123422015_10157586430521299_130910618992

 Awaken 

 Your 

 Inner Magician 

TRANSFORMATIE 

RETREAT

Aankomstdag: zondag 24 oktober

Vertrekdag: zondag 31 oktober

Locatie: Spanje

scroll

AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN

MAGISCHE VIBES! 

 

 

Holistisch - Duurzaam - Vegetarisch - Natuur - Avontuurlijk

Ben jij eraan toe om de magiër in jezelf te laten ontwaken? Dat kan weer in het najaar van 2021. Laat je gevoel, intuïtie en mentale vermogen samenwerken en laat de magiër in jou flowen! 

Awaken your Inner Magician is een acht daagse retraite voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Onze verdiepende meditaties & rishi breathwork sessies geven diepe rust, healing, kracht en zorgen voor een diepe verbinding met je eigen zijn. 

Iedere deelnemer krijgt daarom een persoonlijke astrologische analyse. Zo werken we gericht aan jouw plan voor het komende jaar. We helpen jou je blokkades en emotionele beperkingen te overwinnen en zo je vrouwelijke manifestatiekracht te gebruiken om écht een verschil te maken. 

LOCATIE

In Spanje hebben we gekozen voor een plek met een krachtige transformerende energie, een heerlijke tuin en zwembad waar jij je helemaal kunt onderdompelen in de magische vibes. De locatie is omgeven door een grote tuin waar we in de avonden het vuur aansteken. De meditaties en breathwork sessies vinden dagelijks plaats in een speciale ruimte of in de natuur. De retreat locatie ligt in de omgeving van Girona.

"Deze Retreat locatie is gevestigd in de authentieke Masia Can Portell. Het huis was van oorsprong een oude massieve boerderij van 900m² uit 1689 en bleek een lot uit de loterij. Met stallen in de kelder, een hooischuur op de zolder en een prachtig stuk land eromheen met een zwembad en bomen voor de schaduw. Binnen allemaal gangen, trappen en 7 originele gasten-accomodaties, die omgetoverd zijn tot unieke plekjes. Verscholen op het Catalaanse platteland bevindt deze locatie zich precies tussen Perpignan en Barcelona en op 30 km van de idyllische stranden aan de Costa Brava. De Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Het vliegveld waarop jij kunt vliegen ligt op een half uur afstand! De foto's van de retreat locatie in Spanje zie je onder het inschrijfformulier.

JA! IK WIL MEE MET HET AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN RETREAT!

Bedankt voor de inzending!

KOSTEN

Kom jij naar het Awaken your Inner Magician in Spanje? Dan verblijf je acht dagen met maximaal 17 andere ladies bij ons in een heerlijk huis in de natuur op het Spaanse platteland. De kosten voor deze reis bedragen 1450,- voor een gedeelde tweepersoonskamer. Wil je in Spanje een kamer privé? Contact ons dan even voor de meerprijs.

Inclusief:

 

 • 8 dagen en 7 overnachtingen.

 • 3 heerlijke biologische, vegetarische maaltijden per dag.

 • Iedereen krijgt een persoonlijke astrologische analyse.

 • 2 verdiepende en transformerende meditaties per dag. 

 • Rishi breathwork ademtraining. Magic!

 • 1 energetische healing sessies per persoon.

 • Optioneel 3 flow-bokstrainingen.

 • Begeleiding door Elke en Christiano.

 • Stilte wandelingen in de natuur.

Wil je meer weten over het Retreat in Spanje? Lees dan verder!

THE SPANISH EDITION!

Dit Retreat begint op zondag 24 oktober en eindigt op zondag 31 oktober. We hebben deze locatie uitgekozen op de enorm energieke en vrouwelijke vibe. WOW! Elke, Christiano & Robinson geven dit Retreat. Samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Je kunt tijdens deze week ook optioneel deelnemen aan drie flow-bokslessen die gegeven worden door Christiano. En de locatie? Die ligt op ongeveer 12 uur rijden vanaf Eindhoven. Je kunt ook vliegen naar het vliegveld in Girona. Uiteraard helpen wij je graag om je reis naar Spanje te plannen. 

 • Heel veel verdiepende meditaties

 • Rishi breathwork-sessies in de ochtend

 • Coaching

 • 3 flow bokslessen (optioneel)

 • Wandeling in de omgeving

 

MEET THE TEAM

 

De meditaties, persoonlijke sessies en begeleiding worden verzorgd door Christiano en Robinson Greve Ormeño van Innertechnology en Elke Moorman van Innerdoorway.

 

Zowel Christiano als Robinson zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in astrologie, jungiaanse psychologie en het ontwerpen van meditatietechnieken. Al zeker 15 jaar verzorgen zij professionele meditatietrainingen en coaching trajecten aan bedrijven en particulieren. Het tweetal ontwikkelde een eigen meditatie- en coaching methode die praktisch en zeer effectief is als het gaat om groeien in persoonlijke ontwikkeling. 

 

Elke, eigenaresse van Innerdoorway is een visionaire vrouw die al ruim 6 jaar onderzoek doet naar vrouwelijke transformatieprocessen, en de energetische uitwerking hiervan op de vrouw van vandaag. In het organiseren van rondreizen en retreats voor vrouwen stopt zij al haar passie. Elke brengt gelijkgestemde vrouwen bij elkaar, om van elkaar te leren, samen te groeien in bewustzijn, en zo een verschil te maken. 

JA! IK WIL MEE MET HET AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN RETREAT!

Bedankt voor de inzending!

Meet The Team

Awaken your Inner Magician_juni 2021-262

Elke Moorman

Elke van Innerdoorway verzorgt helende energetische sessies. Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe  harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Christiano Greve

Christiano Greve, geboren in Chili en met een diepe connectie met spiritualiteit, wetenschap en natuurreligies. Christiano weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn. Tevens geeft hij magische meditaties, veel coaching en steekt hij s'avonds het kampvuur voor je aan. 

retreatathome04.jpg

Robinson Greve

Robinsons Greve heeft een diepgaande kennis over de oudheid en de werking van ons menselijk systeem. Robinson brengt diepe healing en het is zijn expertise om jouw gevoel, mind & intuitie optimaal met elkaar in balans te brengen. Zijn sessies voelen als een ware bevrijding van alles wat jou niet langer dient.