top of page

Retreats 2020 in het magische Sidi Kaouki aan de kust in Marokko

Bijgewerkt op: 11 jun. 2020


Jaren geleden droomde ik van een huis. Een huis waar mensen samenkomen. Waar mensen delen, connecten, rusten en zichzelf mogen zijn. Een plek waar gelijkgestemden elkaar ontmoeten en waar gesprekken gevoerd worden die je thuis wel eens mist. Een plek waar je afstand mag nemen van alles om zo weer te ontdekken wat voor jou écht belangrijk is in het leven. Een plek voorbij de verhalen die jij jezelf lange tijd vertelde. Hier hoef je niemand te zijn, hier mag je voelen wat jouw ware essentie is.


Drie jaar geleden riep deze plek ons en vanaf dat moment wisten wij dat dit de plek is waar wij mensen mee naartoe mogen nemen.

Deze plek ademt spiritualiteit, transformatie en bevordert krachtige helingsprocessen. Het is een plek aan de Marokkaanse kust die ons hart heeft gestolen:


SIDI KOAUKI


Dit een plaats waar niets is, maar juist daardoor ook weer alles. Een energie die je moet ‘voelen’ om te snappen wat we bedoelen. Het plaatsje waarover ik het heb heet Sidi Kaouki en hier organiseren wij sinds 2016  meditatie retreats voor iedereen die een stap wil zetten in zijn of haar ontwikkeling. 2020 is alweer even begonnen en dat wil zeggen dat de voorbereidingen voor de Retreats in het voorjaar in volle gang zijn. Elk jaar werken wij met een nieuw thema en daarmee spelen wij in op de huidige collectieve energie. We vertalen wat er collectief speelt en helpen jou met het doorbreken van patronen om zo snel nieuwe stappen te kunnen zetten in je ontwikkeling. Dit doen we door middel van meditaties, bokslessen, persoonlijke coaching en healing. Allemaal krachtige instrumenten om je ware essentie weer te gaan ervaren. We nemen je mee in de wereld van meditatie en laten je ervaren hoe het is om op een diep niveau te gaan mediteren. Naast een fysieke reis maak jij ook een innerlijke reis! Het ontwerpen van meditatietechnieken waarmee jij de dieptes in jezelf kunt verkennen is onze passie en hier laten we jou graag kennis mee maken.“Everything is energy and that’s all there is to it. Match the frequency of the reality you want, and you cannot help but get that reality. It can be no other way.”
ALBERT EINSTEIN

Als je op zoek bent naar een Retreat waarbij jij je verder in jezelf kunt verdiepen, waar spiritualiteit gecombineerd wordt met wetenschap en een nuchtere praktisch aanpak, dan ben je welkom bij ons. Laat je inspireren en ga mee naar magisch Marokko met Elke, Christiano, Bas en Robinson.

“Today, wherever you stand, Be the soul of that place.”
RUMI


45 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page