top of page

Volle Maan 13 oktober 2019 | Overstijg conflicten en confrontaties

Op zondag 13 oktober is het volle maan en deze volle maan geeft ons de kans om anders naar conflicten en confrontaties te gaan kijken!


Voordat ik je hier meer over vertel wil ik je vragen om even terug te kijken naar alles wat er bij jou in de afgelopen weken gebeurd is. Er waaide letterlijk en figuurlijk een transformerende wind die waarschijnlijk ook jou liet zien wat jouw volgende stap mag gaan worden. Het was een periode die nodig was om jou nog dichter naar je eigen kern te brengen. De afgelopen periode was een intense tijd die ons liet zien waar er andere keuzes gemaakt mochten worden.

Makkelijk? Dat zeker niet. Waardevol? JA!


Hoe meer jij je beseft dat dingen gebeuren om jou te laten inzien wat wel en wat niet klopt voor jou, hoe makkelijker het zal zijn om mee te bewegen tijdens intense periodes. Heb jij de afgelopen tijd ook veel inzichten ontvangen? Weet je diep van binnen al welke

kant je op wil? Ga jij ook steeds beter voelen en onderscheiden wat wel en wat niet bij jou past?


"De komende tijd mag jij op ontdekkingstocht zonder je eindbestemming in zicht te hebben. Ga ervaren en ga de nieuwe persoon die jij geworden bent leren kennen."

DE VOLLE MAAN OP ZONDAG 13 OKTOBER 2019


De volle maan op zondag 13 oktober staat in Ram en dit zal er de komende periode voor zorgen dat er conflicten en confrontaties kunnen ontstaan. Ik wil je echter graag vertellen dat deze conflicten en confrontaties een doel hebben!


Confrontaties & conflicten kunnen jou inzicht geven in jezelf en in de manier waarop jij wil communiceren en je wil verbinden met een ander.


Hoe dichter we bij onze kern komen en hoe meer wij ons gaan afstemmen op onze natuurlijk flow, hoe meer we achter de waarheid komen en zien wat écht is. Confrontaties die we nu tegenkomen zijn bedoeld om hier nog meer, en dieper, inzicht in te krijgen. Omdat bij deze volle maan de maan in Ram en de zon in Weegschaal staat, krijgen we sterk de behoefte om uit te zoeken hoe onze relaties en samenwerkingen écht werken. Ram wil de waarheid weten en Weegschaal wil de harmonie bewaren. Deze combinatie zorgt ervoor dat we willen ontdekken wie wij zijn in relatie tot een ander.


De confrontaties die nu ontstaan kunnen leiden tot inzichten in wie we zelf zijn en wie we zijn in relatie tot een ander. Ze laten ons zien hoe en waar we nog meer harmonie mogen creëren in onze relaties en samenwerkingen. De komende tijd is bedoeld om obstakels te transformeren die nu nog in de weg staan om dichter tot elkaar te kunnen komen. Als je confrontaties op deze manier bekijkt kun je ze gebruiken als een middel om te kunnen groeien!


IS ER IEMAND OF EEN SITUATIE DIE JOU NOG UITDAAGT?


Als je confrontaties als uitdaging kunt zien, ervan leert en er liefdevol mee om gaat, kun jij meer persoonlijke groei bereiken.


“Conflicten zijn spiegels voor jezelf en je medemens om te kunnen groeien.”

Door in te zien dat we allemaal verschillend zijn kunnen we écht van elkaar gaan leren. Kies ervoor om harmonie te vinden in onze verschillen. Laten we besluiten niet langer bang te zijn voor elkaars verschillen. Ga voor jezelf ontdekken in hoeverre jij echt graag wil samenwerken en in hoeverre jij je eigen pad wil bewandelen. We kunnen nú de mindset creëren om conflicten en confrontaties in ons voordeel te gaan zien. Ze vertellen ons iets over waar we staan en waar we naartoe willen. Ze vertellen ons iets over onszelf en over een ander.


Zie de conflicten daarom als een boodschap om anders naar een ander en naar jezelf te (mogen) gaan kijken.


Een grote stap die je nu kunt maken is om dingen niet meer persoonlijk te nemen. Alles wat er de komende tijd gaat gebeuren wil jou iets laten zien en alles is een kans om te groeien. Het is een mooie tijd waarin steeds meer gelijkgestemde (zielen) elkaar weer gaan terugvinden. Leer vertrouwen op jouw eigen natuurlijke flow. Door uitdagingen te zien als lessen en ze niet persoonlijk te nemen krijg je informatie die jou helpt om te kunnen transformeren. Laat de energie van deze volle maan je daarbij helpen!


Is het tijd om jouw leven te verrijken en te vernieuwen? Ben jij eraan toe om meer in jouw natuurlijke flow te komen? We helpen je graag verder op weg!

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page