Volle Maan in Waterman op 24 Juli | Become Cosmic.

Naast dit artikel geven we ook een Volle Maan Masterclass op 22 juli. Wil je daarbij zijn? Schrijf je dan in via de link onderaan deze pagina. Laten we met zoveel mogelijk mensen deze mooie energie gaan verankeren ..


Op naar de Volle Maan op 24 juli! Herinneren jullie nog de vorige Volle Maan in Steenbok? De energie van die Volle Maan nodigde ons uit om te gaan oefenen met de energie van ontvangen. Wow wat een krachtige energie is dat! Waar ben jij achter gekomen? En heb je de kracht van ontvangen ervaren? Leren ontvangen heeft een grote energetische impact op hoe wij het leven ervaren. Het verschuift ons bewustzijn van druk en dwang naar overgave en groei omdat we op een diep niveau weten dat het leven ons datgene geeft wat onze ziel laat bloeien. Leren ontvangen zorgt voor een uitwisseling in energie en zorgt ervoor dat alles gaat stromen. Heb jij geoefend om datgene te ontvangen wat het leven jou wilde laten zien?


Wellicht heb je de afgelopen periode de waarde ontdekt van het uitwisselen van energie voorbij alle “bedachte constructies”. Die waarde is enorm! Heb je het nog niet ontdekt? Misschien ben je erachter gekomen dat jij je nog vasthoudt aan een ‘verhaal’ waarvan je ooit hebt besloten dat dit 'verhaal' jouw leven & werkelijkheid is. Ook dat is een waardevolle ontdekking en vanuit daar zet je weer de volgende stap.


De roep van je ziel


De afgelopen Volle Maan in Steenbok nodigde ons uit om alles wat wij kennen en weten los te laten om zo te kunnen ontvangen wat onze ziel ons geeft. Deze Volle Maan nodigde ons uit om te ontwaken en naar de roep van onze ziel te gaan luisteren. Hoe ervaar jij dit proces?


Terugkijkend op de afgelopen weken realiseer ik mij dat het loslaten van alles wat ik ken en weet bij mij voor een enorme upgrade heeft gezorgd. Oude verhalen werden zichtbaar en met het loslaten van deze 'verhalen' kwam er ruimte voor een grote verdieping in bewustzijn. Woorden kregen een diepere (energetische) betekenis en de communicatie met alles om mij heen verdiepte. Ik vertrouwde op het diepe weten van mijn ziel, op de natuur die mij altijd weer de juiste informatie geeft en op de kracht van de maan die weer nieuwe thema’s zal initiëren en zo een vernieuwende blik op alles gaat geven. Je eigen dieptes verkennen voelt misschien eng, maar is zo leuk als je weet dat het allemaal upgrades zijn! Upgrades om straks in de toekomst steeds meer gebruik te kunnen maken van onze kosmische powers. Upgrades om te beseffen hoe groot jouw creatiekracht is en hoe jij vanuit harmonie mee kunt scheppen aan de toekomst. De toekomst en het verleden die eigenlijk ook 'het hier-en-nu' zijn en die we alleen vanuit het huidige moment kunnen herscheppen.