top of page

Volle maan op zaterdag 14 september 2019


Langzaam nemen we afscheid van de zomer. De hete dagen zijn voorbij. We pakken ons werk weer op en het is tijd om onze huizen knus en gezellig te maken voor de winter.


Hoe voelt het nieuwe seizoen wat eraan komt voor jou?


De meeste van ons zullen precies kunnen omschrijven wat we voelen bij een bepaald seizoen of bij een bepaald type weer. We bewegen mee met de herfst, winter, zomer en lente. We kijken naar de weersvoorspellingen om onze kleding aan te passen op het weer. Onbewust stemmen we ons dus af op de seizoenen die komen en gaan. Wetenschappers letten voor ons op de krachten van de natuur en zien zo wat er gaat gebeuren en voorzien ons van deze informatie. Afstemmen op seizoenen en op het weerbericht vinden we heel erg normaal. Afstemmen op de stand van de maan is vaak nog iets lastiger. Want ondanks dat er veel over te lezen is, blijft het soms wat ‘vaag’ wat de stand van de maan ons nou precies kan vertellen.


De maan en planeten als TomTom.


Door de stand van de maan en de planeten kunnen we aflezen welke beweging of verandering er gaande is, of gaat ontstaan, in de collectieve energie van de mens. Het is dus niet letterlijk de maan die een bepaalde situatie veroorzaakt, maar de stand van de maan is wel bepalend voor de energie die we kunnen voelen. Je kunt het dus zo zien dat de stand van de maan en planeten ons inzicht geeft in welk thema er op een bepaald moment actueel is voor de mensheid op aarde. Een astroloog bestudeert de beweging van planeten om zo te zien wat er energetisch zou kunnen gebeuren in onze samenleving. Tijdens de volle maan activeert de maan de energie van de stand van de planeten en op het moment van de volle maan komt deze energie naar buiten. Dit is het moment dat de energie voor ons mensen het sterkst voelbaar is.


“De planeten en de maan functioneren dus eigenlijk als een soort TomTom voor ons! Als we leren om er met de juiste ogen naar te kijken dan kunnen wij ‘lezen’ wat er collectief gaande is. Zo komen we erachter in welke cyclus we ons bevinden.”

Een productieve volle maan.


De volle maan van zaterdag 14 september 2019 is de meest productieve maan van dit jaar! Bij deze volle maan staat de zon conjunct Mars en de planeten Venus & Mercurius staan in het teken Maagd. Daar schuin tegenover staat de maan conjunct Neptunes, zwarte maan en Chiron. Dit is een hele bijzondere stand die maar zelden voorkomt. Door deze stand komt er een innoverende, productieve en creatieve energie vrij die nu beschikbaar is voor ons allen.


Deze energie is nu beschikbaar zodat wij met zijn allen grote en nodige veranderingen kunnen doorvoeren om door te kunnen groeien als mens!


Deze veranderingen beginnen eerst bij onszelf en zullen zich uiten op het maatschappelijk vlak om vervolgens doorgevoerd te worden op onze hele planeet. Als je ervoor open staat kun je de komende periode veel inzichten ontvangen die jou laten zien hoe jij naar buiten kunt gaan treden.


Als er nog dingen in je leven zijn die jij mag veranderen in jezelf dan kan deze maan je een onrustig gevoel geven.


Zie onrust als een teken om voor jezelf uit te zoeken waar er voor jou nog winst te behalen is. Door onrust te ‘voelen’ en er niet tegen te vechten kunnen de inzichten binnenkomen op een manier die bij jou past. We hebben allemaal een bijzondere gave die we mogen gaan delen met de wereld. Wat voor jou heel erg normaal kan lijken omdat je er bij jezelf zo aan gewend bent, kan jouw enorme talent zijn als je het op de juiste manier in gaat zetten.


TIP: Let er de komende tijd op hoe inzichten bij jou binnenkomen. Is het via een gevoel? Zijn het symbolen? Komen er woorden tot je of wil jij je op een bepaalde manier verbinden?

Moeder aarde heeft ons nodig en het is belangrijk dat ook jij de keuze gaat maken om door te groeien.


“Het is heel erg belangrijk dat je de keus maakt om je ogen en je mind te openen. Zo ga je beseffen wat er nu gaande is.”

Om écht te kunnen beseffen wat er op dit moment speelt is deze productieve, inventieve, creatieve en innoverende energie nú voor ons allen beschikbaar. We kunnen met deze energie dieper tot onszelf en onze verborgen talenten doordringen. Ieder mens heeft een verborgen talent dat graag ontdekt en gebruikt wil worden om zo onszelf en de aarde (weer) in balans te brengen. Wij willen je graag stimuleren om aan de slag te gaan met jezelf zodat er uiteindelijk ook de nodige collectieve veranderingen plaats kunnen vinden. We hebben allemaal recht op balans, harmonie en welvaart. Ook jij mag nu écht opstaan en ervoor kiezen om jouw verborgen talent te gaan ontdekken en te gaan ontplooien. Door die keus te maken lever je een grote bijdrage aan jezelf én aan de aarde.


Tijdens onze reizen helpen wij jou weer herinneren wat écht belangrijk is in jouw leven en wat jouw grote kracht is. We hebben verschillende reizen en we helpen je graag kiezen welke reis het beste bij jou past. Mocht je hierover telefonisch advies willen dan staan wij je graag te woord! Wij zijn bereikbaar op 06-43050032.


Enjoy this full moon10 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page