top of page

Volle maan 12 december 2019 | Creëer jouw beste visie voor 2020

Aanstaande donderdag is het volle maan. Astrologisch technisch gezien is er bij deze volle maan een samenwerking tussen de maan in het teken Tweelingen en de zon in het teken Boogschutter. Daarnaast een vierkant van de planeet Neptunes op beide. Wat dit wil zeggen? Inspiratie, innovatie en vernieuwing hangen nu in de lucht!


Het is de laatste volle maan van 2019 en daarom is dit een hele bijzondere, efficiënte en productieve volle maan om het jaar mee af te sluiten. Voordat ik verder ga met deze tekst, wil ik je vragen om even je ogen te sluiten. Om zo een paar minuten de tijd te nemen om te voelen wat er allemaal gebeurd is in 2019 en daarna de tekst goed op je in te kunnen laten werken. Want het is een intensief jaar geweest! 


Zeer waarschijnlijk heeft 2019 ook jou laten zien wat jij nog mocht doen en / of veranderen om meer jezelf te kunnen zijn. Om jouw eigen plek in te nemen en je bewust te worden van alles wat jou daarin nog tegenhoudt. Het was het jaar waarin je werd herinnerd dat er werk aan de winkel is en het was het jaar dat er veel oude patronen en diepe lagen aangeraakt werden. Allen met als doel om zo nog dichter bij jezelf te komen en je doelen te bereiken. Hopelijk hebben onze nieuwe en volle maan berichten ook jou geholpen om je bewust te worden van de verschillende thema’s die er speelden.


Nu is de tijd gekomen om terug te kijken! Om een moment stil te staan en te beseffen wat er allemaal gebeurd is. Start een dialoog met jezelf. Je hoeft het allemaal nog niet precies te begrijpen, maar je mag de intentie plaatsen om een nieuwe visie te gaan creëren. Om hier een begin mee te maken kun je jezelf de volgende vragen stellen:

  • Wat heeft 2019 jou gebracht en waar sta je nu?

  • Werkt je huidige visie nog? Zo niet, pas deze dan aan voor 2020 en wordt je bewust van de kracht van de juiste visie.

  • Wat wil je in 2020 bereiken op zowel spiritueel als op materieel vlak?

Deze volle maan gaat ons helpen om een nieuwe visie voor 2020 te creëren. Een nieuwe VISIONAIRE FLOW. Een visie die jou gaat helpen om in 2020 te gaan creëren vanuit jouw ZIEL. Om deze reden raden we je aan om de komende vier weken nog niet meteen aan nieuwe dingen te beginnen als dat niet per se hoeft. Zonder jezelf even af, zónder je schuldig te voelen. Neem de rust en ruimte om de energie van 2019 los te laten. Op deze manier kun jij jezelf in 2020 helemaal overgeven aan je nieuwe doelen!

“Maak af waar je mee bezig bent, maar investeer meer tijd in het open staan voor nieuwe impulsen en ideeën”.

Open jezelf voor je eigen intuïtie en creatieve proces. De energie die vrijkomt bij deze volle maan is heel erg innoverend van aard en als jij nu de tijd neemt om aan je nieuwe visie te werken, dan ga je straks in 2020 vol toewijding en met veel energie met je doelen aan de slag. De juiste visie gaat jou helpen om de juiste MINDSET te creëren. Een mindset die jou gaat dragen in 2020. Onze mindset is ons besturingssysteem en door dit te beseffen kan de juiste mindset jou enorm gaan ondersteunen in het komende jaar.


Het is de komende weken dé perfecte periode om out of the box te gaan denken. Inspiratie, innovatie en vernieuwing hangen in de lucht. Jij hoeft alleen maar tijd en ruimte vrij te maken om deze te gaan ‘pakken’.


Daarom is ons advies voor de komende periode: Doe een stapje terug om zo tot rust en bezinning te komen. Rust lekker uit en werk aan je visie. Op deze manier ga jij in 2020 weer lekker aan de slag vol energie en inspiratie!

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Komentar


bottom of page