MASTER MIND RETREAT

GROW IN YOUR FLOW MASTERMIND RETREAT

scroll

GROW IN YOUR FLOW MASTERMIND RETREAT
MEDITEREN IN DOMBURG NEDERLAND

Innerdoorway organiseert in samenwerking met FitMind Academy dit 4-daagse MasterMind Retreat op de meest ZEN locatie ever in Nederland. Wil jij vanuit je volste potentie leven? Ben je toe aan een volgende stap in je leven en wil jij duurzaam succes bereiken? Dan inspireren wij jou graag tijdens dit MasterMind Retreat! Door middel van meditaties, visualisaties en opdrachten gaan we samen met jou onderzoeken wat voor jou werkt. Dit vierdaags Retreat in Nederland is voor vrouwen en Dani Jasarevic en Lizzy Blijleven van Fitmind Academy & Elke Moorman van Innerdoorway zijn het gehele Retreat aanwezig.

Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).

VOOR WIE?

Voor vrouwen die duurzaam succes willen bereiken en er klaar voor zijn om te investeren in zichzelf en de commitment aan willen gaan om met hun hele ‘zijn’ next level te gaan. Voor vrouwen die de verbinding met zichzelf willen (her) vinden en behouden, en vanuit hun innerlijke verlangens willen gaan leven. We brengen in kaart wie je bent en wat je wilt bereiken en creëren samen de volgende stappen. Wil je ontdekken wie je bent en wat je nu écht wilt in het leven? Dan is dit Retreat ook heel geschikt voor jou! 

LOCATIE

Onze luxe villa ligt aan de rand van een lommerrijk landgoed in Domburg. Vanuit je slaapkamer heb je uitzicht over eindeloze velden en aan de overkant liggen de duinen en de zee. Er is geen verkeer of het moet een nieuwsgierig hert zijn dat door de ramen naar binnen kijkt. In de villa bevinden zich een yogastudio (waar wij de meditaties doen) een verwarmd binnenzwembad en een sauna. Het huis ligt omringd door weilanden en bevindt zich op nog geen 500 meter van het strand en het gezellige dorpje Domburg.

KOSTEN

2 persoonskamer Deluxe (losse bedden) met eigen of een gedeelde badkamer  797,- euro p.p. (All-in prijs.

Geen extra bijkomende kosten ter plaatse.

JA! IK WIL MEE MET DEZE MASTER MIND RETREAT!

WAT ANDEREN ZEGGEN

Een paar maanden geleden werd ik via Instagram getagged in het bericht over een retreat van Fitmind Academy en Innerdoorway Retreats. Ik had me direct aangemeld niet wetende dat deze 3 organisators zich ook in NLP interesseren en een missie hebben om vrouwen meer in hun kracht te zetten. Nou en of, ze hebben mij tijdens het retreat zeker in mijn kracht gezet! Tijdens de retreat is er veel ruimte om in je eentje of samen te reflecteren. 

 

 

Meet The Team

Elke Innerdoorway

Elke Moorman

Elke van Innerdoorway verzorgt de meditaties.

LOW0H1A1721.jpg

Lizzy Blijleven

Lizzy van FitMind academy is het gehele retreat aanwezig.

LOW0H1A0287.jpg

Dani Jasarevic

Dani van FitMind academy is het gehele retreat aanwezig.

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina