top of page
Magician Elke_Fotografie Melisa Verheijen-52.jpg
Online Full Moon Gathering
Woensdag 13 juli 2022  
20.00 - 22.00 uur
 

 
 
Online bijeenkomst
in het teken van de Volle Maan in Steenbok

Laten we samenkomen om te 
mediteren & transformeren

 

Volle Maan in Steenbok! 

Op woensdag 13 juli staat er een nieuwe Online Full Moon Gathering op de planning. Een bijeenkomst die wij altijd plannen op een krachtig moment in de tijd. Astroloog Christiano geeft samen met Elke een vertaling aan de energie die vrijkomt tijdens deze Volle Maan zodat jij je maximaal bewust wordt van de mogelijkheden in de tijd waarin wij leven! We sluiten de uitzending af met een transformerende meditatie.

MOON

De maan staat tijdens de aankomende Volle Maan conjunct retrograde Pluto in het teken Steenbok en de zon conjunct Mercurius in het teken Kreeft, driehoek Neptunus. De kracht van de emotionele energie is nog nooit zo sterk geweest als die van deze maand! Versterk daarom je persoonlijke en maatschappelijke basis om zo jezelf naar een hoger niveau te tillen. Het versterkten van je eigen ‘energetische basis’ is op dit moment de volgende stap naar optimale vrijheid. Want, wanneer ben je eigenlijk daadwerkelijk vrij? Heb jij hier al over nagedacht? In onze opinie ben je echt pas vrij als je goed om kunt gaan met de veranderingen en hindernissen in je leven. Als jij écht kunt genieten van de verscheidenheid van het leven en de obstakels als uitdagingen kunt zien in plaats van beperkingen. 

"Reality is in the eye of the beholder. "

 

En daarom nemen wij jullie tijdens deze Full Moon Gathering mee in een stuk praktische kosmologie die jou handvatten geeft om de komende tijd jouw energetische basis te versterken! 

Datum: woensdag 13 juli

Hoe: Via Zoom

Tijdstip: 20.00 - 22.00 uur

Kosten 19,-

Extra: De dag na de uitzending ontvang jij ook de replay.

Awaken%20your%20Inner%20Magician_juni%20
Boost-je-energieveld.JPG

 
Elke Moorman (Transformatie Coach) en Christiano Greve (Astroloog & Mental Coach) hebben hun eigen coachings/healing praktijk en doen daarnaast ruim 20 jaar onderzoek naar meditatie & transformatieprocessen. De passie die zij hiervoor hebben, brengen zij heel graag over op anderen. Na inschrijving op deze live sessie ontvang je binnen enkele dagen een  mail met een inlog link. 
(Check voor aanvangstijd van de live sessie ook even je spam als je de mail niet ontvangt in je inbox.)

RECENSIES

WhatsApp Image 2021-02-03 at 14.57.43.pn
RV3.jpg
WhatsApp Image 2021-02-03 at 14.57.44.pn
whatsapp.png
IMG_1782.jpg
bottom of page