top of page

Donderdag 7 mei | De krachtigste volle maan van 2020 een super volle maan in Schorpioen

De volle maan die we aanstaande donderdag gaan zien - de krachtigste van 2020! - maakt ons persoonlijk erg enthousiast. Vanwege de super transformerende werking biedt deze maan ons de mogelijkheid tot transformatie op alle levensgebieden. Heel het menselijk collectief wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een groot transformatieproces. Door dit proces aan te gaan krijgen we de kans om holistisch denken echt te gaan integreren in ons huidige bewustzijn.


In dit artikel gaan we kort in op het holistisch bewustzijn en kijken we naar wat deze volle maan ons zal brengen. Tipje van de sluier: wil jij groeien vanuit angst of vanuit liefde?

Onze kijk op holistisch denken en bewustzijn


Holistisch denken herinnert ons aan wie we echt zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Holistisch bewustzijn laat ons zien dat alles met elkaar in verbinding staat. Dit begint met de verbinding die jij met jezelf hebt en de verbinding die jij hebt met het grotere geheel. Door je hier bewust van te zijn draag je al bij aan meer balans. Door ons weer te herinneren wie we echt zijn krijgen we informatie tot onze beschikking die nodig is om de balans in onszelf en op aarde te herstellen.


Wat brengt deze volle maan ons?


Wij hebben een gebeurtenis-horoscoop gemaakt van het moment van de volle maan met de coördinaten van Nederland. Op die manier komen we meer te weten over hoe wij hier in Nederland de uitwerking van de volle maan kunnen ervaren. De maan staat in het 4e huis en de zon in het 10e huis van de gebeurtenis-horoscoop van Nederland. Dit is waar het volgens ons om draait tijdens deze volle maan:


“Door holistisch te denken ga jij beseffen waar jij je status aan ontleent en waarom jij de dingen doet die je doet. Dit geeft je heel veel inzicht in jezelf!”

Door op deze manier naar jezelf te gaan kijken word je minder afhankelijk van dingen buiten jezelf. Je gaat namelijk zien waarom jij op een bepaalde manier handelt en je gaat beter onderscheiden wat wel en niet klopt voor jou. Heb jij een drang naar perfectie? Dan is dit een mooi moment om die drang een upgrade te geven. Als je deze namelijk loskoppelt van je eigenwaarde nemen je creativiteit, daadkracht en inventiviteit enorm toe. Je handelt vanuit liefde en groei.


Als je je drang naar perfectie niet kunt loskoppelen van je eigenwaarde worden je uitingen dwangmatig en obsessief. Uiteindelijk brand je op. Je handelt vanuit angst. Handelen vanuit angst zorgt er altijd voor dat je in een les belandt. Door holistisch te denken ga jij je er meer van bewust worden waarom je dingen wil bereiken. Een enorm belangrijk proces. Het 'waarom' bepaalt echt je mindset en daarmee ook jouw werkelijkheid.


“Ga daarom nu ontdekken wat jou drijft. Is jouw drijfveer erkenning of ontwikkeling? Wat drijft jou echt van binnen: angst of liefde?”


Door voor jezelf duidelijk te hebben of je handelt vanuit angst of liefde kun je de energie en de oprechtheid van jouw motivatie en intenties veranderen. Besef dat angst niet slechter of beter is dan liefde. Sterker nog, ze zijn heel erg met elkaar verbonden. De energie van angst en de energie van liefde creëren echter verschillende ervaringen om ons te leren waar het om draait. Daarom is het belangrijk dat je voor jezelf duidelijk hebt wat jou beïnvloedt. Want alleen door dat te ontdekken kun jij echt je eigen werkelijkheid creëren. 


Groeien vanuit angst of vanuit liefde


Besef dat handelen vanuit angst altijd een les creëert. Dit komt omdat je op deze manier een disbalans in gang zet om uiteindelijk te beseffen dat het anders mag. Liefde creëert altijd connectie en balans. Het brengt vooruitgang en vernieuwing op gang. Beide zorgen ervoor dat we kunnen groeien en daarom is het één niet beter dan het ander, het is alleen aan jou HOE je wilt groeien. Wil jij groeien door een heftige les om de balans weer te vinden? Of wil jij groeien vanuit balans om connectie en vooruitgang te ervaren? Onderzoek dit nu voor jezelf en geniet van de kansen die deze volle maan ons geeft.


Wil jij de komende tijd werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling vanuit huis? Wij geven je graag de tools! Op 1 juni starten wij met een nieuwe online retreat groep. Vanaf 1 juni kun jij deelnemen aan #superchargeyourbrain. Vier weken lang delen wij heel veel meditaties, visualisaties, tips, tricks en oefeningen in een besloten Instagram account.


Enkele reacties die wij al gekregen hebben van onze deelnemers: 

  • Ik vind alle meditaties en oefeningen zo fijn tot nu toe. Ik merk dat de onrust die ik ervaarde bij de eerste keer doen van de meditatie weg is. Ik slaap 's nachts voor de verandering weer hele nachten door. Mijn hoofd is rustiger.

  • De training zover: super waardevol, extra trigger om de verdieping aan te gaan, zorgt voor een grootser perspectief. De meditaties zijn subliem, complimenten!

  • Heb net de uitzending over de nieuwe maan teruggekeken. Ik heb een lach op mijn gezicht! Bedankt voor de fijne energie!

12 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page