Meditation & Boxing Retreats 2019, Sidi Kaouki. 

Geavanceerde meditatiesessies, bokstraining, heerlijk eten en lezingen over de werking van je psyche, hormoonhuishouding en het energie systeem van je lichaam. 

meditatie-rereat-marokko-marokko

Nieuwe data volgen binnenkort!

 

Sidi Kaouki
MEditation & boxing Retreat

Aan de Atlantische kust van Marokko

Meditation & Boxing Retreat

Minder stress, meer energie en terug naar jouw 'echte' basis!  Tijdens dit retreat verblijven we in een klein plaatsje 20 kilometer onder Essaouira aan zee in Marokko. We slapen in onze favoriete accommodatie in het plaatsje Sidi Kaouki. Een heerlijke plek om tot rust te komen en gerund door twee geweldige mensen! 

meditatie-retreat-strand-marokko

Waarom dit Retreat?

Soms is het nodig om tijd voor jezelf te nemen, tijd voor reflectie en stil staan bij waar het in het leven werkelijk om draait. De drukke hectische tijd waarin wij leven vraagt ons anders om te gaan met onze mind en ons lichaam. Het vraagt om evenwicht tussen lichaam en mind, evenwicht tussen gevoelens en gedachtes, tussen werk en privé. Sidi Kaouki in Marokko is een plaats waar de energie nog ongerept is. Deze energie en de zee van Sidi Kaouki nodigen je uit om afstand te nemen van jouw dagelijkse routine. Deze plaats ademt vrijheid en puurheid en dankt zijn naam aan de ‘Sufi Healer’ Sidi Kaouki. De ongerepte omgeving is het ideale decor om diepe rust en innerlijke stilte te ervaren. 

Graag nemen wij jou mee in onze lifestyle en zorgen wij er tijdens dit retreat voor dat jij de nodige ‘tools’ aangereikt krijgt om mindfull en gefocust in het leven te staan!

Tijdens dit retreat gaan we Mediteren, Boksen en de omgeving van Sidi Kaouki verkennen. Het retreat staat in het teken van 'terug naar jouw echte basis'. Je gaat tijdens dit retreat ervaren wat voor jou écht belangrijk is.  Wij hebben een trainingsprogramma ontwikkeld wat ervoor zorgt dat jij niet alleen fysiek sterker gaat worden, maar ook mentaal de nodige tools aangereikt krijgt. Op onze heerlijke rustgevende locatie aan zee gaan we werken met geavanceerde meditatietechnieken die ervoor gaan zorgen dat je snel los kunt komen van stress en je dagelijkse routine. De bokstraining en oefeningen gaan ervoor zorgen dat jij je fysiek fitter gaat voelen! Door te gaan trainen in een omgeving ver van huis zul je nieuwe inzichten en ervaringen opdoen en dat is precies wat wij je willen laten ervaren.  

vendors_03.png

Waarom hebben wij gekozen voor de combinatie tussen meditatie & boksen?

Een gezonde geest is onlosmakelijk verbonden met een gezond lichaam en daarom besteden wij tijdens onze Retreats veel aandacht aan de combinatie tussen meditatie en sport. Voor veel mensen is deze combinatie nog onbekend en worden de voordelen die het kan opleveren nog niet altijd beseft. Het combineren van meditatie met sport heeft echter veel voordelen!

  • Mediteren vermindert stress, helpt je te ontspannen en zorgt ervoor dat je dingen makkelijker los kunt laten.
  • Sporten versterkt en ontstresst je lichaam en zorgt er tevens voor dat je meer contact maakt met je eigen lichaam.
  • Mediteren helpt je om naar binnen te keren en je zo bewust te worden van je innerlijke wereld.
  • Sporten helpt je contact te maken met de fysieke wereld en zet jou aan tot actie.
  • Mediteren maakt je bewust van jouw emoties, gevoelens, drijfveren en gedrag. Hierdoor leer je te begrijpen wat zich in jou afspeelt.

De kracht van boksen zit in de discipline, de focus en het uithoudingsvermogen. Deze drie elementen heb je ook nodig als je de doelen in je leven wil bereiken. 

Twijfel je of het iets voor jou is? Je hoeft geen 'diehard' sportfanaat of meditatie deskundige te zijn om deel te nemen. De combinatie tussen sport & meditatie zal ervoor zorgen dat lichaam, geest en ziel meer met elkaar in verbinding komen en dat is voor ons een belangrijk uitgangspunt! 

 

Hoe werkt onze meditatie methode:

Door te mediteren met onze methode ga je zelf leren hoe je theta & delta hersengolven aan kunt maken. Deze hersengolven zorgen ervoor dat je mind flexibel, fit, krachtig en helder wordt. Daarnaast bevorderen deze hersengolven de aanmaak van serotonine, noradrenaline en dopamine. Deze hormonen zorgen ervoor dat je 'mindfull' kunt trainen en dat je lichaam en geest sneller herstellen van intense training, werkdruk, trauma's en stress. 

Meditatie in combinatie met sporten stimuleert de aanmaak van het ' anti age' hormoon DHEA en het groeihormoon HGH. Door te mediteren voor het sporten creëer je een ideale mindset om effectief en efficiënt te kunnen trainen. Christiano past deze bewezen formule al jaren toe. Hij heeft inmiddels al meer dan 1000den mensen kennis laten maken met zijn unieke meditatie methode. Met Innerdoorway bieden wij mensen de mogelijkheid om op unieke locaties kennis te maken met deze formule.

Naast het sporten en mediteren zal er ook veel ruimte zijn om uit te rusten, de stad in de nabije omgeving te verkennen, jezelf weer helemaal op te laden, te genieten van de zon en het heerlijke eten. 

Heb je buiten ons programma nog andere wensen op je bucketlist, we geven je graag advies! Het is mogelijk om tegen bijbetaling een massage te boeken of een bezoek te brengen aan een hammam.

 
Boksen-Mediteren-Sport-Retreat

Niveau van de sport & meditatielessen.

Om mee te doen heb je geen ervaring nodig met boksen en/of mediteren. Iedereen is welkom! Wees niet bang dat je nog niet genoeg ervaring hebt of dat de lessen juist onder jouw niveau zijn, de lessen zijn voor iedereen geschikt. Christiano geeft zowel de boks als de meditatielessen en alles wordt afgestemd op de groep.


Hulp nodig?

Ik geef je graag advies m.b.t. het boeken van een vlucht en de transfer naar onze locatie. Als je wil regel ik voor jou een taxichauffeur die je op komt halen op het vliegveld en je afzet voor de deur van onze locatie.


Deze trainingsweek is geschikt voor mannen en vrouwen. Aan dit retreat kunnen maximaal 20 mensen deelnemen.

Ga mee en ontdek hoe jij jouw wereld kunt vernieuwen en verrijken door middel van meditatie & sport! 

MEET

Tijdens dit retreat geeft Christiano Greve Õrmeno alle boks & meditatielessen en is Elke Moorman aanwezig als organisator en gastvrouw. Alle maaltijden worden vers bereid door onze kokkin en wij werken samen met Louis & Astra de eigenaren van de retreat locatie.

SportRetreat.JPG

THE TEAM

meditatie-retreat-marokko