top of page

Volle Maan in Waterman op 24 Juli | Become Cosmic.

Naast dit artikel geven we ook een Volle Maan Masterclass op 22 juli. Wil je daarbij zijn? Schrijf je dan in via de link onderaan deze pagina. Laten we met zoveel mogelijk mensen deze mooie energie gaan verankeren ..


Op naar de Volle Maan op 24 juli! Herinneren jullie nog de vorige Volle Maan in Steenbok? De energie van die Volle Maan nodigde ons uit om te gaan oefenen met de energie van ontvangen. Wow wat een krachtige energie is dat! Waar ben jij achter gekomen? En heb je de kracht van ontvangen ervaren? Leren ontvangen heeft een grote energetische impact op hoe wij het leven ervaren. Het verschuift ons bewustzijn van druk en dwang naar overgave en groei omdat we op een diep niveau weten dat het leven ons datgene geeft wat onze ziel laat bloeien. Leren ontvangen zorgt voor een uitwisseling in energie en zorgt ervoor dat alles gaat stromen. Heb jij geoefend om datgene te ontvangen wat het leven jou wilde laten zien?


Wellicht heb je de afgelopen periode de waarde ontdekt van het uitwisselen van energie voorbij alle “bedachte constructies”. Die waarde is enorm! Heb je het nog niet ontdekt? Misschien ben je erachter gekomen dat jij je nog vasthoudt aan een ‘verhaal’ waarvan je ooit hebt besloten dat dit 'verhaal' jouw leven & werkelijkheid is. Ook dat is een waardevolle ontdekking en vanuit daar zet je weer de volgende stap.


De roep van je ziel


De afgelopen Volle Maan in Steenbok nodigde ons uit om alles wat wij kennen en weten los te laten om zo te kunnen ontvangen wat onze ziel ons geeft. Deze Volle Maan nodigde ons uit om te ontwaken en naar de roep van onze ziel te gaan luisteren. Hoe ervaar jij dit proces?


Terugkijkend op de afgelopen weken realiseer ik mij dat het loslaten van alles wat ik ken en weet bij mij voor een enorme upgrade heeft gezorgd. Oude verhalen werden zichtbaar en met het loslaten van deze 'verhalen' kwam er ruimte voor een grote verdieping in bewustzijn. Woorden kregen een diepere (energetische) betekenis en de communicatie met alles om mij heen verdiepte. Ik vertrouwde op het diepe weten van mijn ziel, op de natuur die mij altijd weer de juiste informatie geeft en op de kracht van de maan die weer nieuwe thema’s zal initiëren en zo een vernieuwende blik op alles gaat geven. Je eigen dieptes verkennen voelt misschien eng, maar is zo leuk als je weet dat het allemaal upgrades zijn! Upgrades om straks in de toekomst steeds meer gebruik te kunnen maken van onze kosmische powers. Upgrades om te beseffen hoe groot jouw creatiekracht is en hoe jij vanuit harmonie mee kunt scheppen aan de toekomst. De toekomst en het verleden die eigenlijk ook 'het hier-en-nu' zijn en die we alleen vanuit het huidige moment kunnen herscheppen.


Durven veranderen is daarin key, want durven veranderen helpt jou om steeds meer vanuit je dieptes te creëren. Ik bedoel dan niet alleen veranderen in de buitenwereld, maar vooral het durven upgraden van je innerlijke wereld. Jouw innerlijke wereld die vrij komt als jij echt durft te gaan zien wat er speelt.


Realiteit


En dan begint het interessant te worden ;) Want als alles altijd in beweging is en het leven creëert wat wij willen ervaren, hoe lang zijn de ‘verhalen’ die we onszelf vertellen dan houdbaar? Heeft ‘willen’ dan nog een betekenis of is die energie toe aan een upgrade die zoveel meer omvattend is. Voor mij heeft het woord co-creëren deze maand een diepere betekenis gekregen. Elk moment van de dag creëren we mee aan het grotere geheel ... Onze woorden, gedachten en emoties scheppen de werkelijkheid die zichzelf steeds blijft vernieuwen. Als je een ‘verhaal’ leeft wat niet is afgestemd op de roep van je ziel zoek je een structuur in de buitenwereld. Een gevoel van houvast, een gevoel van veiligheid. En dat voelt goed, voor even. Totdat je ziel weer begint te roepen …


