SidiKaouki1.jpg

Tijdens de bokslessen leren we jou om je energie zo gunstig mogelijk te verdelen en overzicht te behouden. We letten op jouw ademhaling, je focus en jouw inspannings-ratio. De juiste combinatie tussen ademhaling, focus en inspanning zorgt ervoor dat jij doelgericht en efficiënt leert te handelen. Voor ons zijn boksen en mediteren middelen om jouw innerlijke kracht (verder) te ontwikkelen en hier willen wij jou graag kennis mee laten maken!

Meditatie & Sport

Tijdens een Innerdoorway Meditation & Boxing Retreat laten wij jou kennis maken met de combinatie tussen meditatie en sport! Wij ontvangen jou op een unieke locatie aan de kust van Marokko waar de energie nog ongerept is. Tijdens de retreats leren wij jou een techniek waarmee je zelf je hersengolven kunt gaan verlagen naar theta & delta niveau en op deze manier in een ander bewustzijnsstadium kunt komen. Door dit zes dagen te trainen zul je bij thuiskomst ook prima in staat zijn om meditatie te gaan integreren in jouw leven.

Door regelmatig op theta en delta niveau te mediteren neemt je gezondheid toe, kom je makkelijker los van stress en trauma’s en krijg je een fitte en flexibele geest. Regelmatig mediteren maakt het uiteindelijk mogelijk om je doelen te verwezenlijken omdat je vanuit je diepste lagen intenties kunt integreren in jouw werkelijkheid. 

Door meditatie te combineren met sport kun je jouw doelen makkelijker bereiken, omdat je door te gaan sporten contact maakt met de buitenwereld en je dromen kunt gaan omzetten naar actie. Tijdens de retreats gaan we boksen omdat in deze sport alle elementen zitten die je ook nodig hebt om jouw doelen te gaan bereiken. Deze drie elementen zijn: discipline, focus en uithoudingsvermogen.


Bijzonder, fijn en intens. De retreat in Sidi Kaouki heeft me veel gebracht, van ontspanning en plezier, maar ook innerlijke rust, meer zelfkennis en nieuwe inzichten. Heb het als een hele fijne week ervaren, een fijne groep en met speciale dank naar Elke en Christiano. En dat alles in het mooie Marokko.. mooie natuur, lekker eten en lieve mensen. Het heeft me in alle opzichten verrast!

- Froukje