top of page
Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-7.jpg-min.jpg

 Awaken 
 Your 
 Inner Magician 

  TRANSFORMATIE  

  RETREAT 

  Aankomstdag:

donderdag 1 september 2022 

  Vertrekdag:

donderdag 8 september 2022  

 Locatie: Girona, Spanje 

scroll

AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN

MAGISCHE VIBES! 

 

 

Meditatie - Breathwork - Healing - Magician vibes & delicious food - Kleurrijk - Spanje

Ben jij eraan toe om de magiër in jezelf te laten ontwaken? Dat kan weer in het najaar van 2022. Laat je gevoel, intuïtie en mentale vermogen samenwerken en laat de magiër in jou flowen! 

Awaken your Inner Magician is een retraite voor vrouwen die op zoek zijn naar een diepere connectie met zichzelf. Onze verdiepende meditaties & rishi breathwork sessies geven diepe rust, healing, kracht en zorgen voor een diepe verbinding met je eigen zijn. Naast alle meditaties & breathwork sessies krijgt iedere deelneemster een astrologische analyse. Zo werken we gericht aan jouw doelen. We helpen jou om diepe emotionele beperkingen te overwinnen en zo je vrouwelijke manifestatiekracht te gebruiken om écht een verschil te maken op onze aarde. Get ready for the age of Aquarius! 

In 2022 hebben we 2 data voor dit retreat:

Zondag 10 april - Zondag 17 april (Volgeboekt)

Donderdag 1 september - Donderdag 8 september 2022

(Nu open voor inschrijvingen)

Lees snel verder onder de foto's!

LOCATIE

In Spanje hebben we gekozen voor een kleurrijke plek met een krachtige transformerende energie, een heerlijke tuin en zwembad waar jij je helemaal kunt onderdompelen in de magische vibes. De locatie is omgeven door een grote tuin. De meditaties en breathwork sessies vinden dagelijks plaats in een speciale ruimte of in de natuur. De retreat locatie ligt in Girona.

"Deze Retreat locatie is gevestigd in de authentieke Masia Can Portell. Het huis was van oorsprong een oude massieve boerderij van 900m² uit 1689 en bleek een lot uit de loterij. Met stallen in de kelder, een hooischuur op de zolder en een prachtig stuk land eromheen met een zwembad en bomen voor de schaduw. Binnen allemaal gangen, trappen en 7 originele gasten-accomodaties, die omgetoverd zijn tot unieke plekjes. Verscholen op het Catalaanse platteland bevindt deze locatie zich precies tussen Perpignan en Barcelona en op 30 km van de idyllische stranden aan de Costa Brava. De Pyreneeën strekken zich over de volle breedte van de horizon uit. Het vliegveld in Girona waarop jij kunt vliegen ligt op een half uurtje afstand! 

JA! IK WIL MEE MET HET AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN RETREAT!

Bedankt voor de inzending!

KOSTEN

 

 

 

Become a magician creator 

Kom jij naar het Awaken your Inner Magician in Spanje? Dan verblijf je met 20 andere ladies bij ons in een heerlijk huis in de natuur op het Spaanse platteland.

 

De kosten voor deze reis:

Betalen in termijnen is mogelijk!

Kleine caravan: 1495,- p.p (Prive plek)

Grote Caravan 1595,- p.p (Prive plek)

Een plek op een gedeelde 3 persoonskamer 1495,- p.p (losse bedden)

Een plek op een gedeelde 2 persoonskamer 1595,- p.p (losse bedden)

Grote kamer prive 1950,- p.p (Er is 1 grote kamer beschikbaar ...)

Inclusief:

 

 • 7 overnachtingen.

 • Heerlijke biologische maaltijden per dag.

 • Astrologische analyse.

 • Verdiepende & transformerende meditaties. 

 • Rishi breathwork ademtraining. Magic!

 • 2 flow-bokstrainingen waar je optioneel aan mag deelnemen.

 • Persoonlijke begeleiding door Elke, Christiano, Robinson & Marleen

 • Stilte wandeling plus uitstapje in de omgeving.

