ralph-ravi-kayden-4oqx_ZaPdBg-unsplash.jpg
Volle Maan Masterclass
Donderdag 22 juli 2021  20.30 - 22.30 uur
live-uitzending via Zoom
 

 
 
Alles wat je wilt weten over Volle Maan in Waterman
+ live geleide meditaties 

Tune in op de kosmische energie die nu beschikbaar is & flow!

Het is weer tijd voor een masterclass over de Volle Maan! We geven natuurlijk al een tijdje live-uitzendingen over de Volle Maan en de energie die op dat moment vrijkomt. Wij merken dat steeds meer mensen hier interesse in hebben en daarom hebben we onze kennis in de vorm gegoten van een masterclass. Uiteraard geven we tijdens deze sessie nog steeds twee live geleide meditaties. 

Donderdag 22 juli om 20.30 uur start de Volle Maan in Waterman Masterclass. We praten je bij over het thema en geven je tools waar je de komende periode mee aan de slag kunt. Je zult merken dat het veel bij je los maakt en je zult veel aha-momenten hebben. Een kleine preview over het thema lees je hieronder. Tijdens de live-uitzending gaan we hier dieper op in en verankeren we tijdens de meditatie de enorme upgrade die deze Volle Maan in petto heeft.

Volle Maan in Waterman:

'Ontdek de kracht van co-creatie.'

Op 24 juli geeft de Volle Maan een extra dimensie aan het besef dat jij de creator van je leven bent. Misschien ‘weet’ je dit gegeven wel, maar deze Volle maan gaat ons het besef hiervan openbaren ...

 

Als wij echt creators zijn, is het dan niet de bedoeling dat we de wereld weer gaan bezielen? Dat we gaan ontdekken wat we echt willen creëren voorbij onze 'verhalen' en alles wat al bestaat? Wil het leven ons dan niet uitnodigen om voorbij kaders te durven denken en te beseffen dat we echt zo krachtig zijn dat we mee creëren aan de toekomst? Dit diepe besef verandert volledig je perceptie op jezelf en op je omgeving en tevens vraagt dit van jou om emotioneel en mentaal geordend te zijn. De ordening die we lange tijd in de buitenwereld dachten te vinden die bestaat niet meer en heeft eigenlijk nooit bestaan. Het is nu aan ons om onze innerlijke basis te ordenen en daar gaat deze Volle Maan ons aan herinneren.

 

Hoe meer je dit beseft, hoe meer deze Volle Maan jouw intuïtieve en creatieve vermogens zal activeren. Vermogens die we hard nodig hebben in deze tijd. Besef dat deze upgrades in het begin altijd even chaotisch aanvoelen omdat we gaan werken met delen van onszelf die we nog niet kennen. We zijn nog niet gewend om te werken met deze grote krachten in onze psyche! Maar wow! We krijgen een upgrade in bewustzijn en laten we dit ten volste gaan benutten. 

Wij, Elke & Christiano, voelen een diepe missie om deze informatie met zoveel mogelijk gelijkgestemden te delen. Deze kosmische update is een waardevolle download voor jouw bewustwording. De informatie helpt jou herinneren hoe je kunt flowen op de golven van dit nieuwe tijdperk. 

Let's shift the frequency!

 

Elke Moorman en Christiano Greve (Astroloog) hebben hun eigen coachings/healing praktijk en doen daarnaast ruim 20 jaar onderzoek naar meditatie & transformatieprocessen. De passie die zij hiervoor hebben, brengen zij heel graag over op anderen. Na inschrijving op deze live sessie ontvang je binnen enkele dagen een  mail met een inlog link. 

(Check voor aanvangstijd van de live sessie ook even je spam als je de mail niet ontvangt in je inbox.)

RECENSIES

WhatsApp Image 2021-02-03 at 14.57.43.pn
RV3.jpg
WhatsApp Image 2021-02-03 at 14.57.44.pn
whatsapp.png
IMG_1782.jpg