RETREAT 

IN THE WOODS

TRANSFORMATIE 

RETREAT

IN DE BELGISCHE BOSSEN dinsdag 11 - maandag 17 mei 2021

scroll

AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN

MAGISCHE VIBES OP EEN KRACHTPLEK 

 

 

Holistisch - Duurzaam - Vegetarisch - Natuur - Avontuurlijk

Al jaren organiseren Innertechnology en Innerdoorway retreats op de meest krachtige plekken die Nederland en Marokko rijk is. Dit doen we met alle passie en liefde die we in ons hebben. De retreats upgraden onze deelnemers in bewustwording, wat bijdraagt aan verhoging van de trilling op aarde. Hoe meer mensen bewust zijn, hoe hoger de frequentie van de aarde. En een hogere frequentie brengt automatisch meer harmonie en balans! Het ‘helpen verhogen van de trilling’ van de aarde, is onze missie. Ditmaal werden wij geroepen door een magisch gebied in de Belgische

Ardennen... 

 

Eén bezoek en we waren verkocht, en niet zo’n beetje ook. Direct ontstond het plan voor een transformatie retreat op deze spot, voor een kleine groep van maximaal twaalf deelneemsters. Het krachtige gebied wordt door de locals ook wel aangeduid als een plek waar hemel en aarde samenkomen. De magie is er dan ook sterk voelbaar. In het gebied ervaar je een diepe verbinding met de natuur, wat leidt tot optimaal persoonlijk herstel. Kortom, dit is dus zo’n parel op aarde waar wij jou maar wát graag mee naartoe nemen. Hier voorzien wij jou als deelnemer van een uitgebreid en transformerend programma. Een programma waarmee je de ‘magiër’ in jezelf activeert om een grote sprong te maken in je ontwikkeling. 

 

De krachtige energetische velden in deze omgeving helpen jou je bewustzijn te verruimen. Door middel van verdiepende meditaties, coaching en persoonlijke sessies die regelrecht op jou zijn aangepast, maak jij een diepe connectie met jezelf. Verleden, heden en toekomst komen samen in dit retreat. Daarnaast leer je af te stemmen op de grote magische kracht die in jou leeft.

Dit transformatie retreat vindt plaats van dinsdag 11 mei (12.00) t/m maandag 17 mei (vertrek om 11.00). 

Lees snel verder onder de foto's!

VOOR WIE?

Awaken your Inner Magician is een week voor vrouwen die willen ervaren hoe het is om één te zijn met de krachtige natuur in deze mooie omgeving. Onze persoonlijke sessies en meditaties geven diepe rust, healing en kracht en zorgen tevens voor een diepe verbinding met je eigen zijn. 

 

Iedere deelnemer krijgt een persoonlijke astrologische en psychologische analyse. Zo werken we gericht aan jouw plan voor het komende jaar. We helpen jou je blokkades en emotionele beperkingen te overwinnen en zo je vrouwelijke manifestatiekracht te gebruiken om écht een verschil te maken.

 

Voel jij aan álles dat je eraan toe bent om je volledig te verbinden met de grote kracht die in jou leeft? Wil jij je gevoel, intuïtie en mentale vermogen samen laten werken om een krachtige en tegelijkertijd harmonieuze impact te maken in je omgeving? Wil jij een diepere connectie ervaren met jezelf, de natuur en jouw innerlijke kracht? Dan is Awaken your Inner Magician echt iets voor jou! We bieden plek voor tien vrouwen.

LOCATIE

Into the woods! We nemen je mee naar een prachtige bosrand, die als uitvalsbasis geldt voor deze enerverende week. Op deze plek, die al jaren beheerd wordt door een toegewijd Nederlands stel, zijn alle mogelijkheden voorhanden om in verbinding met de natuur een magische kwaliteitssprong te maken naar een nieuwe harmonie. De sterke energie is er dan ook duidelijk voelbaar.

 

In de hoeve bevinden zich vier tweepersoonskamers die door twee personen gedeeld kunnen worden. Tevens zijn er twee eenpersoonskamers beschikbaar. Verwacht geen luxe, maar juist een harmonieuze, natuurlijke, fijne en knusse plek waar jij je deze week helemaal thuis voelt.

 

In de tuin rondom de hoeve beschikken we ook over een tipi waar je een plekje in kunt boeken. De retreat locatie is omgeven door natuur en in het aangrenzende bos voel je de magie. Deze fantastische locatie is omgeven door een grote tuin waar we in de avonden het vuur aansteken om met elkaar te genieten van de stilte. De infrarood sauna helpt je opwarmen na een wandeling in de natuur. Meditaties vinden dagelijks plaats in een speciale ruimte (of bij

goed weer in de natuur).

 

KOSTEN

We beschikken over (basic) tweepersoonskamers die je met iemand kunt delen. De kamers zijn voorzien van losse bedden en een gedeelde badkamer. 

De kosten voor een gedeelde tweepersoonskamer bedragen €1395,- p.p. (all-in prijs). In de gehele hoeve zijn drie douches en drie toiletten aanwezig, welke gebruikt worden door alle tien de deelneemsters. 

