Master yourself Retreat Sidi Kaouki 

 

Geavanceerde Meditatie sessies, Bokstraining, Personal Coaching & Astrologische analyses

 

Innerdoorway Deluxe

Sidi Kaouki, marokko
Innerdoorway deluxe Retreat (max.8 personen & datum op aanvraag)

Aan de Atlantische kust van Marokko

Innerdoorway Deluxe Retreat

Verleg je grenzen door middel van geavanceerde meditatietechnieken, bokstraining, personal coaching en astrologische analyses.  Het Meditation & Boxing Retreat Deluxe is alleen te boeken op aanvraag en met een groep van minimaal 6 en maximaal 8 personen. Prijzen voor dit retreat zijn afhankelijk van het aantal deelnemers.

Waarom dit retreat?

Wil jij je grenzen verleggen en werken aan jou persoonlijke ontwikkeling in een kleine groep onder begeleiding van een coach? Dan is dit retreat iets voor jou! Christiano gaat je door middel van meditatie sessies, coaching en bokslessen helpen mentaal en emotioneel in beweging te komen en te groeien. Zo kom je tot nieuwe inzichten en werk je aan jouw persoonlijke ontwikkeling. Samen met jou stippelen we resultaatgerichte strategieën uit zodat je deze ook na dit retreat concreet toe kunt gaan passen.

Maak een grote sprong in je persoonlijk ontwikkeling!

Het zijn je mentale plaatjes en onbewuste gevoelens die heel bepalend kunnen zijn. Deze kleuren als het ware je werkelijkheid, en bepalen “de bril", waarmee jij naar jezelf en naar de wereld kijkt. Wij zijn ons vaak niet bewust van de scheppende of vernietigende kracht van onze gedachtes en emoties. Daarom is het belangrijk om te onderzoeken hoe jij tegen bepaalde situaties in je leven aankijkt, zodat je beseft wat zich in jou afspeelt. Jouw kijk bepaalt jouw werkelijkheid. Als jij jouw belemmeringen in de ogen durft te kijken, kun je ze neutraliseren. 

Onze mind is een prachtige computer, die met de juiste informatie optimaal werkt. Jouw overtuigingen en gevoelens sturen deze computer aan.

Het doel tijdens dit retreat zal zijn dat jijzelf gaat meesteren!

Optimale mentale en emotionele vrijheid, meer vitaliteit, daadkracht en eindeloze creativiteit.

Accomodatie

Tijdens dit retreat verblijf je in een luxe accommodatie in het dorpje Sidi Kaouki aan de kust van Marokko. Sidi Kaouki is een plaats waar de energie nog ongerept is. Deze energie en de zee van Sidi Kaouki nodigen je uit om afstand te nemen van jouw dagelijkse routine. Deze plaats ademt vrijheid en puurheid en dankt zijn naam aan de ‘Sufi Healer’ Sidi Kaouki. De ongerepte omgeving is het ideale decor om je grenzen te gaan verleggen!

vendors_03.png

Meditatie & Boksen

Een gezonde geest is onlosmakelijk verbonden met een gezond lichaam en daarom besteden wij ook tijdens dit Retreat veel aandacht aan de combinatie tussen meditatie en sport. 

 • Mediteren vermindert stress, helpt je te ontspannen en zorgt ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten.
 • Sporten versterkt en ontstresst je lichaam en zorgt er tevens voor dat je meer contact maakt met je eigen lichaam.
 • Mediteren helpt je om naar binnen te keren en je zo bewust te worden van je innerlijke wereld.
 • Sporten helpt je contact te maken met de fysieke wereld en zet jou aan tot actie.
 • Mediteren maakt je bewust van jouw emoties, gevoelens, drijfveren en gedrag. Hierdoor leer je te begrijpen wat zich in jou afspeelt.

De kracht van boksen zit in de discipline, de focus en het uithoudingsvermogen. Deze drie elementen heb je ook nodig als je de doelen in je leven wil bereiken. 

Twijfel je of het iets voor jou is? Je hoeft geen 'diehard' sportfanaat of meditatie deskundige te zijn om deel te nemen. Wel is het belangrijk dat je ervoor openstaat om het maximale uit jezelf te halen!  

Onze meditatiemethode

Onze trainingsmethode stimuleert de aanmaak van Theta- en Delta hersengolven. Het is wetenschappelijk bewezen dat Theta-en Delta hersengolven in combinatie met sport ervoor zorgen dat je mind flexibel, fit, krachtig en helder wordt. Dit komt omdat deze hersenfrequenties de aanmaak stimuleren van serotonine, noradrenaline, dopamine en de 'anti-age hormonen' DHEA en het HGH groeihormoon. Deze worden ook wel de welzijns- en herstelhormonen genoemd. Door de aanmaak van deze hormonen herstellen lichaam en geest sneller van intense training, stressvolle momenten, werkdruk en trauma's. Hierdoor kun je beter informatie ordenen, alledaagse indrukken verwerken en loskomen van stress. 

Tijdens dit retreat leer je hoe je jouw hersencapaciteit maximaal kunt gebruiken om jezelf te meesteren. We gaan je leren om te mediteren op Delta-niveau, het bewustzijnsniveau van optimale stilte en tevens het meditatie-niveau wat Yogi's gebruiken om zichzelf te perfectioneren.

Door meditatie te combineren met sporten heb je de mogelijkheid zowel mentaal als fysiek jouw grenzen te verleggen om een lifestyle te ontwikkelen die jou gaat helpen de beste versie van jezelf te zijn.

Door te mediteren voor het sporten creëer je een ideale mindset om effectief en efficiënt te kunnen trainen. 

KOSTEN

De prijs voor dit retreat is op aanvraag en afhankelijk van het aantal deelnemers. Alleen te boeken door een groep en de datum is in overleg bespreekbaar.

Douar des arganiers Sidi Kaouki6338.jpg

Dit retreat is inclusief:

 • 5 overnachtingen in een luxe kamer met badkamer.
 • Personal coaching aan de hand van 1 op 1 sessies en dagelijkse begeleiding.
 • Een uitgebreide astrologische analyse over de werking van jouw psyche.
 • Dagelijks 2 begeleide geavanceerde Mental- Fitness Pro Meditaties (Theta & Delta hersengolven)
 • 1 bokstraining per dag.
 • 1 stretch training per dag.
 • Volpension (ontbijt, lunch & diner) Overdag onbeperkt water en fruit.
 • Transfer vanaf het vliegveld van Marrakech of Agadir.

EXCLUSIeF

 • Retourvlucht.
 • Reis & annuleringsverzekering.

Deze trainingsweek is geschikt voor mannen en vrouwen. Ga mee en ontdek hoe jij jouw wereld kunt vernieuwen en verrijken!

 

Meer info? Bel: 06-43050032