 • Heel veel extra's!

Exclusief:

 • Vlucht

 • Transfer

Momenteel boek je voor 110,- een retourvlucht naar Girona dus wacht niet te lang ...

 

Heb je een eigen onderneming? Laat het ons even weten en dan vermelden wij je bedrijfsnaam op de factuur.

Wil je meer weten? Lees dan verder!

THE SPANISH EDITION!

Elke, Christiano, Robinson & Marleen geven dit Retreat. Samen nemen zij jou mee op een diepe innerlijke reis. Je kunt tijdens deze week ook optioneel deelnemen aan twee flow-bokslessen die gegeven worden door Christiano. En de locatie? Die ligt op ongeveer 12 uur rijden vanaf Eindhoven. Je kunt ook vliegen naar het vliegveld in Girona. Wij adviseren de Transavia vlucht van en naar Amsterdam te nemen. Uiteraard helpen wij je graag om je reis naar Spanje te plannen. 

Kara Vrielink: ‘Mijn hoofd was een rommelige zolder met kasten die uitpuilden met rommel. Dankzij de meditaties en de breathwork sessies tijdens dit retreat is die zolder eindelijk opgeruimd. Ik ben zelfs de kasten aan het herorganiseren! Dit zorgt ervoor dat ik straks alles kan vinden wat ik nodig heb. Zo fijn!’

MEET THE TEAM

 

De meditaties, persoonlijke sessies en begeleiding worden verzorgd door Christiano en Robinson Greve Ormeño van Innertechnology en Elke Moorman en Marleen Janssen van Innerdoorway.

 

Zowel Christiano als Robinson zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in astrologie, jungiaanse psychologie en het ontwerpen van meditatietechnieken. Al zeker 15 jaar verzorgen zij professionele meditatietrainingen en coaching trajecten aan bedrijven en particulieren. Het tweetal ontwikkelde een eigen meditatie- en coaching methode die praktisch en zeer effectief is als het gaat om groeien in persoonlijke ontwikkeling. 

 

Elke, eigenaresse van Innerdoorway is een visionaire vrouw die al ruim 6 jaar onderzoek doet naar vrouwelijke transformatieprocessen, en de energetische uitwerking hiervan op de vrouw van vandaag. In het organiseren van rondreizen en retreats voor vrouwen stopt zij al haar passie. Elke en Marleen brengen gelijkgestemde vrouwen bij elkaar om van elkaar te leren, samen te groeien in bewustzijn en zo een verschil te maken in de wereld.

JA! IK WIL MEE MET HET AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN RETREAT!

Bedankt voor de inzending!

Meet The Team

c3e56ad1-fb7e-4b77-abeb-4aef71c29369-min.JPG

Elke Moorman

Elke van Innerdoorway verzorgt helende energetische sessies. Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe  harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Awaken%20your%20Inner%20Magician_juni%20

Christiano Greve

Christiano Greve, geboren in Chili heeft een diepe connectie met spiritualiteit, 

wetenschap en natuurreligies. Christiano weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn. Tevens geeft hij magische meditaties, veel coaching en de bokstrainingen.

retreatathome04.jpg

Robinson Greve

Robinson Greve heeft een diepgaande kennis over de oudheid en de werking van ons menselijk systeem. Robinson brengt diepe healing en het is zijn expertise om jouw gevoel, mind & intuitie optimaal met elkaar in balans te brengen. Zijn sessies voelen als een ware bevrijding van alles wat jou niet langer dient.

Awaken your Inner Magician SPAIN_fotografie Melisa Verheijen-8.jpg-min.jpg

Marleen
Janssen

Het is Marleen's missie om de wereld te vergroenen. Ze heeft een diepe liefde voor planten, dieren en de natuur. Tevens verzorgt Marleen helende energetische sessies. De organisatie en begeleiding van deze reis ligt o.a. in handen van haar en daardoor zal het jou aan niets ontbreken. 

bottom of page