SuitSuit  Tijdens deze reis vertrek je richting Marrakech en maak je een rondreis door Marokko langs prachtige valleien en de Sahara met de meiden van Innerdoorway . We hebben gewandeld door dorpjes, gegeten bij de lokale bevolking en genoten van de nodige meditaties en yoga op de meest geweldige locaties. Deze reis leg je af met een groep gelijkgestemde vrouwen. Marleen en Elke, die de rondreis organiseren, doen er alles aan om je in deze 10 dagen het echte Marokko te laten beleven. De nadruk tijdens deze reis ligt op slow traveling . We hebben ons verbonden met de bevolking en de natuur. Tijdens deze reis heb ik echt kunnen ontspannen. Ik ben ontsnapt aan de dagelijkse drukte en heb mijzelf laten verrassen door het magische Marokko!

SuitSuit

Tijdens deze reis vertrek je richting Marrakech en maak je een rondreis door Marokko langs prachtige valleien en de Sahara met de meiden van Innerdoorway. We hebben gewandeld door dorpjes, gegeten bij de lokale bevolking en genoten van de nodige meditaties en yoga op de meest geweldige locaties. Deze reis leg je af met een groep gelijkgestemde vrouwen. Marleen en Elke, die de rondreis organiseren, doen er alles aan om je in deze 10 dagen het echte Marokko te laten beleven. De nadruk tijdens deze reis ligt op slow traveling. We hebben ons verbonden met de bevolking en de natuur. Tijdens deze reis heb ik echt kunnen ontspannen. Ik ben ontsnapt aan de dagelijkse drukte en heb mijzelf laten verrassen door het magische Marokko!

Fitgirls.nl  We verbleven in het surfplaatsje Sidi Kaouki. Het strand kwam zo recht uit een Game of Thrones-locatie. Zo ruw, wild en ongerept. Er stonden kamelen en paarden om je heen en niets meer dan een paar hotelfaciliteiten en strandtentjes. Het boksen op het strand was daarom magisch. De bokslessen waren uitdagend, maar zo fijn door de goede vibes en prachtige omgeving. Techniek stond voorop en al snel hadden we de smaak te pakken! We vonden het beiden te gek om helemaal los te kunnen gaan – en te ontdekken dat we hier heel blij van worden! De combinatie van boksen en meditatie maakt het echt uniek en is voor ons bij uitstek favoriet! Kijk vooral even naar onze vlog voor een sfeerimpressie. Heb je behoefte aan verbinding met jezelf? Wil je ruimte en rust in je hoofd en nieuwe energie opdoen? Dan is deze retreat echt een aanrader! Een onvergetelijke reis waarin we geleerd hebben dat je vol overgave in jezelf mag geloven. Dat je mentaal openstellen essentieel is om goed te kunnen voelen waar jij energie van krijgt! Wij willen iedereen bedanken die deze reis voor ons zo speciaal en waardevol heeft gemaakt. Christiano, Elke, de groep. You guys are awesome!

Fitgirls.nl

We verbleven in het surfplaatsje Sidi Kaouki. Het strand kwam zo recht uit een Game of Thrones-locatie. Zo ruw, wild en ongerept. Er stonden kamelen en paarden om je heen en niets meer dan een paar hotelfaciliteiten en strandtentjes. Het boksen op het strand was daarom magisch. De bokslessen waren uitdagend, maar zo fijn door de goede vibes en prachtige omgeving. Techniek stond voorop en al snel hadden we de smaak te pakken! We vonden het beiden te gek om helemaal los te kunnen gaan – en te ontdekken dat we hier heel blij van worden! De combinatie van boksen en meditatie maakt het echt uniek en is voor ons bij uitstek favoriet!

Kijk vooral even naar onze vlog voor een sfeerimpressie. Heb je behoefte aan verbinding met jezelf? Wil je ruimte en rust in je hoofd en nieuwe energie opdoen? Dan is deze retreat echt een aanrader! Een onvergetelijke reis waarin we geleerd hebben dat je vol overgave in jezelf mag geloven. Dat je mentaal openstellen essentieel is om goed te kunnen voelen waar jij energie van krijgt!

Wij willen iedereen bedanken die deze reis voor ons zo speciaal en waardevol heeft gemaakt. Christiano, Elke, de groep.You guys are awesome!

Muse Weekly  ”Tijdens het mediteren heb je de mogelijkheid je innerlijke wereld te verkennen en te onderzoeken. Je gaat zien wat er nog in je speelt en waar je nog mee aan de slag mag. Je wordt je bewust van je innerlijke wereld. Daarnaast vermindert mediteren stress, helpt het je om beter te kunnen ontspannen en zorgt het ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten. Boksen versterkt en ontstrest je lichaam en zorgt ervoor dat je contact maakt met je lichaam, het helpt je contact te maken met de fysieke wereld en zet je aan tot actie. Door deze combinatie als ‘tools’ te gebruiken tijdens onze reteats zul je merken dat je snel los kunt komen van je dagelijkse routine en patronen.”

Muse Weekly

”Tijdens het mediteren heb je de mogelijkheid je innerlijke wereld te verkennen en te onderzoeken. Je gaat zien wat er nog in je speelt en waar je nog mee aan de slag mag. Je wordt je bewust van je innerlijke wereld. Daarnaast vermindert mediteren stress, helpt het je om beter te kunnen ontspannen en zorgt het ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten. Boksen versterkt en ontstrest je lichaam en zorgt ervoor dat je contact maakt met je lichaam, het helpt je contact te maken met de fysieke wereld en zet je aan tot actie. Door deze combinatie als ‘tools’ te gebruiken tijdens onze reteats zul je merken dat je snel los kunt komen van je dagelijkse routine en patronen.”