Slaap je liever alleen?

We beschikken ook over twee eenpersoonskamers. De kosten hiervoor bedragen €1495,- Ook als je een privé kamer hebt, deel je de douche en het toilet met de andere deelneemsters. In de gehele hoeve zijn drie douches en drie

toiletten aanwezig die gebruikt worden door alle tien de deelneemsters.

Slaap je liever in een Tipi? ook dat kan! We hebben 2 plekken in een tipi op het Retreat terrein en de kosten daarvoor bedragen 1195,- p.p.

 

Inclusief:

 

 • 7 dagen en 6 overnachtingen in de hoeve.

 • 3 heerlijke biologische, vegetarische maaltijden per dag, bereid door onze privé kokkin Vera @healtybyvera.

 • Iedereen krijgt een persoonlijke astrologische & psychologische analyse om haar doelen duidelijk te krijgen.

 • 2 verdiepende en transformerende meditaties per dag. 

 • Volop coaching, healing sessies en begeleiding van Robinson, Elke en

Christiano.

 • Stilte wandelingen in de natuur en kennismaken met krachtplekken.

 • Een unieke volle maan ceremonie om je vrouwelijke energie volledig te activeren.

 • Dagelijks toegang tot de infrarood sauna.

 • Workshop ‘activeer je emotionele intelligentie’, zodat je praktisch en effectief leert omgaan met je emoties, gevoel en intuïtie.

JA! IK WIL MEE MET HET AWAKEN YOUR INNER MAGICIAN RETREAT!

MEET THE TEAM

 

De meditaties, persoonlijke sessies en begeleiding worden verzorgd door Christiano en Robinson Greve Ormeño van Innertechnology en Elke Moorman van Innerdoorway.

 

Zowel Christiano als Robinson zijn al ruim 20 jaar gespecialiseerd in astrologie, jungiaanse psychologie en het ontwerpen van meditatietechnieken. Al zeker 15 jaar verzorgen zij professionele meditatietrainingen en coaching trajecten aan bedrijven en particulieren. Het tweetal ontwikkelde een eigen meditatie- en coaching methode die praktisch en zeer effectief is als het gaat om groeien in persoonlijke ontwikkeling. 

 

Elke is een visionaire vrouw die al ruim 5 jaar onderzoek doet naar vrouwelijke transformatieprocessen, en de energetische uitwerking hiervan op de vrouw van vandaag. In het organiseren van rondreizen en retreats voor vrouwen stopt zij al haar passie. Elke brengt gelijkgestemde vrouwen bij elkaar, om van elkaar te leren, samen te groeien in bewustzijn, en zo een verschil te maken. Elke geeft tijdens deze reis energetische sessies die helpen om blokkades te verlichten en verzachten.

Meet The Team

Elke Innerdoorway

Elke Moorman

Elke van Innerdoorway verzorgt helende energetische sessies. Elke reist heel de wereld over op zoek naar krachtplekken die een diepe transformerende werking hebben. Het geven van meditaties is haar passie en het is haar missie om een nieuwe  harmonieuze energie op aarde te verankeren.

Retreatathome02.jpg

Christiano Greve

Christiano Greve, geboren in Chili en met een diepe connectie met spiritualiteit, wetenschap en natuurreligies maakt voor alle deelnemers een geboortehoroscoop. Christiano weet je te raken met zijn eerlijke en afgestemde observaties die jou snel grote stappen laten zetten in bewustzijn. Tevens geeft hij magische meditaties, veel coaching en steekt hij s'avonds het kampvuur voor je aan. 

retreatathome04.jpg

Robinsin Greve

Robinsons Greve heeft een diepgaande kennis over de oudheid en de werking van ons menselijk systeem. Robinson brengt diepe healing en het is zijn expertise om jouw gevoel, mind & intuitie optimaal met elkaar in balans te brengen. Zijn sessies voelen als een ware bevrijding van alles wat jou niet langer dient.

 • Facebook
 • Pinterest
 • Instagram

© 2020 INNERDOORWAY | ALGEMENE VOORWAARDEN | HTTP://STO-GARANT.NL/SIGNUP | ELKE@INNERDOORWAY.NL

WIJ ZIJN AANGESLOTEN BIJ DE VERENIGING VAN KLEINSCHALIGE REISORGANISATIES (VVKR). DE VVKR KOMT OP VOOR DE BELANGEN VAN KLEINE, VAAK SPECIALISTISCHE REISORGANISATIES ZOALS INNERDOORWAY VIA VVKR BUNDELEN WE ONZE KRACHTEN EN DELEN WE ONZE EXPERTISE OM ZOWEL VOOR DE REISORGANISATIE ALS DE CONSUMENT TOT EEN ZO GROOT MOGELIJKE ZEKERHEID EN TEVREDENHEID TE KOMEN. 

DAARNAAST IS OP AL ONZE PAKKET REIZEN DE STO REISGARANTIE VAN TOEPASSING.

logo design website8.png
logo design website9.png

Created by Ileenja Marina