top of page
Rondreizen Marokko Innerdoorway

RONDREIZEN

ONTDEK SAMEN MET ONS

HET ECHTE MAROKKO

scroll

GA MEE EN ONTDEK

HET ECHTE MAROKKO!

Wil je samen met een groep gelijkgestemde vrouwen rondreizen door het mooie Marokko? Tijdens onze rondreizen kom je op verschillende plekken en word je ondergedompeld in de krachtige vibes van dit mystieke land. Wij kennen de prachtigste plekjes buiten de gebaande paden. En dat zijn echt de allermooiste: verscholen eco lodges, het echte berberleven, de magie van de bergen, de stilte in de sahara, de ongerepte kust en natuur en de vele energierijke plekken…


De rondreizen ontstonden toen wij steeds meer vrouwen ontmoetten die alleen naar Marokko wilden maar zich toch veiliger voelen in een groep. De route leg je af met een groep gelijkgestemden waarbij er uiteraard ook ruimte is voor jouw persoonlijke ervaring. De reis wordt begeleid door Elke en Marleen, twee Marokko-liefhebbers in hart en nieren. Zij verschaffen jou tijdens de rondreis de kennis en veiligheid om het échte Marokko te ontdekken.


Het bijzondere aan onze rondreizen is dat je niet alleen het mystieke Marokko ontdekt, maar ook een reis naar binnen maakt. Met de meditaties van Elke kun jij je echt met jezelf en de magische omgeving verbinden.


Welke rondreis past het beste bij jou? Bekijk onderstaande opties en ontdek Marokko op onvergetelijke wijze.

Yoga kustreis

Yoga & Zen

ONTDEK IN 8 DAGEN DE ZUIDELIJKE KUST VAN MAROKKO

Rondreis bergen/sahara Marokko

Adventure & Explore

12-DAAGSE BACK TO BASIC INSPIRATIERONDREIS DOOR MAROKKO

Fotografie reis Marokko

Photography & Enjoy

GA MEE OP FOTOGRAFIE REIS SAMEN MET INNERDOORWAY & ILEENJA MARINA

WAT ANDEREN ZEGGEN

Niet alleen krijg je het echte Marokko te zien, je creëert ook vriendschappen in een korte tijd die voor het leven zijn. De Inspiratierondreis door de bergen en sahara is een van de meest mooiste reizen die ik heb mogen maken! Kijk nu al uit naar mijn volgende trip samen met het team van Innerdoorway!

bottom of page