 
Rock your World  Vrouwen die hun hart volgen, wij houden ervan! Dit keer interviewen we Elke die met haar bedrijf  Innerdoorway Retreats  meditation & boxing retreats in Marokko organiseert.  Waarom doe je wat je doet?  A: Toen ik zelf de kracht van meditatie ontdekte en mij steeds meer ging verdiepen in wat meditatie voor je kan betekenen ontstond er een beeld in mijn hoofd van een huis waar mensen samen kunnen komen om verhalen te delen, inspiratie op doen, rust kunnen nemen en hun innerlijke wereld kunnen verkennen. Ik heb een enorme passie voor reizen en ben afgestudeerd in de richting duurzaam toerisme. Zelf geloof ik heel erg in de combinatie tussen meditatie en sport en weet ik uit ervaring dat deze combinatie je kan helpen om de juiste balans voor jezelf te vinden.

Rock your World

Vrouwen die hun hart volgen, wij houden ervan! Dit keer interviewen we Elke die met haar bedrijf Innerdoorway Retreats meditation & boxing retreats in Marokko organiseert.

Waarom doe je wat je doet?

A: Toen ik zelf de kracht van meditatie ontdekte en mij steeds meer ging verdiepen in wat meditatie voor je kan betekenen ontstond er een beeld in mijn hoofd van een huis waar mensen samen kunnen komen om verhalen te delen, inspiratie op doen, rust kunnen nemen en hun innerlijke wereld kunnen verkennen. Ik heb een enorme passie voor reizen en ben afgestudeerd in de richting duurzaam toerisme. Zelf geloof ik heel erg in de combinatie tussen meditatie en sport en weet ik uit ervaring dat deze combinatie je kan helpen om de juiste balans voor jezelf te vinden.

Vakantiebeurs Amsterdam

Vakantiebeurs Amsterdam

Meetingsinthesun.nl

Meetingsinthesun.nl

Wellness Spots  Wellness! Een heerlijk gevoel. Voor mij staat het voor de zoektocht naar balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Het ‘wellness’ gevoel is zo belangrijk in onze drukke maatschappij waar een actief leven voor velen een ‘must’ is geworden. Voor mij is wellness niet een tijdelijk gevoel maar omvat het veel meer dan dat. Het omvat een lifestyle waarin je de tijd en rust neemt om te onderzoeken waar je blij van wordt. Een lifestyle waarin je de tijd neemt om naast alles wat je moet doen ook de tijd neemt om te ontspannen en je innerlijke wereld te verkennen. Kortom, tijd om lichaam en geest te ontspannen zodat er balans komt in je drukke sociale leven. Want hoe fijn het ook is om je te kunnen verliezen in je werk en sociaal leven; af en toe even rust nemen is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Let’s find the balance!

Wellness Spots

Wellness! Een heerlijk gevoel. Voor mij staat het voor de zoektocht naar balans, zowel geestelijk als lichamelijk. Het ‘wellness’ gevoel is zo belangrijk in onze drukke maatschappij waar een actief leven voor velen een ‘must’ is geworden. Voor mij is wellness niet een tijdelijk gevoel maar omvat het veel meer dan dat. Het omvat een lifestyle waarin je de tijd en rust neemt om te onderzoeken waar je blij van wordt. Een lifestyle waarin je de tijd neemt om naast alles wat je moet doen ook de tijd neemt om te ontspannen en je innerlijke wereld te verkennen. Kortom, tijd om lichaam en geest te ontspannen zodat er balans komt in je drukke sociale leven. Want hoe fijn het ook is om je te kunnen verliezen in je werk en sociaal leven; af en toe even rust nemen is van essentieel belang voor een goede gezondheid. Let’s find the balance!

Modernehippies.nl  Ik maakte niet alleen een prachtige reis door Marokko, maar ook een reis door mezelf. Ik leerde weer voelen wat goed voor me is, en wat juist niet. Ik overwon angsten. Ik kwam thuis met een kristalhelder beeld van mijn dromen en verlangens. Ik voelde wat ik nog neer wil zetten in dit magische leven. En vooral: wat écht belangrijk is. Diepe connecties met anderen, authentiek leven, altijd blijven voelen, altijd blijven spelen en natuurlijk: heel veel reizen!  Liefs,  Simone

Modernehippies.nl

Ik maakte niet alleen een prachtige reis door Marokko, maar ook een reis door mezelf. Ik leerde weer voelen wat goed voor me is, en wat juist niet. Ik overwon angsten. Ik kwam thuis met een kristalhelder beeld van mijn dromen en verlangens. Ik voelde wat ik nog neer wil zetten in dit magische leven. En vooral: wat écht belangrijk is. Diepe connecties met anderen, authentiek leven, altijd blijven voelen, altijd blijven spelen en natuurlijk: heel veel reizen!

Liefs,
Simone

Libelle.nl

Libelle.nl

SuitSuit-Marokko.png

Eén van onze prachtige ecolodges op SuitSuit.

 
 
 
Modernehippies.nl

Modernehippies.nl

Libelle TV

Libelle TV