top of page

Volle maan zondag 9 februari | Zet jezelf centraal, maar laat je (onbewuste) projecties los.


Aanstaande zondag staat de volle maan in het sterrenteken Leeuw. Het is een zeer intense volle maan die een driehoek maakt met de planeet Mars. Deze volle maan in Leeuw gaat jou uitnodigen om jezelf centraal te zetten!


Zet jezelf centraal en laat je (onbewuste) projecties los.


"Het is belangrijk om jezelf de komende periode centraal te gaan zetten. Op die manier ontdek jij welke keuzes in lijn zijn met jouw ziel! Dit is voor het hele jaar 2020 een belangrijk thema omdat onze ziel steeds harder begint te ‘roepen".

Omdat je de komende tijd mag gaan leren hoe jij jezelf centraal zet op een natuurlijke manier, kun je gaan merken dat mensen en situaties jou heel erg triggeren. Pas er de komende dagen op dat je niet (te) fel reageert op mensen die voor jouw gevoel ‘jouw gezag ondermijnen’. Dit gevoel is namelijk niet altijd reëel. Probeer de komende periode jezelf te observeren en kijk hoe jij op mensen en situaties reageert. Zie dit als een soort onderzoek. Door jezelf, anderen en situaties te observeren, kun je veel uit deze volle maan halen! Deze maan haalt namelijk onze onbewuste projecties naar boven.


Deze projecties verleiden je wellicht nog om de strijd aan te gaan. Let daar op, want strijden is helemaal niet nodig. Het kost je alleen veel energie. Zonde toch? Als je de verleiding weet te weerstaan en jezelf losmaakt van jouw onbewuste projecties, dan zul je merken dat je meer helderheid, focus en daadkracht gaat krijgen. Besef dat jij zelf de enige persoon bent die jouw eigen gezag kan ondermijnen en dat een ander dit nooit kan doen. Als je dit beseft, dan zie je in dat het niet nodig is om de strijd met de ander aan te gaan. Eigenlijk dus een win win situatie want niet strijden wil zeggen dat je geen energie verliest. Dat willen we toch graag?


Collectief maatschappelijk transformatieproces


Momenteel speelt er ook een collectief / maatschappelijk proces en deze volle maan gaat dit proces versterken. De conjunctie tussen Jupiter, Saturnus en Pluto in het sterrenteken Steenbok geven een collectief maatschappelijk transformatieproces aan. Wat dit wil zeggen? Het is tijd om anders te gaan kijken naar onze leiders en maatschappelijke regels. Dienen de regels die er nu zijn ons nog wel? Wat willen wij eigenlijk bereiken en waar willen wij als mensheid naar toe? Omdat dit transformatie proces geactiveerd gaat worden kunnen wij in de energie van deze volle maan rebelse en agressieve emoties ervaren. Probeer deze emoties te zien als een wake up call om je eigen autoriteit te gaan zien en deze niet meer te projecteren naar anderen.


"Neem nu de tijd om jezelf te gaan bevrijden van je eigen strijd. Neem het heft in eigen handen en neem je verantwoordelijkheid".

Het is fijn dat veel mensen over heel de wereld beginnen in te zien dat strijd, of het nou met jezelf of met een ander is, echt alleen maar afleidt. Door te strijden stop je heel veel energie in je verdediging, of in je aanval, en kom je niet toe aan je eigen persoonlijke ontwikkeling. Zonde! Ons advies voor de komende periode is daarom: laat je strijd los. Ben lief voor jezelf en voor een ander. Heel jezelf als jij met boosheid, verdriet en frustratie rondloopt. Het loskomen van je eigen strijd gaat je weer richting geven. Let op je triggers en laat je niet langer verleiden om te strijden. Stop de tijd en energie liever in je eigen ontwikkeling in plaats van het behalen van je gelijk. De erkenning van iemand anders is niet zo belangrijk, het is veel belangrijker dat jij jezelf erkent. Start daar vandaag nog mee.


De wereld heeft mensen nodig die balans, harmonie en vooruitgang kunnen brengen. De natuur heeft ons nodig om weer te kunnen herstellen. Dus ontdekkingsreiziger, ga ontdekken wat jouw ziel jou wil vertellen. Gebruik je intuïtie, gebruik je creativiteit en ga, spring erin en ga.


Enjoy the full moon.9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

ความคิดเห็น


bottom of page