Misschien herken jij het ook. Ergens in de afgelopen jaren zijn we steeds meer gaan geloven in de maakbaarheid van het leven. Spiritualiteit wordt zelfs gebruikt als een soort medicijn om onze ongemakken te verzachten. Kosmisch bewustzijn wordt vaak ingezet voor persoonlijk gewin en de 'law of attraction' kan zorgen voor een drang naar meer & meer ... Maar wat als dit eigenlijk zo ver afstaat van onze ware essentie? Wat gebeurt er als we met deze kosmische wetten proberen onze ongemakken te verzachten, onszelf fysiek verplaatsen naar een situatie of omgeving waarin we verwachten dat we ons daar beter gaan voelen? Wat gaat er gebeuren als we geld zien als de oplossing om vrijheid te ervaren? Klopt dat wel? Is het niet de bedoeling dat we deze krachten eerst onderzoeken, onszelf op een dieper niveau leren kennen en ze vervolgens inzetten om een harmonieuze toekomst te creëren?


Uiteraard droom ik zelf ook graag groot, maar wat als deze nieuwe 'verhalen' ook de echte roep van onze ziel verstillen? Structuren in de buitenwereld bieden op de lange termijn nooit de oplossing voor een harmonieuze samenleving ... In ieder geval niet de bestaande structuren. Alleen vanuit een vernieuwde diepe innerlijke basis creëren we straks samen een nieuwe toekomst voorbij woorden en voorbij alles wat we nu kennen. Juist als jij ruimte geeft aan je ongemak, je twijfels en 'het niet weten', kan iets nieuws zich aandienen. Dan ga je op een zuivere manier co-creëren. Misschien niet op het moment waarop jij het wil, maar wel op het juiste moment. Het moment dat jouw ziel er klaar voor is.


Focus op je innerlijke structuur


Wat als jouw ziel op zoek is naar een vernieuwde innerlijke structuur die optimaal kan functioneren in de buitenwereld ongeacht de omstandigheden? Die niet de perfecte omgeving nodig heeft om gelukkig te zijn, die weet hoe zij kan verbinden met alles wat is zonder zich af te schermen. Een structuur die in staat is zichzelf continu te vernieuwen.


  • Weet jij echt wat jouw ziel jou vertelt?

  • Weet jij wat jouw ziel heeft besloten en bij wil dragen op dit moment in de tijd?

  • Durf jij je ziel echt te leren kennen?

  • Besef jij tot in de diepte dat een uitwisseling zoveel meer is dan alleen een uitwisseling in geld?


Wat mij enorm opvalt is dat we allemaal een beetje de ware essentie verloren zijn. De bezieling voor het onbekende, de bezieling voor ongemakken, de bezieling voor het verkennen van nieuw terrein, de bezieling voor het leven! Als we die bezieling verliezen dan stopt ook de diepere betekenis die wij het leven nu kunnen geven. Dat zou zonde zijn!


Onze spiegel tot bewustwording


Lieve mens, we bevinden ons in een nieuw tijdperk. De wetten zijn veranderd. We mogen weer gaan zien dat we kosmische wezens zijn die zijn gaan geloven in een maakbaar en tijdelijk leven. Uiteraard moet het leven een structuur krijgen anders kunnen we het leven ook niet ‘ervaren’, maar we zijn massaal gaan geloven dat dit dan ook het leven is! Dit is niet verkeerd, alleen missen we zo de diepere boodschap. We missen de bezieling en raken van slag. We creëren niets nieuws en belanden in een onverzadigbare loop. Dit is niet de oplossing. We kunnen niet gaan schoppen tegen een systeem waar we zelf verantwoordelijk voor zijn en wat we zelf in stand houden. De buitenwereld is een gigantische spiegel en alleen door liefde een nieuwe betekenis te gaan geven en niets meer buiten onszelf te zoeken kunnen we onze wereld herscheppen. Vanuit het hier-en-nu in samenwerking met het oneindige veld van bewustzijn.

