top of page
Spanje-Retreat.jpg

 Nature Calls! Flow Yoga & Meditatie Retreat

Dinsdag 14 september - dinsdag 21 September in Spanje

scroll

NATURE CALLS!

 

 

Holistisch - Duurzaam - Vegetarisch - Natuur - Yoga - Meditatie

Met een zeer exclusieve groep van maximaal acht vrouwen gaan we op deze magische plek genaamd Mas de Mingall een week lang yoga beoefenen, genieten van de natuur en mediteren onder de sterrenhemel. Want: Nature calls, so let's go! Dit is een Yoga & Meditatie Retreat in de Spaanse natuur in de omgeving van Tarragona. Wil je meer informatie of wil jij je inschrijven? Mail naar: [email protected]

 

Soms kom je op plekken waar je je meteen zo thuis voelt dat je er niet meer weg wil. Dat gevoel hadden wij toen we deze Retreat locatie voor het eerst bezochten. We besloten meteen om hier naar terug te keren met een klein en exclusief groepje deelneemsters.

 

Wat gaan we doen?

Tijdens dit Retreat verblijf je 8 dagen in een gerestaureerd landhuis uit 1800 dat met heel veel liefde en smaak is ingericht. Het is een zeer krachtige plek waar je direct een diepe connectie maakt met de natuur. De tuin en het privé zwembad zijn gigantisch en we gaan hier met een zeer exclusief klein groepje een week lang helemaal tot rust komen. Het programma staat in het teken van ontspannen, ontladen en diepere lagen in jezelf verkennen en ontdekken. Wij gaan deze zen vibes bij je versterken en zorgen er tevens voor dat jij jezelf in deze week echt kunt vernieuwen. 

 

Dagelijks begin of eindig je de dag met een yoga les en je geniet van drie heerlijke biologische vegetarische maaltijden per dag. We gaan mediteren in de natuur en we maken mooie wandelingen door de omgeving. Overdag lees je een boek, ontspan je aan het zwembad of verdwaal je in de immense tuin die bij het landhuis hoort. De tijd staat hier stil en jij geniet. Deze week krijg je ook een krachtige 1-op-1 energetische sessie van Elke. En heb je behoefte aan extra ondersteuning met yoga? Dan staat Desiree voor je klaar.

VOOR WIE?

Deze reis is voor jou als:

 

 • Jij een vrouw bent die toe is aan rust, ruimte & ontspanning

 • Jij gek bent op natuur

 • Jij je verder in jezelf wil verdiepen op een liefdevolle en harmonieuze manier door middel van meditatie & yoga

 • Je zin hebt om je bewustzijn te boosten op een magische plek

 

LOCATIE

We nemen jou mee naar een prachtige plek. Deze Retreat locatie is uniek gelegen in haar eigen rustige en ruime groene vallei. Een milieuvriendelijke vakantiebestemming waar je helemaal los komt van je drukke leven en ontspant.

Omgeven door een verscheidenheid aan bomen, terrassen met olijfbomen en handgemaakte oude stenen muren, wilde kruiden zoals venkel, rozemarijn, lavendel en tijm. De nachten zijn donker met miljoenen sterren en misschien hoor je zelfs een uil. Ervaar het trage ritme en de kwaliteit van het leven op het Spaanse platteland.

Gelegen in het binnenland en toch slechts 12 minuten van de middellandse zee. ​Deze Retreat locatie is een actieve olijfboerderij en daarom produceren zij heerlijke ecologische extra vierge olijfolie en andere producten. Tijdens dit Retreat staan er gezonde huisgemaakte maaltijden op de menukaart die bereid worden met lokale en biologische ingrediënten o.a. uit de moestuin.

Zonder aansluitingen op gas, water, licht, etc. moeten we creatief en zo zelfvoorzienend mogelijk zijn. We respecteren de natuur, recyclen, verminderen en hergebruiken waar mogelijk. ​(Uiteraard heb jij wel gewoon een lekker warme douche)! Dit maakt deze plek extra speciaal. Het prachtige landhuis dateert uit de 18e eeuw en haar geschiedenis en charme maken het tot de unieke plek die het is. Kom jij het zelf ervaren?

KOSTEN

We beschikken over vier tweepersoonskamers die je met iemand kunt delen. De kamers zijn voorzien van losse bedden en een gedeelde badkamer. De kosten voor een gedeelde tweepersoonskamer bedragen €1550,- p.p. (all-in prijs). Op het gehele terrein zijn 3 douches en 3 toiletten aanwezig, welke gebruikt worden door alle acht deelneemsters. 

Inclusief:

 

 • 8 dagen en 7 overnachtingen.

 • 3 heerlijke biologische, vegetarische maaltijden per dag.

 • 6 Flow Yogalessen die voor iedereen toegankelijk zijn.

 • Dagelijks een krachtige verdiepende meditatie gegeven door Elke.

 • 1 x per persoon een energetische behandeling.

 • Stilte wandelingen in de natuur en kennismaken met krachtplekken.

 • Heel veel Zen vibes.

Exclusief

 • Vervoer naar de locatie in Spanje.

 • Reisverzekering.

 

Wil je meer informatie of wil jij je inschrijven?

Mail naar: [email protected]

Of bel / app: 06-43050032

MEET THE TEAM

 

De meditaties en yogalessen worden verzorgd door Elke en Desiree. Zij zullen jou tijdens deze gehele reis begeleiden.

  

Meet The Team

Elke Innerdoorway

Elke Moorman

Elke van Innerdoorway verzorgt helende energetische sessies. Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe  harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Desiree Eiyani_Fotografie Melisa Verheij

Desiree van Hout

Desiree van Innerdoorway deelt deze week haar passie voor yoga met jou. Het is haar missie om de wereld een nog mooiere plek te maken! Door jou met natuur, je pure ik en anderen te verbinden gaat zij je ondersteunen om je dromen waar te maken.

bottom of page