Meer vrijheid wil ervaren in het leven

 • Wil afrekenen met belemmerende patronen en overtuigingen

 • Wil werken aan persoonlijke ontwikkeling

 • Het leuk vindt om te boksen (of wil leren boksen)

 

Om mee te doen aan ons retreat heb je geen ervaring nodig met boksen en/of mediteren. Wees niet bang dat je nog niet genoeg ervaring hebt of dat de lessen juist onder jouw niveau zijn, de lessen zijn voor iedereen geschikt. Wij stemmen alles af op de groep. Dit retreat is geschikt voor vrouwen en mannen. Per retreat kunnen maximaal 15 mensen deelnemen.

KOSTEN

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

JA! IK WIL MEE MET DEZE BOKS & MEDITATIE RETREAT!

Bedankt voor de inzending!

Inntertech.png
Innertechnology Boks retreat

INCLUSIEF

WAT JE BUITEN DE GEWELDIGE ERVARING EN DOSIS INSPIRATIE NOG MEER KRIJGT:

Dit retreat is op basis van volpension (ontbijt, lunch & diner). Je verblijft, inclusief een voor-overnachting, in totaal 6 nachten bij ons.

 

Tijdens het retreat krijg jij: 

 • een uitgebreide meditatiecursus

 • dagelijks twee begeleide meditaties door Elke of Christiano (Theta & Delta hersengolven)

 • uitgebreid uitleg over de effecten van meditatie en hoe je meditatie kunt toepassen in jouw lifestyle

 • eenmalig een 1 op 1 coaching sessie

 • volop persoonlijke begeleiding

 • 1x per dag een explosieve boks workout van ongeveer 1,5 uur

 • een wandeling om de prachtige omgeving te verkennen.

EXCLUSIEF

 • retourvlucht (luchthaven: Marrakech of Agadir)

 • reis- en annuleringsverzekering

 • bokshandschoenen

 • transfer (deze kan gedeeld worden met andere deelnemers)

HULP NODIG?

Vragen over het boeken van je vlucht en/of de transfer naar onze locatie? Wij adviseren je graag. We werken samen met een betrouwbare partner waarmee we jouw pick up en drop off transfer regelen, zodat je zorgeloos aankomt op onze locatie. Denk je erover om je reis te verlengen in Marokko? Ook dan helpen we je graag!

WAT ANDEREN ZEGGEN

We kwamen allemaal met dezelfde missie: verbinding maken met onszelf. Dat maakte het makkelijker voor ons om ons open te stellen. Elke dag leerden we weer zoveel over onszelf, over de keuzes die we maken, de tijd waarin we leven en over de mensen om ons heen. Deze groep was enorm bijzonder. Wat een energie en warmte! Het is bijna niet uit te leggen hoe dat voor ons voelde, maar het voelde heel goed en gaf ons vertrouwen om onszelf volop te kunnen ontdekken! 

Meet the team

DSC_0757---edit.jpg

Elke 

Elke is tijdens deze reis verantwoordelijk voor de organisatie. Daarnaast geeft zij meditaties en energetische sessies tijdens het retreat.

DSC_1285-1.jpg

Christiano

Christiano geeft dagelijks de meditatietraining en tevens de coaching sessies. Met zijn jarenlange ervaring als coach en trainer helpt hij je om snel grote stappen in je ontwikkeling te zetten.

0e5a0366_websize.jpg

Robinson 

Robinson geeft tijdens dit retreat de meditatietrainingen. Ook geeft hij coaching & healing sessies.

Bas.jpg

Bas 

Tijdens onze retreats  verzorgt Bas de explosieve bokslessen. Dagelijks staat hij klaar voor de groepsles. Daarnaast geeft hij in de middagen extra 1 op 1 begeleiding.

bottom of page