Check je projecties


Onbewust jagen we heel de dag een beeld na wat we zelf in ons hoofd hebben geprojecteerd. Een beeld van wat we hopen te bereiken, een beeld van datgene waarvan we verwachten dat het ons geluk zal geven. Maar de realiteit is anders, je ziel wil anders. In ons schuilen dieptes. Grote dieptes die verkend willen worden. We bevinden ons midden in een gigantisch evolutieproces. De evolutie naar een spiritueel kosmisch mens. Verbonden met alles wat er is. Een kosmisch mens wat hier gekomen is met een reden. Om deze planeet, de natuur, de dieren en de mensen te bezielen. Een kosmisch mens wat hier is gekomen om te ontwikkelen en te evolueren. Deze komische mens communiceert op een vernieuwende manier, deze kosmische mens heeft een diep weten over de wetten van energie, de wetten van ons multiversum en leert deze wetten kennen op een harmonieuze manier zonder ze direct als trucje in te zetten voor eigenbelang. Veel kennis die beschikbaar is bevat zoveel verdraaiingen en we zijn die verdraaiingen normaal gaan vinden. We nemen het aan als waarheid en veroordelen alles wat ‘fout’ is in onze perceptie zonder te onderzoeken wat we zelf mogen veranderen. Synchroniseer jezelf met je innerlijke dieptes en groei in bewustwording. Leer jezelf geen nieuwe trucjes aan, maar neem de tijd om jezelf echt te doorgronden.


Stel jezelf altijd de vraag of datgene wat je kiest echt een bevrijding is voor je ziel. Komt de informatie die je tot je neemt uit een diepere laag?

Kies voor diepte,

Kies voor openheid,

Kies voor vernieuwing,

Kies voor zuivere kennis,


Dit zijn de sleutels … Als je die in gaat zetten voel je wat energetisch matcht bij jou … Dan weet je wat jouw ziel voedt, dan voel jij je bewustzijn verruimen op een zachte harmonieuze manier. Je hebt niets nodig buiten jezelf.


De kracht van de Volle Maan


Wij zien astrologie als onze kosmische klok die ons laat zien in welke fase we zijn beland als mensheid en die maandelijks weer een nieuw thema ‘vrijgeeft’ waarin we mogen verdiepen. Ervaar de transformaties die bij de verdieping horen en kies ervoor om deze niet langer te zien als een last, maar als een cadeau. Je krijgt een upgrade, een kosmische upgrade zodat je beter kunt gaan samenwerken met de diepere delen in jezelf.


Wij begeleiden je hier met liefde bij en we ontmoeten je graag in de dieptes voorbij goed en fout, voorbij bedachte constructies, voorbij datgene wat we al weten. Op 24 juli geeft de Volle Maan een extra dimensie aan het besef dat jij de creator van je leven bent. Misschien ‘weet’ je dit gegeven wel, maar deze Volle maan gaat ons de diepte hiervan laten ervaren ...


Want als wij echt creators zijn, is het dan niet de bedoeling dat we de wereld weer gaan bezielen? Dat we gaan ontdekken wat we echt willen creëren voorbij onze verhalen en alles wat al bestaat? Dat we voorbij kaders durven denken en beseffen dat we echt zo krachtig zijn dat we mee creëren aan de toekomst? Dit diepe besef verandert volledig de perceptie op jezelf en op je omgeving en dit vraagt van jou om emotioneel en mentaal geordend te zijn. De ordening die we lange tijd in de buitenwereld dachten te vinden die bestaat niet meer en heeft eigenlijk nooit bestaan. Het is nu aan ons om onze innerlijke basis te ordenen.


Hoe meer je dit beseft hoe meer deze Maan jouw intuïtieve en creatieve vermogens zal activeren. Vermogens die we hard nodig hebben in deze tijd. Besef dat deze upgrades in het begin altijd even chaotisch aanvoelen omdat we gaan werken met delen van onszelf die we nog niet kennen. We zijn nog niet gewend om te werken met deze grote krachten in onze psyche! Maar wow! We krijgen een upgrade in bewustzijn dus laten we dit ten volste gaan benutten.


Masterclass

Op donderdag 22 mei werken we tijdens de Masterclass met de energie van deze Volle Maan en delen wij onze kosmische kennis zodat jouw systeem zich kan voorbereiden op deze upgrade. We geven weer een Masterclass waarin we tijdens het eerste gedeelte het thema van de Volle Maan belichten en daarna door middel van een geleide meditatie deze upgrade verankeren in je systeem. Doe je mee? We starten om 20.30 via Zoom Webinars en de uitzending duurt ongeveer 1,5 uurEn wil je nog veel meer over deze thema's te weten komen? We geven in augustus 2 x een 2 daags Retreat in Brummen! Tijdens Moon Magicians staat alles in het teken van jou. Meer weten? Klik hier ...


We hopen je te zien! Liefs Elke & Christiano

182 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page