top of page
Online Retreat Retreats at home

ONLINE RETREATS

GA MEE OP INNERLIJKE REIS GEWOON VANUIT JE EIGEN HUIS

OP 14 SEPTEMBER STARTEN WE MET EEN NIEUWE INSTAGRAM GROEP! 

scroll

ONLINE RETREATS

Geen tijd om mee te gaan op retreat in het buitenland? Of ben je al een keer met ons mee geweest en wil je je kennis en vaardigheden weer even opfrissen? Ga dan op online retreat, geheel in je eigen tempo! Via een besloten Instagram account kun je deelnemen aan het Online Retreat Supercharge your Brain. Na het afronden van dit retreat kun je de verdieping opzoeken met de training Activeer jouw Superbewustzijn.

 

Juist nu is het heel belangrijk om rust en focus te creëren. Tijdens Supercharge your Brain staan daarom onder meer het creëren van rustpunten, het loslaten van stress en spanning en het bereiken van doelen op het programma. We gaan op reis door middel van de verbeeldingskracht in jezelf. Reizen met je geest, door gebruik te maken van je creativiteit en inbeeldingsvermogen. Hiervoor gebruiken we meditatie, visualisatietechnieken en muziek. Ga je mee?

artipoppe-logo-black.jpg

Elke,  Christiano en Robinson hebben mijn leven verrijkt de afgelopen maanden met hun meditatietrainingen. Hun technieken zijn simpel, effectief en life-changing. Ik was heel blij toen ze met hun online retreat begonnen en hoop stiekem dat ze een programma ontwikkelen dat de rest van mijn leven doorgaat ;-). Verslavend, deze technieken! Ik wacht nu al met smart op de verdiepingsretreat. Het blijkt zo simpel om een diepere laag in je leven te ontdekken, ik raad het iedereen aan.

 

- Anna, Artipoppe

website -2.jpg

Online retreat

Zin om los te komen van alles? Zin om jezelf op te laden? Doe mee met #superchargeyourbrain vanuit je eigen huis! Op 14 september starten we met een nieuwe groep en jij kunt er nog bij zijn! Ervaring met meditatie is geen vereiste.

0E5A0448.jpg
#ACTIVEERJESUPERBEWUSTZIJN

Verdiepingscursus

Deze training is de verdiepingscursus die volgt op #superchargeyourbrain.

In deze online training gaan we je leren hoe jij jouw superbewustzijn kunt activeren. Op 1 juli 2020 starten we met deze verdieping!

DSC_0213-1.jpg
#SUPERCHARGEYOURLIFE

Combi-pakket

Hoe ziet vrijheid er concreet uit voor jou? En hoe kun je geld verdienen terwijl je ultieme vrijheid ervaart? Het is fijn om je interne belevingswereld direct te kunnen vertalen naar je dagelijks leven. Het combi-pakket helpt je daarbij.

Binnenkort

WAT ANDEREN ZEGGEN

Zo dankbaar voor het meedoen aan dit retreat. Het bracht me helderheid, rust, energie en creatiekracht, heel bijzonder! Elke, Chris en Robinson geven alles om te ondersteunen bij het gaan naar een volgend level in persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. En het zijn onwijs fijne mensen die met grote zorgvuldigheid en op een down to earth-way hun kennis en kunde delen! You guys rock! Ik heb onwijs genoten van de fijne meditaties en oefeningen. Kan niet wachten op de verdiepingscourse. 

bottom of page