Donderdag 7 mei | De krachtigste volle maan van 2020 een super volle maan in Schorpioen

De volle maan die we aanstaande donderdag gaan zien - de krachtigste van 2020! - maakt ons persoonlijk erg enthousiast. Vanwege de super transformerende werking biedt deze maan ons de mogelijkheid tot transformatie op alle levensgebieden. Heel het menselijk collectief wordt uitgenodigd om deel te nemen aan een groot transformatieproces. Door dit proces aan te gaan krijgen we de kans om holistisch denken echt te gaan integreren in ons huidige bewustzijn.


In dit artikel gaan we kort in op het holistisch bewustzijn en kijken we naar wat deze volle maan ons zal brengen. Tipje van de sluier: wil jij groeien vanuit angst of vanuit liefde?

Onze kijk op holistisch denken en bewustzijn


Holistisch denken herinnert ons aan wie we echt zijn, waar we vandaan komen en waar we naartoe gaan. Holistisch bewustzijn laat ons zien dat alles met elkaar in verbinding staat. Dit begint met de verbinding die jij met jezelf hebt en de verbinding die jij hebt met het grotere geheel. Door je hier bewust van te zijn draag je al bij aan meer balans. Door ons weer te herinneren wie we echt zijn krijgen we informatie tot onze beschikking die nodig is om de balans in onszelf en op aarde te herstellen.


Wat brengt deze volle maan ons?


Wij hebben een gebeurtenis-horoscoop gemaakt van het moment van de volle maan met de coördinaten van Nederland. Op die manier komen we meer te weten over hoe wij hier in Nederland de uitwerking van de volle maan kunnen ervaren. De maan staat in het 4e huis en de zon in het 10e huis van de gebeurtenis-horoscoop van Nederland. Dit is waar het volgens ons om draait tijdens deze volle maan:


“Door holistisch te denken ga jij beseffen waar jij je status aan ontleent en waarom jij de dingen doet die je doet. Dit geeft je heel veel inzicht in jezelf!”

Door op deze manier naar jezelf te gaan kijken word je minder afhankelijk van dingen buiten jezelf. Je gaat namelijk zien waarom jij op een bepaalde manier handelt en je gaat beter onderscheiden wat wel en niet klopt voor jou. Heb jij een drang naar perfectie? Dan is dit een mooi moment om die drang een upgrade te geven. Als je deze namelijk loskoppelt van je eigenwaarde nemen je creativiteit, daadkracht en inventiviteit enorm toe. Je handelt vanuit liefde en groei.


Als je je drang naar perfectie niet kunt loskoppelen van je eigenwaarde worden je uitingen dwangmatig en obsessief. Uiteindelijk brand je op. Je handelt vanuit angst. Handelen vanuit angst zorgt er altijd voor dat je in een les belandt. Door holistisch te denken ga jij je er meer van b