top of page

Voel je vrij in 2021!

Bijgewerkt op: 29 jan. 2021

Voor wie het nog niet heeft gehoord, gelezen of meegekregen: wij starten in februari weer een nieuwe groep: Master your Freedom! Een maand lang delen wij dan weer onze nieuwste meditatietechnieken. Wij staan te popelen om te beginnen. Maar voordat we alle ins en outs met je delen, staan we even stil bij de vraag: Wat betekent vrijheid voor jou?


Wanneer voel jij je vrij? Hoe voel jij je als je stralend jouw plek in kunt nemen in het grote geheel? Sluit je ogen, haal diep adem en denk even na over deze vragen.


Gedaan? Top! Energetische vrijheid begint namelijk bij bewustwording en jezelf losmaken van energiepatronen die jou niet langer dienen. Als je daarmee start in 2021 dan maak je echt een knallend begin! Wij doen al jaren onderzoek naar de werking van meditatie op het menselijk bewustzijn. Elke dag bestuderen en ontwerpen wij technieken die een diepe, helende werking hebben. Deze technieken geven jou de mogelijkheid jezelf echt te bevrijden.


Freedom teachings We noemen ze ook wel, de freedom teachings. Onze technieken werken door op jouw energiepatronen en gaan samen met jouw onderbewuste aan het werk. We zijn allemaal verbonden met energiepatronen, omdat deze verweven zijn in ons collectief. Daarom treden deze patronen bijna automatisch in werking. Als je gebonden bent aan deze patronen - en dat zijn wij allemaal - is leven in ‘energetische vrijheid’ vaak een mooi streven, maar lastig te bereiken. Uiteindelijk volg je vaak een ‘lijn’ die door een ander is ‘bedacht’.


Dat kan anders!


Master your Freedom brengt daar verandering in. Omdat je gewend bent aan vaste energiepatronen, voelen die voor jou heel normaal. Daardoor kan het best lastig zijn de patronen bij jezelf te herkennen. In deze training begin je automatisch jouw belemmerende patronen op te schonen en te transformeren naar energiepatronen die jou wél ondersteunen bij het bereiken van een fijne en harmonieuze flow. Je gaat aantrekken wat echt bij jou past! We leren je tijdens de training hoe jij een nieuw energiepatroon in je leven - en daarmee op aarde - kunt verankeren. En: iedereen kan meedoen! Of je nu al veel ervaring hebt met meditatie of niet, iedereen is vanaf 26 februari welkom.


Master your Freedom helpt jou om los te komen van collectieve en energetische patronen. Op deze manier ontwikkel je een vernieuwd energetisch patroon dat helemaal past bij de persoon die je werkelijk bent. Juist in deze tijd voelen wij dat deze training nodig is. Jij ook? Dan hopen we dat je erbij bent vanaf 26 februari 2021. KLIK HIER OM JE TICKET TE BESTELLEN.


‘Zonder chaos geen groei’

Over ‘deze tijd’ gesproken: de wereld zit in een grote transformatie. We krijgen een upgrade in bewustwording. Wow, dat is intens, heftig en confronterend. Herkenbaar? Tegelijkertijd biedt het veel mogelijkheden en perspectief! Deze transformatie vindt deels in de buitenwereld plaats en deels in ons innerlijk. Het is daarom belangrijk om objectief en onderzoekend te kijken naar wat er gebeurt en wat er gaat gebeuren.

Bevrijding komt van binnenuit.

Met de juiste psychologische aanpak en mindset kunnen we van dit intense en heftige moment een expansie moment maken. Groei nú door jezelf te overstijgen! Benut dit moment volop door jezelf mentaal en emotioneel te trainen en lekker met jezelf aan de slag te gaan. Hoe? Daar helpen wij jou bij! Zo blijf jij ondanks de grote veranderingen in balans en kijk je voorbij de chaos. Met het juiste perspectief pak je de enorme mogelijkheden en kansen aan die ontstaan in deze chaotische situatie. Zoals vele wijze leiders in het verleden hebben verkondigd: “Zonder chaos geen groei.”

Kosmische gebeurtenissen

Dankzij de Nieuwe Maan in Boogschutter op 14 december en de markerende conjunctie van de planeten Jupiter en Saturnus in 0 graden Waterman werd onze wereld overspoeld door creatieve en inventieve energie. Deze energie wordt nog eens ondersteund en verlengd door de aankomende Volle Maan in Kreeft op woensdag 30 december. Dus als jij besluit dit moment te pakken, heb jij de komende maanden de kans om een exceptionele versie van jezelf neer te zetten op aarde!

Dromen die ver weg leken, lijken uit te komen. En dat is precies wat we jou willen meegeven. Droom groot, creëer de juiste mindset, vind je juiste visie, bereik je doelen en ga weer echt leven! Juist nu is het tijd. Durf te transformeren en bereik je maximale potentieel.

Master Your Freedom

Dit was voor ons ook het moment om al onze expertise, kennis en ervaring van de afgelopen 20 jaar in een training te delen. Master your Freedom ontstond in een creatieve flow en het idee liet ons niet meer los. Het had ons gevonden. Het voelde goed om hier direct mee aan de slag te gaan. We ontvingen de afgelopen periode veel kosmische informatie die we direct vertaald hebben in de training. We doken de studio in om alles op te nemen. We stromen over van enthousiasme, want de waarde en informatie die we in de training stoppen is enorm!


Hoe werkt het?

De training vind plaats in een besloten instagram account en dagelijks luister jij naar de meditatie audiobestanden die wij opgenomen hebben. Daarnaast delen we heel veel nieuwe kennis in het e-book wat jij bij de training ontvangt. We zouden het super vinden als je erbij bent vanaf 8 januari! Jij ook?
512 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page