top of page

Van controle naar FLOW

Bijgewerkt op: 27 mei 2020


Misschien had je het ooit nodig in je leven; controle, bewijsdrang, boosheid, hardheid of een drang naar erkenning. Wellicht ben je op een punt gekomen dat je erachter komt dat je in een wereld leeft die eigenlijk niet de jouwe is. Komt dit omdat je het idee hebt dat je moet voldoen aan een bepaalde verwachting?


Is het een plaatje?

Een idee wat je zelf hebt gecreëerd?


Het leven is continu in verandering en hoe wijzer je wordt, hoe meer je zelf mag gaan bepalen wat nog bij je past. Het leven wat je leefde heeft je gemaakt tot de persoon die je nu bent. Maar besef jij je dat je elke dag weer een keus hebt om het oude om te zetten naar iets nieuws, naar iets moois, naar een leven dat past bij wie je bent?


Waarschijnlijk gaf controle je een gevoel van veiligheid en heb je lang het idee gehad dat je het leven kunt sturen. Maar, zonder de juiste kennis en diepte is het leven niet te sturen en is je veiligheid ‘schijn’. Je gaat je leven pas kunnen ‘sturen’ als je beseft dat je het eigenlijk niet kunt sturen. Als je gaat beseft dat je altijd zelf in je eigen flow kunt blijven door te handelen zonder een oordeel, vanuit openheid en vanuit kwetsbaarheid, dan gaat er veel veranderen. Als je leert luisteren naar jezelf, werkt aan de verbinding die je hebt met je eigen lichaam, je gevoelens, gedachten en emoties, de verbinding die jij hebt met het grotere geheel, dan gaat er een nieuwe wereld voor je open.


Ik geloof erin dat FLOW ontstaat als je leert hoe je jouw innerlijke wereld kunt verbinden met je uiterlijke wereld. 


Flow ontstaat als ik mezelf kan verbinden met de dingen waarvan ik voel dat ze een bijdrage leveren. Als ik me overgeef. Dat kan zijn aan een moment, een situatie of bijvoorbeeld aan een gevoel. Door je innerlijke wereld te gaan verbinden met je uiterlijke wereld kun je leren om beheer te krijgen over je gevoelens, emoties en je intenties en zo kun je uiteindelijk bewust gaan materialiseren in je fysieke wereld. Dingen overkomen je niet langer, je bent in staat om je leven zelf vorm te geven. Je leert luisteren naar de signalen. Signalen vanuit jezelf, je lichaam, het universum. Er ontstaan plaatjes, beelden en ideeën. Vanuit je diepste intenties kun je hier nu contact mee maken om zo je dromen en doelen te gaan verwezenlijken. 


Innerdoorway is ontstaan vanuit de gedachte dat je pas écht je eigen flow en balans kunt vinden als je mentaal en fysiek fit bent. Om in je optimale flow te komen is het belangrijk dat je een connectie hebt tussen je lichaam, geest en ziel. Deze connectie kun je bereiken door jezelf zowel mentaal als fysiek te trainen om de juiste mindset te creëren. Door open te staan om bepaalde patronen en visies die je beperken te transformeren. De naam Innerdoorway refereert naar de groei die we kunnen doormaken door de deur te openen naar een innerlijke transformatie. Door deze transformatie hebben we de mogelijkheid om onszelf te bevrijden van gedachten en gevoelens die ons beperken.


Door met ons mee te gaan op reis ga je meer emotionele vrijheid ervaren die ervoor zorgt dat je steeds meer en meer je eigen 'flow' gaat vinden.35 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commentaires


bottom of page